Openloco doesn't 'open'

Got problems with Locomotion? Find assistance here!

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
User avatar
Blaxlandridge3
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 183
Joined: 24 Mar 2020 19:47

Openloco doesn't 'open'

Post by Blaxlandridge3 »

Tried openloco, this is the windows version, but It doesn't work. Just comes up with this error message. Any ideas?
Screen Shot 2020-05-06 at 3.04.48 PM.png
(892.78 KiB) Not downloaded yet
Also, how does the mac version work? When it asks for the install path, there really is no way to get the install path, because you can't access the game files and directories through mac, and have to open it up through crossover!

When I press enter, A bunch of numbers and code and stuff comes up, but then it crashes. (This is the windows version which I accessed through crossover.)
Mac OS sucks.

......If Locomotion can't work on it......

viewtopic.php?f=39&t=87176 : Let's Play Together! US Midwest!

Subscribe to meh YouTube --> https://www.youtube.com/channel/UCFaVMm ... JfXVMrYd2A?

maquinista
Tycoon
Tycoon
Posts: 1813
Joined: 10 Jul 2006 00:43
Location: Spain

Re: Openloco doesn't 'open'

Post by maquinista »

Blaxlandridge3 wrote:
06 May 2020 19:10
Tried openloco, this is the windows version, but It doesn't work. Just comes up with this error message. Any ideas?

Screen Shot 2020-05-06 at 3.04.48 PM.png

Also, how does the mac version work? When it asks for the install path, there really is no way to get the install path, because you can't access the game files and directories through mac, and have to open it up through crossover!

When I press enter, A bunch of numbers and code and stuff comes up, but then it crashes. (This is the windows version which I accessed through crossover.)
Try the latest release, if it doesn't open, try to "delete" (make a backup before) the configuration file.
Sorry if my english is too poor, I want learn it, but it isn't too easy.[/list][/size]

User avatar
Blaxlandridge3
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 183
Joined: 24 Mar 2020 19:47

Re: Openloco doesn't 'open'

Post by Blaxlandridge3 »

What's the configuration file?
Mac OS sucks.

......If Locomotion can't work on it......

viewtopic.php?f=39&t=87176 : Let's Play Together! US Midwest!

Subscribe to meh YouTube --> https://www.youtube.com/channel/UCFaVMm ... JfXVMrYd2A?

Auge
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 422
Joined: 23 Oct 2006 02:07
Location: Berlin

Re: Openloco doesn't 'open'

Post by Auge »

Hello
Blaxlandridge3 wrote:
26 May 2020 15:04
What's the configuration file?
The one, that is mentioned as missing in your screenshot. ?(

Tschö, Auge

User avatar
Blaxlandridge3
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 183
Joined: 24 Mar 2020 19:47

Re: Openloco doesn't 'open'

Post by Blaxlandridge3 »

Uh ok, I'll try again sometime later, thanks
Mac OS sucks.

......If Locomotion can't work on it......

viewtopic.php?f=39&t=87176 : Let's Play Together! US Midwest!

Subscribe to meh YouTube --> https://www.youtube.com/channel/UCFaVMm ... JfXVMrYd2A?

Post Reply

Return to “Locomotion Problems, FAQs and Tutorials”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests