Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu Jan 18, 2018 6:01 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 1:51 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Feb 03, 2005 3:32 am
Posts: 1137
Location: Melbourne; Australia
I just remeberd about this new aircraft... the Airbus A380
It will be in mass production at 2006
Seats 555 passengers
ft m
Overall length 239 ft 3 in 73 m

Max take off weight 590,000kg
Min take off weight 252,000kg

Option of 150 tonnes of payload (locomotion speaking, 150 tonnes of anything else)

Airbus A380 Powerplants
A380-800 - Four 302kN (67,890lb) thrust class Rolls-Royce Trent 900 or Engine Alliance (General Electric-Pratt & Whitney) GP-7200 turbofans.
A380-800HGW - Four 311kN (69,915lb) Trent 900s or GP-7200s.
[Edit] 1431.57mph Or 2303.8880000000004km/h... WITHOUT WEIGHT AT ALL [/Edit]

sorry, but that is all I could come up with, I got the manual, but the estimated speed on there looks a bit off beat (700km/h)


All the above data can be obtained from the internet... (google search : Airbus A380)

sorry I could not get any more information thats alowed to be relised to the public.


Attachments:
File comment: The concept picture, without being sold off of course
Airbus A380.gif
Airbus A380.gif [ 12.04 KiB | Viewed 4096 times ]

_________________
Image
--==Out Of Order==--


Last edited by d00mh4mm3r on Wed Apr 27, 2005 2:39 pm, edited 2 times in total.
Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 2:09 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 9:52 am
Posts: 3285
Location: Amersfoort The Netherlands
There are already real aircraft stats here:
viewtopic.php?p=215621#215621

_________________
-
-
39 years experience with trains and still driving.
-
-


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 2:16 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Feb 03, 2005 3:32 am
Posts: 1137
Location: Melbourne; Australia
Wait, heres another aircraft, its not realy new, but it would be extreamly usefull for people who for some reason like to transport cargo (not passengers) on air-planes

The Antonov An-225 Mryia

Type: Heavy Transport
Powerplants: Six ZMKB Progress Lotarev D-18T turbofans with 229.50kN of thrust each
Top Speed: 1584.6229999999998mph... OR 2550.2039999999997km/h...... WITHOUT WEIGHT AT ALL
Max take-Off Weight: 600,000kg
Max Payload (internal or external): 250,000kg
Wingspan: 88.4m
Length: 84m
Speed: 800km/h
Height: 18.1m

Sorry if I could not get any birds eye viw of the huge ass plane... my work mate's dad could not get anywhere high to take a birds eye view.[/b]


Attachments:
File comment: .....
an-225 takeoff.jpg [91.76 KiB]
Downloaded 193 times
File comment: ...
an225.jpg [131.96 KiB]
Downloaded 220 times

_________________
Image

--==Out Of Order==--


Last edited by d00mh4mm3r on Wed Apr 27, 2005 2:40 pm, edited 2 times in total.
Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 2:28 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Feb 03, 2005 3:32 am
Posts: 1137
Location: Melbourne; Australia
the air bus listed in the real stats are a tad wrong for the Airbus A380
it seats 555 passengers.. as is listed on internet...
and goes only a small mach 0.88... = 1078.039km/h OR 669.8622mph

http://www.gordonengland.co.uk/conversion/velocity.htm

thats where you can calculate the valiocity of any thing
but i do belive for it to be a bit more locomotion... they will need to be kept under 1000km/h :lol:

_________________
Image

--==Out Of Order==--


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 27, 2005 7:18 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 9:52 am
Posts: 3285
Location: Amersfoort The Netherlands
d00mh4mm3r wrote:
Top Speed: 1584.6229999999998mph... OR 2550.2039999999997km/h...... WITHOUT WEIGHT AT ALL

Max speed is 550mph :!:

_________________
-
-
39 years experience with trains and still driving.
-
-


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 4:10 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Feb 03, 2005 3:32 am
Posts: 1137
Location: Melbourne; Australia
lol, yer... I did the math when i got up this morning, (I added weight)

The speed's I listed above, did not inclued the weight of the aircraft, or the drag it creates.

I also did'nt notice the A380 was already in locomotion 2006, mainly because I got bored of playing for so long I stopped playing the same save when I get up to the year 2005. lol.

_________________
Image

--==Out Of Order==--


Top
   
 Post subject: Airbus A380
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 6:55 am 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Tue Oct 26, 2004 8:52 pm
Posts: 542
Location: Hertfordshire, England
This site has pictures and video

http://www.airbus.com/A380/seeing/indexminisite.aspx

_________________
Regards


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 8:26 am 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator

Joined: Mon Nov 29, 2004 10:24 pm
Posts: 306
The A380 is not in the game at 2006


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 9:13 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 9:52 am
Posts: 3285
Location: Amersfoort The Netherlands
intercity125 wrote:
The A380 is not in the game at 2006

In mine Lomo it is. :lol:

_________________
-
-
39 years experience with trains and still driving.
-
-


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 12:14 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Mar 20, 2004 2:41 pm
Posts: 1091
Location: Toronto
It *is*. Fire up the map editor, click 'advanced' and go into the vehicle list.

_________________
Image
"(Locomotion is) one of the best-playing games of its type." -Chris Sawyer

Northeast Corridor - South Wales & the Southwest


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 12:42 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Feb 03, 2005 3:32 am
Posts: 1137
Location: Melbourne; Australia
Im not shore what set i got the a380 from.... but it is there.

(just DL all the mods, so much easier to find new objects)

_________________
Image

--==Out Of Order==--


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 28, 2005 1:34 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 8:07 pm
Posts: 7819
Location: Kingdom of Far Far Away
A380 is standard Loco stock...

_________________
:: Looking for the Locomotion section? Scroll down on the forum index or click here. :: See all releases in Locomotion section? Clicky here! :: Click here for the best tool ever! :: .datCrawler try it! ::
Following roadmap for releases: Whats a roadmap?
Releases of LocoTrains can be found by checking the posts of:
LocoTrains - Goold old AMI Trains member of the first hour.
I have Private Messaging disabled, because of the stupid questions i get in my PM box.
Want to talk to me? Get on the #tycoon and #locomotion channel on OFTC thingy. :: Evolution of men: Loosing more braincells, everytime you post...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon May 02, 2005 10:27 pm 
Offline
Route Supervisor
Route Supervisor
User avatar

Joined: Sat Apr 30, 2005 1:02 am
Posts: 415
Location: New York
how do you create custom plains and vehicals other than trains?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon May 02, 2005 11:39 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Feb 03, 2005 3:32 am
Posts: 1137
Location: Melbourne; Australia
I think very hard, lol, i've noticed no-one has tried, or has but failed and figgerd not to tell (shhhh quite :wink: )

lol

cheers

_________________
Image

--==Out Of Order==--


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 03, 2005 3:08 am 
Offline
Route Supervisor
Route Supervisor
User avatar

Joined: Sat Apr 30, 2005 1:02 am
Posts: 415
Location: New York
i'll give it ago if you tell me how to do it with the MSTS pallette :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 03, 2005 10:04 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Aug 28, 2003 9:38 am
Posts: 3311
Actually if you bother to even search, Johns_Volition did create a new helicopter/airplane.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 03, 2005 4:47 pm 
Offline
Route Supervisor
Route Supervisor
User avatar

Joined: Sat Apr 30, 2005 1:02 am
Posts: 415
Location: New York
Akalamanaia wrote:
Actually if you bother to even search, Johns_Volition did create a new helicopter/airplane.


those r sweet, but i still wanna make my own :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 03, 2005 5:09 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive
User avatar

Joined: Thu Apr 07, 2005 10:55 pm
Posts: 739
Location: England, UK (home)
well good luck doing it.

_________________
:twisted: G-TANK-G :twisted:

[REL] Midland England Scenario
[REL/WIP] UK Station Pack


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 03, 2005 9:17 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Feb 03, 2005 3:32 am
Posts: 1137
Location: Melbourne; Australia
Samo, ask Johns_Volition, and if he changed his name, make a topic asking for his help, lol

cheers

Good luck on making sweet new rides

_________________
Image

--==Out Of Order==--


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.