Unable to use Euro at 2002

Got a problem with TTDPatch? Get help here.

Moderator: TTDPatch Moderators

Post Reply
GarfieldLu
Engineer
Engineer
Posts: 67
Joined: 09 Mar 2006 05:45
Location: Taiwan
Contact:

Unable to use Euro at 2002

Post by GarfieldLu »

I upgrated my TTDPatch version to 2.5 beta 8, I don't know how to use Euro when 2002. Now I posted my ttdpatch.cfg here, can someone tell me what wrong with it?
Attachments
ttdpatch.cfg
(32.76 KiB) Downloaded 98 times
Dreamcatcher
Transport Coordinator
Transport Coordinator
Posts: 263
Joined: 16 Oct 2006 22:45

Post by Dreamcatcher »

Code: Select all

morecurrencies.noeuro off   // Do not introduce the Euro
I don't understand wether that should have enabled the Euro or wether it shouldn't but maybe a patch devel or another user might be able too :)
DaleStan
TTDPatch Developer
TTDPatch Developer
Posts: 10285
Joined: 18 Feb 2004 03:06
Contact:

Post by DaleStan »

That line is correct.

What currency are you using currently?
To get a good answer, ask a Smart Question. Similarly, if you want a bug fixed, write a Useful Bug Report. No TTDPatch crashlog? Then follow directions.
Projects: NFORenum (download) | PlaneSet (Website) | grfcodec (download) | grfdebug.log parser
GarfieldLu
Engineer
Engineer
Posts: 67
Joined: 09 Mar 2006 05:45
Location: Taiwan
Contact:

Post by GarfieldLu »

DaleStan wrote:That line is correct.

What currency are you using currently?
Deustchmark (I use it from 1950 to 2002).
User avatar
Wile E. Coyote
Tycoon
Tycoon
Posts: 8515
Joined: 08 Jul 2004 22:14
Skype: wile.e.coyote2
Location: Belgrade, Serbia
Contact:

Post by Wile E. Coyote »

Do you maybe playing with Serbain rail set?
Serbian rail set with Serbian scenario (ECS, PBI, FIRS and Tourist set compatible) Website | Topic and download | Latest version: 03.06.2015.
Serbian tram set Tracking table | TTD Patch tram set Latest version: 17.06.2015. | Open TTD Remix Latest version: 11.07.2015.
WIN-DOS GRF Converter Topic and download | Version 0.2.1: 09.01.2005.


Runner-up in "Best avatar Forums award" for years 2006 and 2010!
GarfieldLu
Engineer
Engineer
Posts: 67
Joined: 09 Mar 2006 05:45
Location: Taiwan
Contact:

Post by GarfieldLu »

Wile E. Coyote wrote:Do you maybe playing with Serbain rail set?
No, my train set is DEFAULT with tempset(BR103,,RENFE252,TGV Thalys,ICE3 included).
User avatar
Dave
Moderator
Moderator
Posts: 17240
Joined: 26 Dec 2005 20:19
Location: North London

Post by Dave »

If you're using a currency that isn't part of the Euro, it won't change.

Pounds is the most obvious.
Official TT-Dave Fan Club

Dave's Screenshot Thread! - Albion: A fictional Britain
Flickr


Why be a song when you can be a symphony? r is a...
Patchman
Tycoon
Tycoon
Posts: 7576
Joined: 02 Oct 2002 18:57
Location: Ithaca, New York
Contact:

Post by Patchman »

GarfieldLu wrote:
DaleStan wrote:That line is correct.

What currency are you using currently?
Deustchmark (I use it from 1950 to 2002).
That should change to Euro indeed. Do you have a ttdpttxt.dat file? If so, try removing it; it may be changing the currency settings. Also some grf files change the currencies too.
Josef Drexler

TTDPatch main | alpha/beta | nightly | manual | FAQ | tracker
No private messages please, you'll only get the answering machine there. Send email instead.
GarfieldLu
Engineer
Engineer
Posts: 67
Joined: 09 Mar 2006 05:45
Location: Taiwan
Contact:

Post by GarfieldLu »

Patchman wrote:
GarfieldLu wrote:
DaleStan wrote:That line is correct.

What currency are you using currently?
Deustchmark (I use it from 1950 to 2002).
That should change to Euro indeed. Do you have a ttdpttxt.dat file? If so, try removing it; it may be changing the currency settings. Also some grf files change the currencies too.
Do I have a ttdpttxt.dat file? NO! I searched ,but not found. That is, I didn't have this file originally.
What kind of currency I used before 2002? I said, Deutschmark. Because it is fun to see it to change to Euro at 2002 automatically, and I get used to it.
My main point is: while my TTDPatch upgraded to beta 8, I just renewed my ttdpatch.cfg file, and didn't touch any other CFG files. But while I use Deutschmark, I cannot see my currency to change to Euro automatically.
DaleStan
TTDPatch Developer
TTDPatch Developer
Posts: 10285
Joined: 18 Feb 2004 03:06
Contact:

Post by DaleStan »

Oh, right. *That* bug.

Until beta 9 is released, you have to turn on at least one of the bits, or use the "morecurrencies 0" form.

A similar issue applies to most other bitswitches.
To get a good answer, ask a Smart Question. Similarly, if you want a bug fixed, write a Useful Bug Report. No TTDPatch crashlog? Then follow directions.
Projects: NFORenum (download) | PlaneSet (Website) | grfcodec (download) | grfdebug.log parser
GarfieldLu
Engineer
Engineer
Posts: 67
Joined: 09 Mar 2006 05:45
Location: Taiwan
Contact:

Post by GarfieldLu »

One more question:
When I use TTDPatch 2.5 beta 8, I see a dialog which says: "Error loading new graphics: file newgrf/ttdpbasew.grf not found."
Why does the dialogue happen? It's not in my newgrfw.cfg.
User avatar
Flavius
Tycoon
Tycoon
Posts: 1531
Joined: 22 Apr 2003 03:55
Location: Gold Coast, Queensland, Australia.

Post by Flavius »

GarfieldLu
Engineer
Engineer
Posts: 67
Joined: 09 Mar 2006 05:45
Location: Taiwan
Contact:

Post by GarfieldLu »

Rollo wrote:Hi GarfieldLu

Go here and read this :!:
http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?t=4720&start=120
Thank you very much :D
Post Reply

Return to “Problems with TTDPatch”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests