How to get docks to accept goods

Got a problem with OpenTTD? Find some help here.

Moderator: OpenTTD Developers

Post Reply
PoochieMoo
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 17 Feb 2019 21:14

How to get docks to accept goods

Post by PoochieMoo » 17 Feb 2019 21:17

Hello! I am having trouble getting docks to accept goods so I can ship them around. I built a depot connected to the dock but it still won't accept goods. I just want to temporarily store the goods there to ship them to a dock that accepts goods.

User avatar
Pyoro
Tycoon
Tycoon
Posts: 2472
Joined: 17 Oct 2008 12:17
Location: Virgo Supercluster

Re: How to get docks to accept goods

Post by Pyoro » 17 Feb 2019 21:24

They don't need to "accept" goods; accept basically means there's something else (ie an industry or house) that accepts the goods. Stations always take every type of good if you force them to.

What you want to do is set orders to "transfer" (or unload). Or turn on cargo dist so cargo gets routed automatically through available possible routes.

PoochieMoo
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 17 Feb 2019 21:14

Re: How to get docks to accept goods

Post by PoochieMoo » 17 Feb 2019 21:39

Pyoro wrote:They don't need to "accept" goods; accept basically means there's something else (ie an industry or house) that accepts the goods. Stations always take every type of good if you force them to.

What you want to do is set orders to "transfer" (or unload). Or turn on cargo dist so cargo gets routed automatically through available possible routes.
Yay, it worked! Thanks! Now I can actually use docks :lol:

Post Reply

Return to “OpenTTD Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests