Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Mon Sep 25, 2017 5:03 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 2:29 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 1:58 am
Posts: 11772
Location: Washington DC, USA
Try this: Build a heliport and uses it. Then bulldoze the beliport and put a normal airport in its place. It looks like an airport, and the helicopters treat it like an airport, but airplanes think it's still a heliport and won't land there. Is this a new bug? It's not a situation I encounter often, so it could have been around for a while.

_________________
Development Projects Site:
http://www.as-st.com/ttd
Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 7:12 am 
Offline
Retired Moderator
Retired Moderator
User avatar

Joined: Sun Jul 28, 2002 7:08 am
Posts: 20670
Location: Belgium
I can not confirm this, my planes land on the former heliport that's now an airport

_________________
Well, back to work, lot's of it in the near future


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 1:05 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 1:58 am
Posts: 11772
Location: Washington DC, USA
Interesting. Which Alpha?

_________________
Development Projects Site:

http://www.as-st.com/ttd

Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 09, 2005 9:39 pm 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager
User avatar

Joined: Fri May 23, 2003 12:31 pm
Posts: 204
Location: Ashburton, New Zealand
krtaylor wrote:
Interesting. Which Alpha?


I tried it last night with alpha 42, and the new airport works fine.

_________________
Current Timezone GMT+12 (NZST)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 1:28 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 1:58 am
Posts: 11772
Location: Washington DC, USA
Interesting. I'll do further research. (A friend reported this bug.) I may post a savegame.

_________________
Development Projects Site:

http://www.as-st.com/ttd

Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 12:08 pm 
Offline
Retired Moderator
Retired Moderator
User avatar

Joined: Sun Jul 28, 2002 7:08 am
Posts: 20670
Location: Belgium
krtaylor wrote:
Interesting. Which Alpha?

Alpha 42

_________________
Well, back to work, lot's of it in the near future


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 10, 2005 2:28 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Feb 07, 2003 1:58 am
Posts: 11772
Location: Washington DC, USA
Here's the savegame. The airport in question is in the extreme upper right corner.


Attachments:
TRP01.SV1 [390.53 KiB]
Downloaded 41 times

_________________
Development Projects Site:

http://www.as-st.com/ttd

Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.