Quest about full load

Are you a beginner with Locomotion? Learn the basics here.

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
Eskiboy
Engineer
Engineer
Posts: 39
Joined: 03 Jun 2004 11:33

Quest about full load

Post by Eskiboy »

Ok, I am playing the demo level, the small island, but I can't figure out how to get my trains to full load IRON ORE! They do pick it up when I am not giving the order to wait for full load, but when I press FULL LOAD the train is full loading for coal! (Same wagon.)

How can I change this?

User avatar
The Irish
Tycoon
Tycoon
Posts: 2092
Joined: 14 Apr 2004 16:06
Location: Bonn, Germany
Contact:

Post by The Irish »

Hold down the button with the +sign and the crates, and you can select the product that has to be loaded. Place that after the stop.
*** Ce French Train Set ***
*** Visit my transport related pictures on Flickr ***
ImageImageImageImageImage
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
"A committee is a group of men who individually can do nothing but as a group decide that nothing can be done" (Fred Allen 1894-1956 US radio comic).

Eskiboy
Engineer
Engineer
Posts: 39
Joined: 03 Jun 2004 11:33

Post by Eskiboy »

The Irish wrote:Hold down the button with the +sign and the crates, and you can select the product that has to be loaded. Place that after the stop.
Ah! Thanks!

Post Reply

Return to “Locomotion Beginners”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest