Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Mon Sep 25, 2017 5:01 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pure Passenger Aircraft?
PostPosted: Wed Mar 29, 2006 8:46 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Mar 09, 2006 5:45 am
Posts: 67
Location: Taiwan
I use TTD with TTDPatch 2.5 bata 1, I often got a pure passenger aircraft while I bought a new airgraft. For example, default capacity for Darwin 100 is 170 passengers and 35 bags of mail, but while I create one, I see its detail, I see its capacity is only 170 passengers! (That mean, no bags of mail can be loaded on the aircraft.) Why?
(I never do the REFIT command.)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 3:42 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Oct 02, 2002 6:57 pm
Posts: 5552
Location: Ithaca, New York
Hmm, I'm afraid I can't reproduce this problem, it works fine here.

Can you investigate in more detail how to reproduce it?

_________________
Josef Drexler

TTDPatch main | alpha/beta | nightly | manual | FAQ | tracker
No private messages please, you'll only get the answering machine there. Send email instead.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 7:22 am 
Offline
Graphics Moderator
Graphics Moderator
User avatar

Joined: Mon Sep 13, 2004 1:21 pm
Posts: 5184
Location: The Moon
Patchman wrote:
Hmm, I'm afraid I can't reproduce this problem, it works fine here.

Can you investigate in more detail how to reproduce it?


I've also noticed that sometimes when you build an aircraft it comes fitted for coal or oil, even if that's not something it can normally be refitted to.

I think what it's doing is carrying over refit information from other vehicle classes. Try starting a new game and building an airport and a road vehicle depot. Build a road vehicle, sell it, then build an aircraft.

_________________
Pikkarail.com blog Image
Dev reference: NML Specs - NewGRF Specs - Savegame Internals - NoAi API - NoGo API
32bpp NewGRFs: Pineapple Trains (10cc) - Graphics Development


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 4:19 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Mon Apr 03, 2006 3:36 pm
Posts: 16
I've also noticed the 'pure passenger aircraft' problem. To solve it I refit the aircraft with 'passengers' again. Then the mail capacity actually appears as well.

/Davidoff


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.