FAQ / Help Centre Feedback

Check this forum for common questions and answers before posting elsewhere.
User avatar
red0011
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 219
Joined: 16 Mar 2013 13:10
Location: Australia
Contact:

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by red0011 » 10 Mar 2014 05:38

I'm having a lot of trouble with logging in at openttd.org.
Everytime i login it takes me to "Central User Management"
I have no idea what I'm meant to do, please help.
Thanks

User avatar
kamnet
Moderator
Moderator
Posts: 6887
Joined: 28 Sep 2009 17:15
Location: Eastern KY
Contact:

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by kamnet » 10 Mar 2014 08:06

After you're signed in, you can go to one of four services to continue on with your activity that you wanted to do. Where, exactly, are you getting lost?

User avatar
red0011
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 219
Joined: 16 Mar 2013 13:10
Location: Australia
Contact:

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by red0011 » 10 Mar 2014 08:39

kamnet wrote:After you're signed in, you can go to one of four services to continue on with your activity that you wanted to do. Where, exactly, are you getting lost?
I am trying to upload content to BaNaNaS, therefor i click the BaNaNaS's link and then on "manager", it takes me to the managers page but it tells me "You need to be registered in order to use this section. Please sign up here or login here." So i click login but the cycle begins again because I'm redirected to "Central User Management" page again and so on.

User avatar
kamnet
Moderator
Moderator
Posts: 6887
Joined: 28 Sep 2009 17:15
Location: Eastern KY
Contact:

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by kamnet » 11 Mar 2014 04:05

It sounds like an issue with your web browser or computer. I'd suggest starting with clearing out your cookies, or trying another web browser.

User avatar
red0011
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 219
Joined: 16 Mar 2013 13:10
Location: Australia
Contact:

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by red0011 » 11 Mar 2014 11:02

kamnet wrote:It sounds like an issue with your web browser or computer. I'd suggest starting with clearing out your cookies, or trying another web browser.
I cleared cookies it still didn't work.
I tried firefox it still didn't work.
:(

p.s I do appreciate your help

User avatar
kamnet
Moderator
Moderator
Posts: 6887
Joined: 28 Sep 2009 17:15
Location: Eastern KY
Contact:

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by kamnet » 13 Mar 2014 01:44

Unfortunately that's all I could suggest. I tried it in IE, Firefox and Chrome, and I was able to start at BaNaNaS, log into the system, click back through to BaNaNaS from the central server, and then manage my uploads.

User avatar
red0011
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 219
Joined: 16 Mar 2013 13:10
Location: Australia
Contact:

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by red0011 » 13 Mar 2014 05:42

kamnet wrote:Unfortunately that's all I could suggest. I tried it in IE, Firefox and Chrome, and I was able to start at BaNaNaS, log into the system, click back through to BaNaNaS from the central server, and then manage my uploads.
Thank you, but it still didn't work :(

Update -
I tried it using Mac instead of my pc and it worked. Thank for your help :)

Bif50
Engineer
Engineer
Posts: 6
Joined: 04 Nov 2014 01:52

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by Bif50 » 04 Nov 2014 19:44

Hello all. I thought I posted something in this topic, but I didn't, so here it is: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=65&t=71554
Please reply with feedback, thank you.

User avatar
Pingaware
Director
Director
Posts: 625
Joined: 03 May 2007 20:18
Location: England

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by Pingaware » 04 Nov 2014 21:26

Bif50 wrote:Hello all. I thought I posted something in this topic, but I didn't, so here it is: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=65&t=71554
Please reply with feedback, thank you.
The reason it got moved is because this topic is the FAQ for the forum itself, not OTTD.

User avatar
Chrill
Moderator
Moderator
Posts: 15293
Joined: 18 Dec 2004 17:35
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by Chrill » 04 Nov 2014 22:40

Bif50 wrote:Hello all. I thought I posted something in this topic, but I didn't, so here it is: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=65&t=71554
Please reply with feedback, thank you.
I'm sorry, I should have notified you with a PM. I moved your post to a more relevant location in the forum. This section is for Forum Feedback, not related to a specific game. I moved your post to the section of OpenTTD AI.
Image
Newest screenshots published January 9, 2019
Chrill's scenarios:
Archipiélago Hermoso
(Latest Release: Version 3.2)
Turnpike Falls (Latest Release: Version 0.91)

Bif50
Engineer
Engineer
Posts: 6
Joined: 04 Nov 2014 01:52

Re: FAQ / Help Centre Feedback

Post by Bif50 » 12 Nov 2014 03:17

Okay thank you, brand new here :D

Post Reply

Return to “FAQ / Help Centre”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests