Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sun Sep 23, 2018 1:36 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page 1 2 3 Next
Author Message
PostPosted: Tue Apr 27, 2004 9:43 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
Here you can find link to TTT and SuS resources. I hope they are still working!

TTT demo version (english):
http://www.fileplanet.com/87073/80000/fileinfo/Trains-&-Trucks-Tycoon-DemoNEW
http://pepecito.no-ip.com/3dtt/TTT_DEMO_ENG.EXE
http://www.pcworld.pl/ftp/download/gry_1244/TTT_DEMO_ENG.EXE
http://i.download.idg.pl/fannef/d74031c11bd5d31b890c05c9413038ab/45ee5faf/cyberjoy/dema/t-z/TTT_DEMO_ENG.EXE
ed2k://|file|TTT_DEMO_ENG.EXE|67906422|340CE80E0A223DA0162678F8D7276C0C|/

SuS demo version (german) looks like it's no longer available!

A scenario which is not included in the standard releases is available.
This new scenario (USA Scenario) allows you to travel in North America.
Size: 2.1 MB.
English version:
ftp://ftp.ubi.com/de/schiene/sus_szenario_usa_us.zip
ed2k://|file|sus_szenario_usa_us.zip|2136468|28FA5BF9D4E041F3D6025964584CA183|/
http://pepecito.no-ip.com/3dtt/sus_szenario_usa_us.zip
German version:
ftp://ftp.ubi.com/de/schiene/sus_szenario_usa_ger.zip
ed2k://|file|sus_szenario_usa_ger.zip|2142365|CFECA00FBF0B71CC21C0D2E64235D94A|/
http://pepecito.no-ip.com/3dtt/sus_szenario_usa_ger.zip

TTT patch 1.1 can be found here:
http://files.filefront.com/ttt11+patch+ukzip/;905499;/fileinfo.html NEW
http://pepecito.no-ip.com/3dtt/ttt11_patch_uk.exe
ed2k://|file|ttt11_patch_uk.exe|4403795|DFEBD794B05B00C64A21CE0DA77A351B|/

SuS patch 1.1 can be found here:
ftp://ftp.ubi.com/de/schiene/sus11_patch_de.exe
http://pepecito.no-ip.com/3dtt/sus11_patch_de.exe
ed2k://|file|sus11_patch_de.exe|5207095|33B48EF112DE676B799639A9FFD08F4E|/

Another release of SuS was made, named GoldGame6. For this release the patch 1.1 is also available
GG6 SuS patch 1.1 can be found here:
ftp://ftp.ubi.com/de/gg6/gg6_sus11_patch_de.zip
http://pepecito.no-ip.com/3dtt/gg6_sus11_patch_de.zip
ed2k://|file|gg6_sus11_patch_de.zip|1154166|C7FB1B66DF1D971F87B0CFBD0C15CFB1|/

Note that pepeciyo.no-ip.com is a dynamic IP, and it is not always available. If you can't download from those links it doesn't mean they are broken, but simply that my PC is off! I could be on holydays, so try another day!!! ;-)

[EDIT] Change Log:
6-sep-2004 - Since none of the previously posted links seem to work, I have tested all once again. I've marked broken those not working anymore, and NEW those added/modified and working.
8-sep-2004 - I have cleaned up broken links and added ed2k links. Unfortunately some files are no longer available!
13-jan-2005 - TTT english demo links updated (added also a link to my server)
07-mar-2007 - removed not working links (most) and added working links to my server!
10-aug-2007 - added links to ftp server of ubi.com!
23-may-2008 - added more links to the English Demo and to the UK patch (thanks to Killer 11)

_________________
:: Home Page ::


Last edited by pepecito on Fri May 23, 2008 12:08 pm, edited 9 times in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 28, 2004 4:24 pm 
Offline
Chairman
Chairman

Joined: Sun Mar 24, 2002 9:14 am
Posts: 805
Location: Gotthardbahn, Switzerland, Europe
TTT patch 1.1's link doesn't work.

Why don't you put it on your site?
Perché non la metti sul tuo sito?

_________________
I have lost my original user id for 20842 :(
I am one of the founders of TT-Forums! Partly...


Top
   
PostPosted: Wed Apr 28, 2004 6:18 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
I have updated the first message with more TTT 1.1 patch links.
ftp://ftp.gamesdomain.com/pub/patches/p ... tch_uk.zip
ftp://ftp.gamesdomain.co.uk/pub/patches ... tch_uk.zip
ftp://sunsite.doc.ic.ac.uk/Mirrors/ftp. ... tch_uk.zip

_________________
:: Home Page ::


Top
   
PostPosted: Wed Apr 28, 2004 6:24 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
If one can't download any of the previous file, I can provide with them, but not the demos :wink:

_________________
:: Home Page ::


Top
   
 Post subject: patch uk 1.1 problems
PostPosted: Wed Jul 14, 2004 10:46 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Jul 14, 2004 10:34 pm
Posts: 6
Location: Scotland
i install the game and the plays ok
i apply the patch and it stops working i get a file headed
SYS_Debug_1 in the file it reads
TTT Debugfile
0:WXRepository: xReset: There was an error with this file: LANGUAGES.INF

Can anyone help me with this problem


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 15, 2004 8:07 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
:roll: I can only suggest you to check your installations:

A. TTT + TTT 1.1 patch
B. SuS + SuS 1.1 patch
C. GG6 SuS + GG6 SuS 1.1 patch

Avoid to mix them.
What is your installation, TTT, SuS or GG6 SuS?

_________________
:: Home Page ::


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 15, 2004 5:28 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Jul 14, 2004 10:34 pm
Posts: 6
Location: Scotland
Hi pepecito
thanks for the repy
im using TTT and trying to apply the TTT uk 1.1 patch


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 15, 2004 5:35 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
pchell wrote:
im using TTT and trying to apply the TTT uk 1.1 patch
:wink:
If your TTT version is the UK version (I mean no spanish or other translations), then it should be ok. It must work!
Did you tryied again?

_________________
:: Home Page ::


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 15, 2004 6:27 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Jul 14, 2004 10:34 pm
Posts: 6
Location: Scotland
ive now tried all three patches each time doing a flesh install and applying the patch
and either work
the game works without the patch so just play unpatched
thanks for your help


Top
   
 Post subject: LANGUAGES.INF file
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 5:26 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
LANGUAGES.INF file should be something like:
Code:
English
English.lgd
UK
Deutsch
German.lgd
DE
^^

while in the TTT.INI you should find:
Code:
[COUNTRYSETTINGS]
Language=German

or
Code:
[COUNTRYSETTINGS]
Language=English

Do you have the same?
Any other combination may deal with your error. (this is only my guess :wink: )

_________________
:: Home Page ::


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 11:47 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Jul 14, 2004 10:34 pm
Posts: 6
Location: Scotland
this is what it says in the file
[GAME]
GRAFIK=1
MPath="d:\Program Files\Trains and Trucks Tycoon\music"
SPath="d:\Program Files\Trains and Trucks Tycoon\scenario"
SHOW_INTRO=1
SHOW_OWNER=0
[COUNTRYSETTINGS]
Language=English
Currency=3
[SOUND]
MainVolume=229
VehicleVolume=229
AmbientVolume=255
MusicVolume=2
SoundEnabled=1
MusicEnabled=1
[DETAILS]
Lights=0
Shadows=0
VArrays=1
Particles=1
WEATHERFX=1
Texture=2
Graphics=2
BiFi=1
[CONTROL]
MODEL=0
AUTOZOOM=0
HARDWARECURSOR=0


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 16, 2004 12:27 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
pchell wrote:
this is what it says in the file
. . . . .
[COUNTRYSETTINGS]
Language=English
. . . . .

Then your language selection is English

1. you should find these 3 lines in the LANGUAGES.INF
English
English.lgd
UK

2. you should find these files:
ADDONUK.LGD
ENGLISH.LGD
NAMES_UK
CITIESUK.TXT

3. does this match your situation?

_________________
:: Home Page ::


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 1:01 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Jul 14, 2004 10:34 pm
Posts: 6
Location: Scotland
ive looked in the game dir and there is no LANGUAGES.INF
all i have is a file named TransportMagnat


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 5:56 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
Could you attach the result of dir command within TTT folder?

BTW, try to create the LANGUAGES.INF as a text file and with the content that I showed you in previous posts.

... Good luck! 8)

_________________
:: Home Page ::


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 18, 2004 6:28 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Jul 14, 2004 10:34 pm
Posts: 6
Location: Scotland
i tried and it failed
so im going to hunt around for another copy
im thinking this version is corrupt
thankyou very much for all your help


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 20, 2004 3:16 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Sat May 15, 2004 5:40 am
Posts: 113
Location: Melbourne
well i recently tried all the links to the demos and they dont work


Top
   
 Post subject: Back from my holydays!
PostPosted: Sun Aug 22, 2004 9:57 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 12:16 pm
Posts: 101
Location: Torino, Italy
You are right. Many links are no longer working. I will remove/update/fix them ASAP. Thanks! :wink:

_________________
:: Home Page ::


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 3:56 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Sat May 15, 2004 5:40 am
Posts: 113
Location: Melbourne
no problems, will give the game a try


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 6:32 am 
Offline
Route Supervisor
Route Supervisor
User avatar

Joined: Thu Oct 31, 2002 9:40 pm
Posts: 449
Location: USA
As I set in other post and will be repeating myself again here.

This game is a lot better than anything else, even in the so called "beta, stolen, rip off, etc" stages. Superior to the Railroad Tycoon 1,2 & 3, Railroad Pioneers and all the rest of them. You will have to deal with some bugs and undeveloped futures, but the game is second to none after TTD and from my point of view, even better then the original. So, if you can't get it on eBay, Amazon or any other legal sources, as much as I hate piracy, P2P is the only way at the moment. DC++, Bittorrent etc. Worth the download, definitely get the patch also, if you need it (patch), I will get it for you.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 23, 2004 12:58 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri May 21, 2004 7:39 am
Posts: 1965
Location: Singapore
I've got from bitorrent version 1.00 and i want to upgrade to 1.20 but when i do so, there's the same old wrong cd dectected message, what should i do?

_________________
<+Raichase> ugh, I just ate some of my beard D:


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page 1 2 3 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.