Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Mon Nov 19, 2018 4:43 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 29, 2018 2:16 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Aug 29, 2018 1:32 am
Posts: 2
I have just installed this game.

my computer's OS is Windows 10 and language setting is Korean.

At the first time, the game show a message popup me about GFX.

and all language was changed to "???".

So I downloaded GFX file from website and installed.

after installed gfx, they have shown me strange language and could not change another language with below message

[The current font is missing some of the characters used in the texts for this language. Read the readme to see how to solve this]


Attachments:
error_01.JPG
error_01.JPG [ 33.6 KiB | Viewed 304 times ]
Top
   
PostPosted: Wed Aug 29, 2018 2:46 am 
Online
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Nov 03, 2017 6:57 pm
Posts: 1619
Location: Courbevoie, near Paris, France
It is probably a bug with the police used for Korean. Try to use English.

_________________
NewGRFs by Tony Pixel :
North American Passenger Railroads
Not Enough Subways


My screenshots


Top
   
PostPosted: Wed Aug 29, 2018 3:14 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Aug 29, 2018 1:32 am
Posts: 2
I already try to another language also English too.

But all the same situation.

I really want to play..


Top
   
PostPosted: Wed Aug 29, 2018 9:35 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 15, 2003 5:32 pm
Posts: 1139
Location: Paris, France
Hello,

Where did you download the program ?
Which version ?

May you could try to apply a patchpack on your installation : they contains their own languages files that might work.

By exemple this patch pack :
viewtopic.php?f=33&t=73469

Get the openttd-custom-jgrpp-0.27.0-MINGW-win64.zip file and unzip it in the OpenTTD installation folder, replacing original files.


Top
   
PostPosted: Wed Aug 29, 2018 11:49 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed May 24, 2017 12:51 pm
Posts: 31
Location: East Texas
Looks like a font problem to me. This wiki page explains how to configure Unicode fonts: https://wiki.openttd.org/Unicode

_________________
Unless otherwise stated, all my code is GPL v2.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.