Trams! (Work In Progress)

Get help, info, news and advice about the Transport Tycoon Deluxe patch.

Moderator: TTDPatch Moderators

Gondrong
Engineer
Engineer
Posts: 37
Joined: 07 Apr 2007 03:22
Location: Indonesia
Contact:

Post by Gondrong » 17 Apr 2007 17:23

Where do I get the file to make tram available in my game?

User avatar
Ameecher
Tycoon
Tycoon
Posts: 11909
Joined: 12 Aug 2006 15:39
Location: MK UK
Contact:

Post by Ameecher » 17 Apr 2007 17:27

Read the second half of the previous page, that should help.
Image

dfai
Engineer
Engineer
Posts: 3
Joined: 13 Apr 2006 08:43

Post by dfai » 24 Apr 2007 08:02

Hi, just downloaded the latest patch from the Nr-TTD website, and I downloaded the German Tram Set as well. I can build all the infrastructure for trams fine, including depots, but when I try to buy a tram, there are no tram vehicles available. How do I get them? (I've had a look at the config, but without any luck).

User avatar
stevenh
TTDPatch Developer
TTDPatch Developer
Posts: 759
Joined: 24 Jul 2005 05:07
Location: Canberra, Australia
Contact:

Post by stevenh » 24 Apr 2007 09:56

What year are you in? You might have started the game too early.
You can either edit your config and set the default start year higher or place a sign and type in "cht: year 1950"
And please make sure you have your newgrfw.cfg configured correctly.

dfai
Engineer
Engineer
Posts: 3
Joined: 13 Apr 2006 08:43

Post by dfai » 24 Apr 2007 13:09

Year, wasn't the problem, newgrf config was. Thanks for your help, it's running fine now.

SimYouLater
Chief Executive
Chief Executive
Posts: 668
Joined: 03 Apr 2016 20:19

Re:

Post by SimYouLater » 14 Oct 2019 15:51

PikkaBird wrote:
05 Feb 2007 08:18
Following complaints that trams seem to be out of scale with trains, here is a tramtrack grf with "standard gauge" tracks, the same as the railway.

Image

It also has no poles supporting the wires, to reduce visual clutter.

windows grf
dos grf
Would it be possible to get the NML source for this? Thanks.

EDIT: 2007? Wow. I understand if it's been so long that you no longer have the source.
Licenses for my work...
You automatically have my permission to re-license graphics or code by me if needed for use in any project that is not GPL v2, on the condition that if you release any derivatives of my graphics they're automatically considered as ALSO GPL v2 (code may remain unreleased, but please do provide it) and carry this provision in GPL v2 uses.
Please ask someone in-the-know to be sure that the graphics are done by me. Especially TTD-Scale, long story.

User avatar
krtaylor
Tycoon
Tycoon
Posts: 11774
Joined: 07 Feb 2003 01:58
Location: Washington DC, USA
Contact:

Re: Trams! (Work In Progress)

Post by krtaylor » 14 Oct 2019 22:04

It still would be nice if we were able to have a fully-completed tram set though. The game isn't dead yet!
Development Projects Site:
http://www.as-st.com/ttd
Japan, American Transition, Planeset, and Project Generic Stations available there

User avatar
kamnet
Moderator
Moderator
Posts: 6842
Joined: 28 Sep 2009 17:15
Location: Eastern KY
Contact:

Re: Re:

Post by kamnet » 14 Oct 2019 22:47

SimYouLater wrote:
14 Oct 2019 15:51
Would it be possible to get the NML source for this? Thanks.
EDIT: 2007? Wow. I understand if it's been so long that you no longer have the source.
It will not be possible to get the NML source, since NML did not exist in 2007. If the source code is available, it will be NFO. Whether any of that is actually commented is another issue altogether. If it is not available, then you'll need to use GRFCodec to decompile it.

Post Reply

Return to “General TTDPatch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest