how do i make ttdx fullscreen in win2000 sp3??

Get help, info, news and advice about the Transport Tycoon Deluxe patch.

Moderator: TTDPatch Moderators

Post Reply
lchazl
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 25 Nov 2002 22:58

how do i make ttdx fullscreen in win2000 sp3??

Post by lchazl »

i have the new version of the patch (1.9)

thanks,

lchazl ;)
User avatar
Mati
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 503
Joined: 31 Oct 2002 18:35
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by Mati »

8) Easy, Open your ttd folder, open 'TTconfig', choose mode 4, then get 'ttdpatchw' and make it compatible with win98, and then Vuala! :P
Regards from Argentina,
Mati Vivaldi :mrgreen:
lchazl
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 25 Nov 2002 22:58

Post by lchazl »

thanks very much :D
User avatar
Mati
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 503
Joined: 31 Oct 2002 18:35
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by Mati »

No problem, but it doesn't change much tough.. I always play it in window mode, so i can post here and play at the same time.. :wink:
Oh, and also make screeeeeeeeens! :))
Regards from Argentina,
Mati Vivaldi :mrgreen:
User avatar
Observer
Logo Creator
Posts: 2189
Joined: 19 Nov 2002 12:21
Location: Zoetermeer, The Netherlands
Contact:

Post by Observer »

I dont play in window mode... HELL NOT.... my desktops on 1152 and I only have 15inch... so not gonna happen :wink:
I only use it to make screens... cause someway the ingame option only delivers me black pcx pics... :(
Never fear, I is here...
User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

Same here, full screen to play, windowed to takes screenies
I'm not fulltime on this forum :wink:
Well, back to work, lot's of it in the near future
User avatar
Mati
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 503
Joined: 31 Oct 2002 18:35
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by Mati »

Guys, when I put it full screen it is the same exact size as the windowed one... :roll:
Does that happen also in your computers? :(
Look below, that's how I see it when in full screen...
:P -Btw, yes, it's the itailan version, done buy Stefano (lader&co.)
Attachments
Full Screenn.JPG
(126.37 KiB) Downloaded 194 times
Regards from Argentina,
Mati Vivaldi :mrgreen:
User avatar
Observer
Logo Creator
Posts: 2189
Joined: 19 Nov 2002 12:21
Location: Zoetermeer, The Netherlands
Contact:

Post by Observer »

Do you use a LAPTOP ?
in that case its TOTALY UNDERSTANDABLE
:mrgreen:
Never fear, I is here...
User avatar
Mati
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 503
Joined: 31 Oct 2002 18:35
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by Mati »

Observer wrote:Do you use a LAPTOP ?
in that case its TOTALY UNDERSTANDABLE
:mrgreen:
I N D E E D ! But what's the problem with that? :roll:
Regards from Argentina,
Mati Vivaldi :mrgreen:
User avatar
Mati
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 503
Joined: 31 Oct 2002 18:35
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by Mati »

lchazl wrote:thanks very much :D
Wups, forgot to say
And again another happy TTD user.... :]
:D You can come back to the forum sometimes, and don't forget to make some posts !!
:P Glad to be of some assistance.. (copied from Observer...)
Regards from Argentina,
Mati Vivaldi :mrgreen:
Omnislash
Forum Co-Founder
Forum Co-Founder
Posts: 3282
Joined: 24 Mar 2002 15:09
Location: Lincolnshire, UK

Post by Omnislash »

It doesn't seem to be chaning the res when you start the game. Try putting it down and try then.
ImageImageImageImageImage
User avatar
Observer
Logo Creator
Posts: 2189
Joined: 19 Nov 2002 12:21
Location: Zoetermeer, The Netherlands
Contact:

Post by Observer »

Omnislash wrote:It doesn't seem to be chaning the res when you start the game. Try putting it down and try then.
Nope hes using a laptop... mine has the same thing.. but I can also choose expand mode and he expands it over my screen... its bigger but uglier to...
Never fear, I is here...
User avatar
Mati
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 503
Joined: 31 Oct 2002 18:35
Location: Buenos Aires, Argentina
Contact:

Post by Mati »

Couldn't make it work with your way Observer... :roll:
Anyway, never mind... I'll just play it in window, i guess... :P
(So I can be at the forums at the same time! :D
Regards from Argentina,
Mati Vivaldi :mrgreen:
Post Reply

Return to “General TTDPatch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest