Share screen shots of TTT

A 3D Transport Tycoon-like game, an incomplete version of which was released as "Trains & Trucks Tycoon".
kombi
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 16 Jul 2006 22:11
Location: Fjellhamar, Norway

Share screen shots of TTT

Post by kombi » 05 Dec 2008 22:26

Anyone wants to share some of your screen shots of Trains an Trucks Tycoon? :o

TTgamer
Engineer
Engineer
Posts: 17
Joined: 20 Feb 2007 13:05
Location: Netherlands

Re: Share screen shots of TTT

Post by TTgamer » 23 Jan 2009 13:55

Yes, i would to share my most recent rail network.
Here are some screen of it :P

One of the biggest stations:

Image

Biggest station:

Image

Another station:

Image

4 lane railwaytrack between the two biggest stations:

Image

Finally my network map:

Image

I am still working laying more roads for bus and truck transport.
I have a lot of trains riding perfectly on schedule.
Hope this gives an impression of my network. :D

kombi
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 16 Jul 2006 22:11
Location: Fjellhamar, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by kombi » 23 Jan 2009 18:41

It looks realy nice! Looks like you are building very realistic :D Nice!

User avatar
Hyronymus
Tycoon
Tycoon
Posts: 13189
Joined: 03 Dec 2002 10:36
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Share screen shots of TTT

Post by Hyronymus » 23 Jan 2009 18:51

Indeed, this looks splendid. I never got to make money, even though the maps give you enough oppurtunities.

User avatar
randknu
Engineer
Engineer
Posts: 34
Joined: 02 Nov 2004 23:20
Location: Stavanger, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by randknu » 25 Jan 2009 13:01

I have never even tried sandbox, my city stations is built UNDER the city to affect the most area.
Attachments
This is one of my busiest stations in simple economy.
This is one of my busiest stations in simple economy.
TTT.PNG (1.05 MiB) Viewed 17437 times
View from a different angle.
View from a different angle.
TTT1.PNG (1.07 MiB) Viewed 17432 times
This is one of my busiest metro stations in advanced economy.<br />Look at all the commodities...
This is one of my busiest metro stations in advanced economy.
Look at all the commodities...
TTTadvanced.PNG (1.06 MiB) Viewed 17404 times
-Knut

User avatar
trainboy2004
Director
Director
Posts: 572
Joined: 10 Aug 2005 10:18
Location: Sittard, The Netherlands
Contact:

Re: Share screen shots of TTT

Post by trainboy2004 » 25 Jan 2009 13:49

Whoa that's huge :shock:

kombi
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 16 Jul 2006 22:11
Location: Fjellhamar, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by kombi » 25 Jan 2009 17:18

That one looks more like my intersection ;) I have some realistic areas to..
Attachments
gammel linje.JPG
(183.81 KiB) Downloaded 269 times
intersection.JPG
Intersection
(179.72 KiB) Downloaded 252 times
ttt.JPG
New hign-speed line crosses old line
(211.27 KiB) Downloaded 228 times

User avatar
Hyronymus
Tycoon
Tycoon
Posts: 13189
Joined: 03 Dec 2002 10:36
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Share screen shots of TTT

Post by Hyronymus » 25 Jan 2009 17:22

Guys, what do you play? A scenario or a generated map? And what is a good year to start then, I tried 1820 (I like to experiment) but noone jumped on my train.

User avatar
randknu
Engineer
Engineer
Posts: 34
Joined: 02 Nov 2004 23:20
Location: Stavanger, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by randknu » 25 Jan 2009 17:28

I only play generated map with mountains at max water at medium cities close to minimum, 4-6 cities pr map is plenty.
-Knut

kombi
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 16 Jul 2006 22:11
Location: Fjellhamar, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by kombi » 25 Jan 2009 17:38

As far as i know people wont ride the trains in complex economy, need to choose simple :)

I like to play with much the same, mountens at near max, water at minimum, forest at max and cities and industry at medium.

More hilly landscape make it more challanging to build tracks ;) I usualy build "curvy" tracks first, and as time pases by i build new straighter tracks, as you see in one of my pictures were new track crosses old.

I usualy start in 1970.

kombi
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 16 Jul 2006 22:11
Location: Fjellhamar, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by kombi » 25 Jan 2009 18:09

Some other pictures:
Attachments
New &quot;short cut&quot; track
New "short cut" track
High speed line.png (990.09 KiB) Viewed 17359 times
New &quot;short cut&quot; track number 2
New "short cut" track number 2
Ny linje.png (1.03 MiB) Viewed 17343 times

User avatar
randknu
Engineer
Engineer
Posts: 34
Joined: 02 Nov 2004 23:20
Location: Stavanger, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by randknu » 25 Jan 2009 18:36

As far as i know people wont ride the trains in complex economy, need to choose simple.
Are you sure about that?

For me people will ride passenger trains in BOTH options, BUT in simple economy i hardly get paid at all for transpoting them.
Transporting 200 passengers over half the map only get me a couple of hundred dollars in revenue. So if i ever build passenger services in simple economy it's PURELY for aesthetics.

In complex economy there is a lot of money to be made from passengers however.

Oh yea i always start at 1920-30s, because i love steam.... :D
I also never run heavy trains fast. Bulk trains can weigh up towards 990tons at the max and you just don't run those at 200km/h.
Realistic speed loaded would be 80km/h max. 100km/h unloaded.

In germany some freight trains are allowed to go 120km/h and i have never heard of any freight trains going faster than that.
-Knut

kombi
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 16 Jul 2006 22:11
Location: Fjellhamar, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by kombi » 25 Jan 2009 19:08

Hmm.. I'll try next time i try complex, but almost every time (not often) i start a new game i select simple and only use passenger trains for aesthetics to :)
Maby i ad those ideas about speed and different trains :o I have to start a new game soon, because the one i'm playing now is overloaded with trains and lags to..

User avatar
Hyronymus
Tycoon
Tycoon
Posts: 13189
Joined: 03 Dec 2002 10:36
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Share screen shots of TTT

Post by Hyronymus » 25 Jan 2009 19:22

I'll try a "later" start with complex.

francis
Engineer
Engineer
Posts: 37
Joined: 26 Oct 2006 11:34

Re: Share screen shots of TTT

Post by francis » 26 Jan 2009 21:42

hello, TTgamer

I wold ask you this:
How can you work trains (several?) with bi-directional signals in the same line? If it is not the case, where did you get a one-way signals?
Also, I see a coach that n my TTT doesn`t appears: red doubledeckers?
thanks in advance

francis

User avatar
randknu
Engineer
Engineer
Posts: 34
Joined: 02 Nov 2004 23:20
Location: Stavanger, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by randknu » 27 Jan 2009 06:59

I suspect he has the later beta testers version... that we mortals cannot have yet...

And what do you mean by bi-directional signals? they can be one-way if you click several times when you place a signal.... Just like in TTD.
And also he is building the station buildings, I cannot construct those besides he also says he always play in sandbox mode. (no economy) so he probably build solely for realism....

I really wsh there would be a double-slip crossover in the game.
-Knut

francis
Engineer
Engineer
Posts: 37
Joined: 26 Oct 2006 11:34

Re: Share screen shots of TTT

Post by francis » 27 Jan 2009 09:32

hello randknu,

Many thanks for that information, for years I thought that signals were allways bi-directional. I`ll try that this evening. :D

But in first screenshot of TTgamer, we can see those red coaches, and another interesting thing: turnouts are quite perfect, and it looks like there is double concret block sleepers. I Never used the sandbox.

I think that the game need for reality is catenary and rail-road level crossings.

Thanks again

francis

kombi
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 16 Jul 2006 22:11
Location: Fjellhamar, Norway

Re: Share screen shots of TTT

Post by kombi » 27 Jan 2009 14:38

randknu wrote:
As far as i know people wont ride the trains in complex economy, need to choose simple.
Are you sure about that?

I tried a new game now with complex economy, and you are absolutely right! It works in both options ;)

TTgamer
Engineer
Engineer
Posts: 17
Joined: 20 Feb 2007 13:05
Location: Netherlands

Re: Share screen shots of TTT

Post by TTgamer » 28 Jan 2009 15:36

Hello Francis,

I downloaded the red coaches from these german site:

http://3dtt.novatek.de/

You have to be registered to download. If you are logged in you can go to the download section and download several things for TTT like coaches, custom roads, custom rails .....
As you can see on my screenshots I custimzed my roads and railtracks to more real ones. Simply using paint :D

francis
Engineer
Engineer
Posts: 37
Joined: 26 Oct 2006 11:34

Re: Share screen shots of TTT

Post by francis » 29 Jan 2009 21:46

TTgamer,

Many thanks for that tip, I will try it in an instance

Ok, I`ve dowloaded some things: gleisen, Strassen... etc. I unzip them, but I can`t put them "inside2 the game. my data folder only have "data.wdb" and "scenario.wdb". Can you help me with this?
These are questions from "TTT for dummies", I know.
Thanks in advance

Francis

Post Reply

Return to “3DTT (Trains & Trucks Tycoon)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests