Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Mar 19, 2019 5:01 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 3422 posts ]  Go to page Previous 151 52 53 54 55172 Next
Author Message
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 2:58 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:32 am
Posts: 973
Location: Gamle Ørnenuten
Great LA! But in fact there is one more glitch with the maglev tunnels... sorry to say so... Very small, probably only the 3 (dark) pixels you see in my pic, but its still there :) They are dark from the roof of the wagons...


Attachments:
glitch.png
glitch.png [ 5.53 KiB | Viewed 9066 times ]

_________________
..: Trond :.. because you deserve it! Image

The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves,
and wiser people so full of doubts.
Bertrand Russell

MyGRFs: Norwegian Funny Town Names 4 | LOTR & WoW Town Names 2 | Islandic Town Names 1 | Random Norwegian Town Names
Favorites: GRFCrawler | ISR | WIKI | Now Playing: OpenTTD 1.3.2 w/YAPP 3.0-RC3.9ish
Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:02 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Sun Oct 07, 2007 3:10 pm
Posts: 277
Yeah you missed: stations for toyland, docks, monorail/maglev depots.
Why there isn't road depot for toyland in pack? It should be there because there was another version of depot for toyland in ttd.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:06 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Fri Jun 08, 2007 8:00 am
Posts: 1656
OpenGFX - newIndustries v0.5

Complete:
- Coal mine
- Iron ore mine
- Copper ore mine
- Sawmill
- Factory
- Fruit plantation
- Rubber plantation
- Temperate forest

To do:
All others

128 sprites

EDIT: I'll see that other glitch and update the post, not a new one.. Until then don't download it :)
Do download it. Glitch isn't going to be fixed so soon.


Attachments:
OpenGFX_-_newIndustries_v0.5.grf [112.78 KiB]
Downloaded 1656 times

_________________
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.


Last edited by LordAzamath on Fri Feb 22, 2008 3:39 pm, edited 1 time in total.
Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:15 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Fri Jun 08, 2007 8:00 am
Posts: 1656
Trond wrote:
Great LA! But in fact there is one more glitch with the maglev tunnels... sorry to say so... Very small, probably only the 3 (dark) pixels you see in my pic, but its still there :) They are dark from the roof of the wagons...

confirmed.. Feature confirmed to work with original gfx too. and for all rail types for that direction entrance and NW exit
:roll:

_________________
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.


Last edited by LordAzamath on Fri Feb 22, 2008 3:19 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:19 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:32 am
Posts: 973
Location: Gamle Ørnenuten
Swet, new industries too :) Did you put in forest 0.19 or 0.20? Its not that long since I posted and I cant really see any feedback yet :P

Ah, so that tunnelglitch is not gonna be fixed then? Not that it matters that much, I just have been noticing it lately...

_________________
..: Trond :.. because you deserve it! Image

The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves,
and wiser people so full of doubts.
Bertrand Russell

MyGRFs: Norwegian Funny Town Names 4 | LOTR & WoW Town Names 2 | Islandic Town Names 1 | Random Norwegian Town Names
Favorites: GRFCrawler | ISR | WIKI | Now Playing: OpenTTD 1.3.2 w/YAPP 3.0-RC3.9ish


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:21 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Fri Jun 08, 2007 8:00 am
Posts: 1656
I put in v0.20.. Now I'm going to update all posts too and make an archive so you can download them at once.. The readme will also be included in that archive. And I'll give it to ammler :)
EDIT: I want to inline this image, so I'll upload it here :)


Attachments:
main.png
main.png [ 138.2 KiB | Viewed 41222 times ]

_________________
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.


Last edited by LordAzamath on Fri Feb 22, 2008 3:46 pm, edited 1 time in total.
Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:22 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Jan 25, 2008 7:32 am
Posts: 973
Location: Gamle Ørnenuten
You're doing one heck of a job here Lord! :bow:

_________________
..: Trond :.. because you deserve it! Image

The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves,
and wiser people so full of doubts.
Bertrand Russell

MyGRFs: Norwegian Funny Town Names 4 | LOTR & WoW Town Names 2 | Islandic Town Names 1 | Random Norwegian Town Names
Favorites: GRFCrawler | ISR | WIKI | Now Playing: OpenTTD 1.3.2 w/YAPP 3.0-RC3.9ish


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 3:51 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Fri Jun 08, 2007 8:00 am
Posts: 1656
Ok now.. It should be OK.
Athanasios' toyland depot was just missed unfortunatly. It is certainly going to be in 0.6.
Soeb: can you please update the second post? I'm kinda tired for this kinda thing again :)
Quote:
You're doing one heck of a job here Lord! :bow:

Thanks..

_________________
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 4:15 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Sun Oct 07, 2007 3:10 pm
Posts: 277
OK. I have some time. You'll see it updated soon.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 4:26 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Fri Jun 08, 2007 8:00 am
Posts: 1656
Zephyris, newLandscape is not loadable as static because of rivers.. Don't they have to be in OpenGFX+?

_________________
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 4:38 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Sun Oct 07, 2007 3:10 pm
Posts: 277
Well, did it.
I think rivers are part of game now. And I think trams too, so they should be moved to normal project. If there are tram tracks, trams are part of game. There are rivers now ( without graphics use canals and locks sprites ) so they are part of normal game too.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 5:16 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Sat Nov 12, 2005 7:46 pm
Posts: 355
Location: Germany
Hi guys,

I'm really impressed how this project evolves, and I'd like too ask if there is any need for my company statue and / or my oil rig.

IIRC lordazamath has said the colours of my oil rig are too bright - well, that could be changed. Other persons said to me that it would be too large (I think, the smallness of the ships may be the cause for it to appear much too large), well, that could *partially* be changed. Look at my suggestion. (Btw, I see, this is the wrong version of the oil rig, since I've made a new one with a minor change: there the helipad looks less odd. Still I feel not 100% good with it, if you say you want this gfx then I'll put it here to let you comment it, then we may find what's wrong.)
The company statue may be changed to fit the new base tiles better, I think that's not that much work.

Regards,

Red


Attachments:
oilrig.png
oilrig.png [ 32.68 KiB | Viewed 8837 times ]
suggestion.png
suggestion.png [ 24.09 KiB | Viewed 8825 times ]

_________________
Like sun is to the dark soil,
so is true enlightenment to the soil's friends.

N.F.S. Grundtvig
Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 5:35 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Sun Oct 07, 2007 3:10 pm
Posts: 277
Maybe I can code oil rig. When I get it I'll post it.

@EDIT: However it would be easier for me if I had it cutted into sprites.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 5:55 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Fri Jun 08, 2007 8:00 am
Posts: 1656
We need to standarize the textures for both oil rig and statue, but else they look fine (oil rig DOES need brightness reduced though :D)..
But now I found some time and drew this for arctic, what do you think?
Attachment:
preview.png
preview.png [ 6.05 KiB | Viewed 8752 times ]


NEW POST:
And I worked a little bit on desert tiles too.. It's not that good yet, but I'll leave it waiting for cacti. Because there WILL be cacti. But so much of this.. I have no idea what to do for toyland :(
Attachment:
ss.png
ss.png [ 21.01 KiB | Viewed 8636 times ]


madis

_________________
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 7:52 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Sun Oct 07, 2007 3:10 pm
Posts: 277
Desert looks like it's in 2d. For toyland - make terrain and wait for trees and industry.


Top
   
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 11:16 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Fri Apr 06, 2007 10:16 am
Posts: 29
Location: Czech Republic
Nice work with those climates.
I've also tried to do desert. (Just a break between making GUI ;) ) But to be honest it's third picture when searching "deser" on google, but it may help when drawing ;)


Attachments:
poust.png
poust.png [ 2.62 KiB | Viewed 8425 times ]
Top
   
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 1:28 am 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Fri Oct 01, 2004 3:28 pm
Posts: 313
Wow, that certainly looks good though ;-)
Maybe add a little wooden house somewhere (of course redraw it for copyright reasons) and done i'd say *g*


Top
   
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 1:57 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Jun 23, 2005 12:09 am
Posts: 3138
I also believe oil rig should be less bright. And it would be even better with some curves. Just like a "curved" lady! :wink:

These might help:
http://www.maritimereplicas.com/images/ ... lrig17.gif
http://www.abc.net.au/southeastnsw/stor ... 165329.jpg
http://www.airfair-group.com/AIR_Pg_Int ... il_Rig.jpg

regards
athanasios

_________________
http://members.fortunecity.com/gamesart
"If no one is a fool I am also a fool." -The TTD maniac.


I prefer to be contacted through PMs. Thanks.


Top
   
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 6:29 am 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Fri Jun 08, 2007 8:00 am
Posts: 1656
bubersson wrote:
Nice work with those climates.
I've also tried to do desert. (Just a break between making GUI ;) ) But to be honest it's third picture when searching "deser" on google, but it may help when drawing ;)

NICE!! I'll draw a new one for desert using these as reference :)

---New post---
Aghh.. I really need cacti :roll:

Did anyone say cacti?
I agree these aren't so good, but they'll work until we have better ones..


Attachments:
cacti.png
cacti.png [ 1.8 KiB | Viewed 8234 times ]

_________________
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.
Top
   
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 8:17 am 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Fri Jun 08, 2007 8:00 am
Posts: 1656
Ok, I added the cacti sprites to the landscape grf, and just-in-case ran renum on it... And it gave errors, so I can't publish it yet.
Zephyris:
Code:
Processing file "land.nfo".
Error on sprite 1012.
Processing complete.

Code:
//!!Error (129): Offset 5: Only 0 random bits are available.
 1012 * 39    02 05 18 80 00 01 10 00 00 01 00 02 00 03 00 04 00 05 00 06 00 07 00 08 00 09 00 0A 00 0B 00 0C

I don't know what you tried to get there, so I can't fix it. :) But I won't release it w/o this fixed I think.. If it isn't very bad bug, then just let me know and I'll release v0.3.1. v0.4 will come when toyland trees are also included.. and/or transmitter

---Yet another new post---
What do you guys think of these?


Attachments:
ss.png
ss.png [ 21.52 KiB | Viewed 8145 times ]
uh.png
uh.png [ 19.04 KiB | Viewed 8170 times ]

_________________
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3422 posts ]  Go to page Previous 151 52 53 54 55172 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: SomeIndianGuy and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2019 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2019.
Hosted by Zernebok Hosting.