Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Mon Nov 20, 2017 2:22 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 9:51 pm 
Offline
Route Supervisor
Route Supervisor
User avatar

Joined: Tue Apr 30, 2002 8:12 am
Posts: 389
Location: The New Russian Empire
:roll: hello

now i get this error message brdgeart/0e00000000
can any one help


thanks


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 9:53 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Mon Oct 17, 2005 12:40 pm
Posts: 374
Location: Bennekom, Netherlands
Oke, please don't start a new topic for every missing part.

You can get the file here: http://cache.locomotiondepot.net/view.php?item=32

Just click "Earth slopes".

And be carefull with overwriting the trackst.dat file...

_________________
[REL] MaxiStack Containers | [REL] French Set
[REL] Belgium | [REL] Arnhem - Utrecht | [REL] More Scenario's

My released packs are no longer online. In case you own them, please contact me or upload them on a Locomotion site.


Top
   
 Post subject: Re:
PostPosted: Wed Dec 31, 2014 2:43 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Dec 24, 2014 5:19 pm
Posts: 52
Location: Lofoten, Norway
And be carefull with overwriting the trackst.dat file...

So i overwrote it is that bad


Top
   
PostPosted: Wed Dec 31, 2014 9:33 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Fri Jun 19, 2009 2:47 pm
Posts: 358
Location: Victoria, Australia
@PhilliThunder:

Just friendly advice, Look at the date of the previous post, it's over 8 years old. Moderators take a dim view of "bumping" old topics. I'm not a moderator, just trying to help.
As I said, just friendly advice. :)

_________________
Windows 10 discussion here: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=2&t=72527
Looking for AMI trains, Chicago Locomotive Works, etc: You'll find your needs here: http://www.locomotiondepot.net/
__________________________
"Don't badger the Badger"....(Retired Moderator)


Top
   
PostPosted: Sat Jan 03, 2015 8:33 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Mar 15, 2012 2:48 am
Posts: 3604
Location: IL, USA
Greyfox is right about that.

However, as for your question:

The file trackst.dat is the file for standard gauge track (as opposed to narrow gauge, which is trackng.dat). The mod you downloaded came with its own version of the file because the new bridge, BRDGEART, cannot be used unless the track file says so.

This will only be a problem if you have downloaded other mods which directly change the track (other bridges, stations, or signals).

_________________
Image

Formerly known as LocoRoller


Top
   
PostPosted: Fri Jan 09, 2015 8:14 pm 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Fri Jun 19, 2009 2:47 pm
Posts: 358
Location: Victoria, Australia
@PhilliThunder: Point to remember, As with the Objdata folder, backup your trackst.dat & your trackng.dat first if you're going to modify them, that way you will always have the original files. Although they are already in your Objdata folder, it is a good idea to make copies of them and place them in another folder for this purpose.

Hope this is clear.

Cheers.

_________________
Windows 10 discussion here: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=2&t=72527
Looking for AMI trains, Chicago Locomotive Works, etc: You'll find your needs here: http://www.locomotiondepot.net/
__________________________
"Don't badger the Badger"....(Retired Moderator)


Top
   
PostPosted: Fri Jan 09, 2015 11:19 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Dec 24, 2014 5:19 pm
Posts: 52
Location: Lofoten, Norway
Greyfox wrote:
@PhilliThunder: Point to remember, As with the Objdata folder, backup your trackst.dat & your trackng.dat first if you're going to modify them, that way you will always have the original files. Although they are already in your Objdata folder, it is a good idea to make copies of them and place them in another folder for this purpose.

Hope this is clear.

Cheers.


Yes Thanks :) But i actually have another computer with the original so i will keep those :)


Top
   
PostPosted: Mon Jan 12, 2015 3:31 am 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Fri Jun 19, 2009 2:47 pm
Posts: 358
Location: Victoria, Australia
@PhiliThunder: Good idea. As for editing, try here, viewtopic.php?f=37&t=29348 if you haven't already done so.

_________________
Windows 10 discussion here: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=2&t=72527
Looking for AMI trains, Chicago Locomotive Works, etc: You'll find your needs here: http://www.locomotiondepot.net/
__________________________
"Don't badger the Badger"....(Retired Moderator)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.