i think i got this game working on 2k/xp

Talk about the classic original version of Transport Tycoon.
User avatar
CombatGold1
Tycoon
Tycoon
Posts: 4627
Joined: 29 May 2002 15:27
Skype: ukAdamR
Location: Cardiff, South Wales
Contact:

i think i got this game working on 2k/xp

Post by CombatGold1 » 28 Mar 2003 10:40

i cant remember how, but i did get TTO to work on win2000 / xp, i'll try tonight.
Thanks,
Adam Reece.

Last edited by CombatGold1 on 2 Dec 2003 09:53; edited 541978961291 times in total.

sultana
Tycoon
Tycoon
Posts: 3583
Joined: 05 Nov 2002 10:22
Location: Sydney

Post by sultana » 29 Mar 2003 09:23

You mean besides the double os thing? Well good work then :D
Things to do:
1) Bend
2) Cheese It

User avatar
Bart
Tycoon
Tycoon
Posts: 1110
Joined: 02 Mar 2003 13:43
Location: Stompetoren, the Netherlands
Contact:

Post by Bart » 29 Mar 2003 16:01

well?? have you found out something??

User avatar
CombatGold1
Tycoon
Tycoon
Posts: 4627
Joined: 29 May 2002 15:27
Skype: ukAdamR
Location: Cardiff, South Wales
Contact:

Post by CombatGold1 » 10 Apr 2003 08:24

yep its working on my computer (running XP only) :P
Thanks,
Adam Reece.

Last edited by CombatGold1 on 2 Dec 2003 09:53; edited 541978961291 times in total.

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 24035
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Post by orudge » 10 Apr 2003 11:01

OK, how, and for how long? I can load TTO and TTD on XP, and often load/start a game, but very shortly afterwards, it crashes.

User avatar
Bart
Tycoon
Tycoon
Posts: 1110
Joined: 02 Mar 2003 13:43
Location: Stompetoren, the Netherlands
Contact:

Post by Bart » 10 Apr 2003 11:42

Yeah, I can do so as well, but it crashes with some kind of critical error, such as memory errors or something... it never works longer then a minute...
[url=CALLTO://Sgreehder]Image[/url]

User avatar
CombatGold1
Tycoon
Tycoon
Posts: 4627
Joined: 29 May 2002 15:27
Skype: ukAdamR
Location: Cardiff, South Wales
Contact:

Post by CombatGold1 » 10 Apr 2003 14:02

mine appears to work fine :P
Thanks,
Adam Reece.

Last edited by CombatGold1 on 2 Dec 2003 09:53; edited 541978961291 times in total.

User avatar
Arathorn
Tycoon
Tycoon
Posts: 6939
Joined: 30 Nov 2002 17:10

Post by Arathorn » 10 Apr 2003 14:33

Yes but how!

User avatar
GoneWacko
Tycoon
Tycoon
Posts: 8683
Joined: 10 Jul 2002 15:08
Location: Enschede, The Netherlands
Contact:

Post by GoneWacko » 10 Apr 2003 15:05

Combat just tell us H O W P L E A S E...

and NO I WON'T PAY YOU :lol:
GoneWacko. Making [url=irc://irc.oftc.net/tycoon]#tycoon[/url] sexy and exciting since 1784.

User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff » 10 Apr 2003 16:41

CombatGold1 wrote:mine appears to work fine :P
Many words, but all air

Give us proof
Well, back to work, lot's of it in the near future

User avatar
GoneWacko
Tycoon
Tycoon
Posts: 8683
Joined: 10 Jul 2002 15:08
Location: Enschede, The Netherlands
Contact:

Post by GoneWacko » 10 Apr 2003 18:16

This sure sounds/looks like a hoax to me.... :?
GoneWacko. Making [url=irc://irc.oftc.net/tycoon]#tycoon[/url] sexy and exciting since 1784.

User avatar
CombatGold1
Tycoon
Tycoon
Posts: 4627
Joined: 29 May 2002 15:27
Skype: ukAdamR
Location: Cardiff, South Wales
Contact:

Post by CombatGold1 » 10 Apr 2003 18:30

i would tell you all but i'm a little pissed with some of the members here right now, if they didnt do what they did to me earlier today i would be telling you how in this post
Thanks,
Adam Reece.

Last edited by CombatGold1 on 2 Dec 2003 09:53; edited 541978961291 times in total.

User avatar
Bart
Tycoon
Tycoon
Posts: 1110
Joined: 02 Mar 2003 13:43
Location: Stompetoren, the Netherlands
Contact:

Post by Bart » 10 Apr 2003 18:53

oh c'mon, please show us some kindness, and tell how you've done it.

BTW OT: you should add some anti-aliasing in your avatar.
[url=CALLTO://Sgreehder]Image[/url]

User avatar
GoneWacko
Tycoon
Tycoon
Posts: 8683
Joined: 10 Jul 2002 15:08
Location: Enschede, The Netherlands
Contact:

Post by GoneWacko » 10 Apr 2003 19:32

lol combat... I don't think it's gonna help :roll: You're just making me think this is a hoax even more... (I just happen to know I am one of them guys that pissed you off :? )

We didn't try to bully you or anything... We we're just JOKING

That's

J - O - K - I - N - G

I mean... If we insulted your family, hit you in the face, spit all over you, burned down your house: THAT would be something to be pissed off about... You should just laugh back at the joke... If we were doing the same joke, but we would replace all combat with spiff I would be 100% sure you would join us in the joke and i'm 100% sure spiff would be able to laugh about it as well

I really think a 10 year old could act more mature than you seem to be able to at this moment... :? :? :?
GoneWacko. Making [url=irc://irc.oftc.net/tycoon]#tycoon[/url] sexy and exciting since 1784.

User avatar
Bart
Tycoon
Tycoon
Posts: 1110
Joined: 02 Mar 2003 13:43
Location: Stompetoren, the Netherlands
Contact:

Post by Bart » 11 Apr 2003 11:07

ahum yeah, butta, I'm still curious!!!

I tried everything to get TT dos or TTO dos working on Windows XP. I changed the *.nt files in every way, I changed the memory settings in every way, I tried everything!!! What is the secret?? X(
[url=CALLTO://Sgreehder]Image[/url]

User avatar
GoneWacko
Tycoon
Tycoon
Posts: 8683
Joined: 10 Jul 2002 15:08
Location: Enschede, The Netherlands
Contact:

Post by GoneWacko » 11 Apr 2003 16:36

Bart wrote:ahum yeah, butta, I'm still curious!!!

I tried everything to get TT dos or TTO dos working on Windows XP. I changed the *.nt files in every way, I changed the memory settings in every way, I tried everything!!! What is the secret?? X(
He's told us in the GENERAL forums
GoneWacko. Making [url=irc://irc.oftc.net/tycoon]#tycoon[/url] sexy and exciting since 1784.

User avatar
way_2_fun
Tycoon
Tycoon
Posts: 3015
Joined: 03 Nov 2002 18:42
Location: Canada

Post by way_2_fun » 12 Apr 2003 23:32

I believe that Combat didn't get it working and is trying to p*** everyone off by what he's doing now. So please, just act mature and tell us. We said please many times already. :roll:
Image

User avatar
orudge
Administrator
Administrator
Posts: 24035
Joined: 26 Jan 2001 20:18
Skype: orudge
Location: Banchory, UK
Contact:

Post by orudge » 13 Apr 2003 10:11

Well, I tried that NOLFB.COM utility Combat pointed us to, but it didn't help - TT[O|D] still crashed shortly after loading, with the same old error.

User avatar
Bart
Tycoon
Tycoon
Posts: 1110
Joined: 02 Mar 2003 13:43
Location: Stompetoren, the Netherlands
Contact:

Post by Bart » 13 Apr 2003 11:48

yeah well, the MS-DOS 'emulator' in Windows Xp just doesn't work with TT, no mather what you try.
[url=CALLTO://Sgreehder]Image[/url]

tazjamin_05
Engineer
Engineer
Posts: 1
Joined: 17 Apr 2003 00:56

cmon

Post by tazjamin_05 » 17 Apr 2003 01:24

i just got transport tycoon off ebay it has been a long time since i played it i didn't even think to find out if it worked on xp. so if you can rememeber how to get it to work on xp that would be great. i got the game to have sound and i can pick my guy then it goes back to xp.

Post Reply

Return to “Transport Tycoon (Original)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest