Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Wed Feb 20, 2019 6:38 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 6 Next
Author Message
PostPosted: Mon Jan 07, 2008 5:31 pm 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Mon Jan 07, 2008 2:13 pm
Posts: 226
Location: Ripon, UK
Can someone tell me where i can get this LocoMod from and how does it work on my game because this is the first time that i have done anything like this and how does it work.

thanks

gavt1976


Top
   
PostPosted: Sun Mar 09, 2008 9:34 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Dec 05, 2007 8:50 pm
Posts: 26
Download the following file:
http://eljakim.nl/~mkruisselbrink/Locom ... ocoMod.exe
and run it. When it runs, all you will see will be the title bar and a button called "File". In the file menu you will find an "open" link with which you can open an existing saved game file. After you've done this, you can edit certain parameters of the saved game, such as what types of vehicles are available.

_________________
Fabricati diem, pvnc


Top
   
PostPosted: Tue Aug 05, 2008 10:25 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sat Jan 19, 2008 1:29 pm
Posts: 12
The links are not working now-/\-..
cant download the tools..


Top
   
PostPosted: Mon Aug 18, 2008 3:46 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Sat Feb 24, 2007 9:36 pm
Posts: 69
the links dont work

try posting the file in the thread, i no its small enough


Top
   
PostPosted: Mon Oct 06, 2008 9:22 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Dec 24, 2005 3:14 am
Posts: 3941
Due to Mek's website being permanently down, I am posting Savegame Tool v0.2 into the correct thread.

This is the original download from Mek's Website I downloaded Years ago.

Please do not expect Mek to answer any questions posted here about this [Discontinued] tool.


3 known bugs.

#1. This program will have issues if the savegame has items in it where the dat filename does not match the internal filename name.
#2. If you reinstall locomotion to a new folder, You have to edit your registry setting for this program to point to the new folder. [Find the fix here.]
#3. Random crashes. make backups of your save games before you edit them. weird things happen or crash once in a while.

If anyone has the source files that used to be posted on Mek's site, I can probably fix bugs 1 and 2.

Edit: added fix link.


Attachments:
LocoMod_02.zip [747.25 KiB]
Downloaded 1143 times

_________________
North American sets and then some...
US SET Ver 3.1.0 updated ~ Amtrak Pack 3.1.0 ~ US Passenger/Metro Set 3.1.0 updated~ Auto Factory 2.6 ~ VIA Rail Pack ~ LTD ED1 Conrail Alcos ~ LTD ED2 NJ Transit ~ DBR E60 ~ TGV Duplex ~ Umbrella Corp. ~ Comboios de Portugal~ Dekosoft UP/BN/BNSF Sets ~ ICE // MegaPack = 1.0.3.
Image
Image
Image
My Trains are made from 100% recycled electrons!


Last edited by Plastikman on Mon Oct 06, 2008 10:05 pm, edited 1 time in total.
Top
   
PostPosted: Mon Oct 06, 2008 9:47 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun Mar 09, 2008 3:38 pm
Posts: 1423
Location: Virginia
just wanted to say if you have an early version of the Dekasoft pack it will crash

_________________
May the force be with you.
For little boys, three things reign as supreme attention-keepers: tanks, heavy construction equipment, and trains, we all know why where here.

"Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."

Image


Top
   
PostPosted: Mon Oct 06, 2008 9:56 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Dec 24, 2005 3:14 am
Posts: 3941
that is how i discovered bug #1.


If i can get the source files, I'll go back to long files names as they are so convenient.

_________________
North American sets and then some...
US SET Ver 3.1.0 updated ~ Amtrak Pack 3.1.0 ~ US Passenger/Metro Set 3.1.0 updated~ Auto Factory 2.6 ~ VIA Rail Pack ~ LTD ED1 Conrail Alcos ~ LTD ED2 NJ Transit ~ DBR E60 ~ TGV Duplex ~ Umbrella Corp. ~ Comboios de Portugal~ Dekosoft UP/BN/BNSF Sets ~ ICE // MegaPack = 1.0.3.
Image
Image
Image
My Trains are made from 100% recycled electrons!


Top
   
PostPosted: Thu Mar 19, 2009 10:10 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Mar 18, 2009 11:57 pm
Posts: 15
Sorry for diggin, but, can somebody please re-up the things? the link is corrupted.

_________________
With the will of a Power Ranger. With the strenght of a Z Fighter. With the computer of a rich-ass boy. Me, and all the Manilos, we will conquer this world!


Top
   
PostPosted: Thu Mar 19, 2009 10:14 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 8:07 pm
Posts: 7824
Location: Kingdom of Far Far Away
Er look a few post up? :?

_________________
:: Looking for the Locomotion section? Scroll down on the forum index or click here. :: See all releases in Locomotion section? Clicky here! :: Click here for the best tool ever! :: .datCrawler try it! ::
Following roadmap for releases: Whats a roadmap?
Releases of LocoTrains can be found by checking the posts of:
LocoTrains - Goold old AMI Trains member of the first hour.
I have Private Messaging disabled, because of the stupid questions i get in my PM box.
Want to talk to me? Get on the #tycoon and #locomotion channel on OFTC thingy. :: Evolution of men: Loosing more braincells, everytime you post...


Top
   
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 1:09 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Jun 18, 2009 12:56 pm
Posts: 11
Google seems to have the source files cached, but I don't know if they are complete. I have noticed files missing from other projects. If someone have the original archive, could you please either link to or attach it in this thread? :wink:

http://www.google.com/codesearch/p?hl=en&sa=N&cd=1&ct=rc#JtqrTkTkfm8/LocoMod_v0.2/LocoMod.cpp

Edit: I've attached a dump of the files that where available from google.


Attachments:
File comment: Sources for LocoMod v0.2, swiped from Google codesearch.
LocoMod_v0.2.tgz [72.67 KiB]
Downloaded 244 times


Last edited by MizardX on Thu Jun 18, 2009 1:53 pm, edited 1 time in total.
Top
   
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 1:12 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Aug 25, 2007 5:03 pm
Posts: 2185
Location: ~/
Why would you want that?

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 1:55 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Jun 18, 2009 12:56 pm
Posts: 11
If anyone would want to update the tool, or create his own, it is a good reference.


Top
   
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 1:57 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Dec 24, 2005 3:14 am
Posts: 3941
Bennythen00b wrote:
Why would you want that?

Maybe if You actually read the thread, or watched the fatal crash and burn of the Dekosoft set, You might know......

_________________
North American sets and then some...
US SET Ver 3.1.0 updated ~ Amtrak Pack 3.1.0 ~ US Passenger/Metro Set 3.1.0 updated~ Auto Factory 2.6 ~ VIA Rail Pack ~ LTD ED1 Conrail Alcos ~ LTD ED2 NJ Transit ~ DBR E60 ~ TGV Duplex ~ Umbrella Corp. ~ Comboios de Portugal~ Dekosoft UP/BN/BNSF Sets ~ ICE // MegaPack = 1.0.3.
Image
Image
Image
My Trains are made from 100% recycled electrons!


Top
   
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 6:39 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Aug 25, 2007 5:03 pm
Posts: 2185
Location: ~/
I thought that the files you posted were the source files..?

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Thu Jun 18, 2009 10:57 pm 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Thu May 08, 2008 7:01 am
Posts: 574
Location: /home/root
Bennythen00b wrote:
I thought that the files you posted were the source files..?


Yes...

MizardX wrote:
If anyone would want to update the tool, or create his own, it is a good reference.

_________________
In exile until I have time to live again.

[WIP] (on hold) - QLD Narrow Gauge Set/Sugar Cane Plantation
[WIP/Beta] (on hold) - Sydney Cityrail Platforms
[WIP]NSW Rollingstock


Top
   
PostPosted: Tue Jan 29, 2013 7:42 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Jan 29, 2013 7:38 am
Posts: 1
i try to download the mod, but all links take me to a blank page with

"The requested URL /~mkruisselbrink/Locomotion/LocoMod/Cur/LocoMod.exe was not found on this server.

Apache/1.3.33 Server at www.eljakim.nl Port 80"

I'm wanting to edit the save game to add more caridges to it, and as far as i can find this is the only mod that till do it, and this is the only page where i can get said mod.
Help would be appreciated. I'm not that great with coding and stuff.
thank you :)


Top
   
PostPosted: Tue Jan 29, 2013 6:02 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Jun 18, 2009 12:56 pm
Posts: 11
You can grab the program from amitrains.co.uk/downloads. There are also other tools there that you might find useful.

I don't know if you need anything to make it work. Read the rest of this thread for more information about that.


Top
   
PostPosted: Thu May 15, 2014 3:49 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Apr 29, 2014 9:50 pm
Posts: 5
it says error page not found plz help


Top
   
PostPosted: Thu May 15, 2014 6:07 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Mar 15, 2012 2:48 am
Posts: 3623
Location: IL, USA
There's a link right above you.

_________________
Image

Formerly known as LocoRoller


Top
   
PostPosted: Thu May 15, 2014 8:21 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Apr 29, 2014 9:50 pm
Posts: 5
now it says doesnt contain ObjData subfolder. i dont understand


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 6 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2019 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2019.
Hosted by Zernebok Hosting.