[Release] Rackrail for all Swiss NG Loks.

Discuss, get help with, or post new modifications, graphics or related tools for Locomotion in this forum.

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
User avatar
chevyrider
Tycoon
Tycoon
Posts: 3285
Joined: 16 Sep 2004 09:52
Location: Amersfoort The Netherlands

[Release] Rackrail for all Swiss NG Loks.

Post by chevyrider »

I altered all narrow gauge loks, so that they all can make use of the rackrail.
Also changed the horsepower and speeds to a higher range and according the release date.
The cargo wagons have also a higher speed and can load 25 tonnes.
This because the very high running costs on long distances.
Must be more profitable now.
Faster passenger carriages with also higher speed.
Have fun.
Edited : 16-09-2005
Attachments
NGracklokall.rar
(984.67 KiB) Downloaded 845 times
Last edited by chevyrider on 16 Sep 2005 16:45, edited 2 times in total.
-
-
39 years experience with trains and still driving.
-
-
User avatar
Chrill
Moderator
Moderator
Posts: 15519
Joined: 18 Dec 2004 17:35
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Post by Chrill »

This is good stuff!
Image
Newest screenshots published January 9, 2019
Chrill's scenarios:
Archipiélago Hermoso
(Latest Release: Version 3.2)
Turnpike Falls (Latest Release: Version 0.91)
User avatar
chevyrider
Tycoon
Tycoon
Posts: 3285
Joined: 16 Sep 2004 09:52
Location: Amersfoort The Netherlands

Post by chevyrider »

I had to make some minor changes.
Changes made by Locotool frontend made corrupt the viewing of the cargo in the hopper wagon and the flatbed.( several cargo id's)
After the id nr. of the cargo, the sprites start? was all put on "0"
Had to be e.g. ,0,512,1024.
Made changes by hand with locotool.
Cargo should be showed well now. :wink:
-
-
39 years experience with trains and still driving.
-
-
Post Reply

Return to “Locomotion Graphics, Modifications & Tools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests