NUTS!!! Let's go NUTS!!!

Discuss, get help with, or post new graphics for TTDPatch and OpenTTD, using the NewGRF system, here. Graphics for plain TTD also acceptable here.

Moderator: Graphics Moderators

peter1138
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer
Posts: 1646
Joined: 30 Mar 2005 09:43

Re: NUTS!!! Let's go NUTS!!!

Post by peter1138 »

You should set the depot y-pixel offset global variable, so that your vehicles are properly aligned vertically.
He's like, some kind of OpenTTD developer.

User avatar
trainman1432
Transport Coordinator
Transport Coordinator
Posts: 310
Joined: 05 Jan 2013 02:34
Location: at home

Re: NUTS!!! Let's go NUTS!!!

Post by trainman1432 »

Have you ever considered adding the Factorio locomotive(s) to NUTS or would the devs be unhappy with that?
Jetrain
YATTC

User avatar
V453000 :)
President
President
Posts: 947
Joined: 01 Feb 2011 11:22
Location: Beer

Re: NUTS!!! Let's go NUTS!!!

Post by V453000 :) »

peter1138 wrote:You should set the depot y-pixel offset global variable, so that your vehicles are properly aligned vertically.
I had zero idea that existed, thanks! :D
trainman1432 wrote:Have you ever considered adding the Factorio locomotive(s) to NUTS or would the devs be unhappy with that?
There's not much point in doing that :)
ImageImageImage

ajee
Engineer
Engineer
Posts: 8
Joined: 09 Dec 2019 11:55

Re: NUTS!!! Let's go NUTS!!!

Post by ajee »

Hello,

Apologize for this, but I cannot make NUTS become 32bpp.
Whenever I tried to try it in new games, the game will show 8bpp .

This is what I have in my GRF folder:
inside game folder.JPG
inside game folder.JPG (45.65 KiB) Viewed 628 times
As you can see, I installed YETI, PURR 0.0.6, and NUTS 0.8.4, as per instruction.
I checked on the parameter and 32bpp SLUGs: enabled.

This is what I get ingame:
game.jpg
game.jpg (88.91 KiB) Viewed 628 times
Is there something I miss here? Please help. Thanks in advance!

User avatar
trainman1432
Transport Coordinator
Transport Coordinator
Posts: 310
Joined: 05 Jan 2013 02:34
Location: at home

Re: NUTS!!! Let's go NUTS!!!

Post by trainman1432 »

ajee wrote:
09 Dec 2019 15:11
Hello,

Apologize for this, but I cannot make NUTS become 32bpp.
Whenever I tried to try it in new games, the game will show 8bpp .

This is what I have in my GRF folder:
inside game folder.JPG

As you can see, I installed YETI, PURR 0.0.6, and NUTS 0.8.4, as per instruction.
I checked on the parameter and 32bpp SLUGs: enabled.

This is what I get ingame:
game.jpg

Is there something I miss here? Please help. Thanks in advance!
NUTS is not a fullzoom set, it only contains a handful of fullzoom assets.

The only fullzoom assets in NUTS are the SLUG locomotives. that is the T-1000, which is not a SLUG.
Jetrain
YATTC

User avatar
Kevo00
Tycoon
Tycoon
Posts: 5640
Joined: 07 Feb 2004 01:51
Location: East Coast MainLine

Re: NUTS!!! Let's go NUTS!!!

Post by Kevo00 »

Enjoying this set for something different - started from 1920, got to 1926 but don't seem to have an InterCity/Express loco option but do have carriages - is this intentional?

Post Reply

Return to “Graphics Development”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 7 guests