Zakos' Screenshots

The "spiritual sequel" to Transport Tycoon Deluxe: Chris Sawyer's Locomotion is the latest game from him - general discussion about it here please!

Moderator: Locomotion Moderators

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

As you wait for the next feature, enjoy some intermission screenshots, both from the same line in a British setting.
Attachments
Screenshot2.PNG
Screenshot2.PNG (189.46 KiB) Viewed 11868 times
Screenshot8.PNG
Screenshot8.PNG (187.92 KiB) Viewed 11868 times

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

The new map is proving to be a hassle, so shots have been postponed. We thank you for your patience. :P

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

More intermission shots apparently.
Attachments
Screenshot7.PNG
Screenshot7.PNG (105.05 KiB) Viewed 11578 times
Screenshot10.PNG
Screenshot10.PNG (201.88 KiB) Viewed 11578 times
Screenshot11.PNG
Screenshot11.PNG (190.82 KiB) Viewed 11578 times

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

I think I'll use one of uktrackbuilder's old landscapes instead.

User avatar
uktrackbuilder_loco
Director
Director
Posts: 581
Joined: 06 Mar 2007 18:57

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by uktrackbuilder_loco »

LocoRoller wrote:I think I'll use one of uktrackbuilder's old landscapes instead.
Do feel free I currently have a greyscale file created using GIMP that is like the current photoshop thread and it worked beautifully, I created it using my custom Objdata folder now I am going to invert it and create it on a clean install version of Lomo

If it comes out how I think it will, it will be a good offering

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

And finally, I begin working through the kinks of the new landscape. It's quite agitating.
Screenshot2.PNG
Screenshot2.PNG (61.37 KiB) Viewed 10567 times
The landscape belongs to uktrackbuilder_loco and is located here.

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

I'm too lazy right now. School, more school. Have some old screenshots.
Attachments
Screenshot1.PNG
Screenshot1.PNG (125.98 KiB) Viewed 10099 times
Screenshot5.PNG
Screenshot5.PNG (184.53 KiB) Viewed 10099 times
The iron ore route was messed up, so this was my first auto parts delivery since 1992
The iron ore route was messed up, so this was my first auto parts delivery since 1992
Screenshot8.PNG (96.74 KiB) Viewed 10099 times

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

Here are a few of the first stations:
Attachments
Screenshot9.PNG
Screenshot9.PNG (41.93 KiB) Viewed 9926 times
An improvement on the first station
An improvement on the first station
Screenshot10.PNG (92.72 KiB) Viewed 9926 times
Screenshot11.PNG
Screenshot11.PNG (125.14 KiB) Viewed 9926 times

OpenRailer90
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 166
Joined: 17 Aug 2013 02:42

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by OpenRailer90 »

I must be the only one wondering why the bus is driving on the other side of the road in the UK, and why a level crossing invented in 1955 is present in 1904.

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

I wanted a UK scenario, but I made that decision after getting my hands on the landscape. Uktrackbuilder selected the North American region when he made it.

Also, I got tired of having to replace the crossings so I made an identical one and lowered some variables. It's available in 1792.
Attachments
Crossing.PNG
Crossing.PNG (19.88 KiB) Viewed 9888 times

OpenRailer90
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 166
Joined: 17 Aug 2013 02:42

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by OpenRailer90 »

Lomo can be played before 1900?

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

Not really, but objects can be invented before 1900.

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

One of the towns in the game has been growing exceptionally fast. I always expect this, but there seems to be one in every game, picked randomly.
Attachments
Year5.PNG
Year5.PNG (201.53 KiB) Viewed 9738 times
Year7.PNG
Year7.PNG (123.27 KiB) Viewed 9738 times

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

Now for real screenshots! These show the details of my only rail line in operation so far.
Attachments
Screenshot5.PNG
Screenshot5.PNG (122.39 KiB) Viewed 9738 times
Screenshot7.PNG
Screenshot7.PNG (67.73 KiB) Viewed 9738 times
Screenshot8.PNG
Screenshot8.PNG (104.31 KiB) Viewed 9738 times

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

Some shots of the new coal delivery line:
Attachments
Screenshot3.PNG
Screenshot3.PNG (139.95 KiB) Viewed 9153 times
Screenshot4.PNG
Screenshot4.PNG (66.08 KiB) Viewed 9153 times
Screenshot9.PNG
Screenshot9.PNG (119.39 KiB) Viewed 9153 times

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

I love this station, and this town. In order to prevent it from building roads across one junction, I created a one-way road system that works quite nicely.
Attachments
Screenshot1.PNG
Screenshot1.PNG (126.25 KiB) Viewed 9151 times
Screenshot2.PNG
Screenshot2.PNG (190.66 KiB) Viewed 9151 times
Screenshot5.PNG
Screenshot5.PNG (197.42 KiB) Viewed 9151 times

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

Apologies for the lack of screenshots, but I've been quite busy applying to schools and keeping up with work.

OpenRailer90
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 166
Joined: 17 Aug 2013 02:42

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by OpenRailer90 »

I wonder how you make tieless track.

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3900
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by Zakos »

That was part of a mod idea which was in testing earlier this year. It's supposed to represent a disused track.

Here is the discussion. Personally, I like the earliest concepts more than what I have.

User avatar
sarahagain
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 209
Joined: 18 Jan 2006 19:09
Location: half way down the stairs....

Re: LocoRoller's Screenshots

Post by sarahagain »

Nice...

I do like the buildings, industries, and stations you are using....and the rolling stock.

It does make a change from that supplied with the game!

Yes, Real life does intervene now and then....;)

I will get more lomo done some time....:)

Post Reply

Return to “General Locomotion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests