How do I get this grf to work?

Problems with Transport Tycoon?
Post Reply
poppet
Engineer
Engineer
Posts: 4
Joined: 09 Mar 2008 22:51

How do I get this grf to work?

Post by poppet »

I have downloaded the grf from http://users.skynet.be/florisjan/ttd/ttrs.html#sp

Though I get the new roads and bridges, the buildings remain the same.

If I read it correctly, it advises that if you don't do anything, the changes will be automatic..

I have saved the grf as newgrf/ttrs3[w].grf (with and without the [] brackets) - also I have added 0 as a paramater on the grf settings on the main menu on Open TTD.

I have tried the below (as in adding paramaters on the game)

Parameters
1st 0 - Use the new building types only, default TTD buildings are disabled
1 (default) New house types are added without modifying the old types, so towns will have both original TTD and new buildings.
2nd 0 (default) time sequence is followed.
1 - Force the 1920-1950 era. This means that the graphics for this era are used no matter what year it actually is in the game.
2 - Force the 1950-1980 era.
3 - Force the 1980-2010 era.
4 - Force the 2010-forever era.
5 - Mix all eras. This means buildings from all eras can appear no matter what year it is in the game.
3rd 0 - Don't use TTRS-v3 roads and bridges.
1 - Use TTRS-v3 roads and default TTD road bridges.
2 (default) Use TTRS-v3 roads and road bridge graphics.
4th 0 (default for TTDpatch) Use TTRS-v3 airports and heliports.
1 (default for openTTD) do not use TTRS-v3 airports and heliports.
If you don't set these parameters in your newgrf[w].cfg file, the default settings will be used.


Please, please help me... I feel I am missing out!

All advise gladly received.
User avatar
OzTrans
Tycoon
Tycoon
Posts: 1512
Joined: 04 Mar 2005 01:07

Re: How do I get this grf to work?

Post by OzTrans »

poppet wrote:... I feel I am missing out! ...
Be patient ... the new buildings will only appear, when the town demolishes an old one and builds a new one in its place. It may take a few years until all buildings have been replaced by new ones ...
poppet
Engineer
Engineer
Posts: 4
Joined: 09 Mar 2008 22:51

Re: How do I get this grf to work?

Post by poppet »

I have waited about twelve years and nothing seems to have changed.

I am one never to wait so I toggled the date to give me the maglev trains early, has this caused the problems I'm experiencing?

I know I am a cheat!
Attachments
Mentfingbourne Transport, 9th Jul 1995.pcx
(1.06 MiB) Downloaded 94 times
LordAzamath
Tycoon
Tycoon
Posts: 1656
Joined: 08 Jun 2007 08:00

Re: How do I get this grf to work?

Post by LordAzamath »

You said you use OpenTTD, right?.. Then try to use atleast built in png screenshots and maybe next time post to openttd problems or to the grf thread..
PS: And I stopped the propaganda to support Dave Worley since he got a nice new red hat now.[/color]
I know I have a BBCode error in my signature but I really cba to fix it.
poppet
Engineer
Engineer
Posts: 4
Joined: 09 Mar 2008 22:51

Re: How do I get this grf to work?

Post by poppet »

alright mate, thank you for your advice!
Post Reply

Return to “Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest