Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Aug 21, 2018 12:05 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Amount of Trains
PostPosted: Sun Mar 15, 2015 12:44 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Jan 06, 2015 6:07 pm
Posts: 24
How many trains can you have running in one save game?

If having loads, will the game run more slow?


Top
   
 Post subject: Re: Amount of Trains
PostPosted: Sun Mar 15, 2015 4:52 pm 
Offline
Chairman
Chairman
User avatar

Joined: Mon Mar 19, 2007 1:30 am
Posts: 776
Location: Munich, Germany
I've had games with over 100 trains on a map. And the game still runs without stutter or dropouts.
But I don't know how many are maximum possible.

_________________
http://www.walter1940.de
Vehicles for Locomotion

Tutorials in english
- From MSTS to Locomotion ---> http://www.walter1940.de/tutorial/msts2loco/
- Wally ---> http://www.walter1940.de/tutorial/wally/
- xml-modding ---> http://www.walter1940.de/tutorial/xml-modding/


Top
   
 Post subject: Re: Amount of Trains
PostPosted: Sun Mar 15, 2015 7:56 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun May 07, 2006 8:22 pm
Posts: 1092
Location: Landgraaf, the Netherlands
Maybe you should ask Zimmlock, he had more then 100 trains running at the same time in his Serpent-scenario once...

_________________
Image

:: Emperor' Screenshots :: Problem with Bridges :: The Long Station Patch :: Help with Opie's Dutch Stations :: The Serpent "Mod-Free" :: The Empty Region :: The City Oilwell :: The City Flourmill :: The Food-Mod :: The Valuables-Mod V4.0 :: A "One-Sided Station" :: Standard vehicles for Plastikman's Automod :: Maximum production from industries :: Tutorial to change tracks for trams and trains :: My own vehicle creation thread ::


Top
   
 Post subject: Re: Amount of Trains
PostPosted: Mon Mar 16, 2015 2:09 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Mar 15, 2012 2:48 am
Posts: 3618
Location: IL, USA
I don't have a great computer, so I can tell you that yes, the game may run slowly when you have a lot of trains on the map (especially if you're playing with the AI).

_________________
Image

Formerly known as LocoRoller


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.