Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu Jun 29, 2017 2:03 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 79 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

Wanna have it?
Yes 96%  96%  [ 192 ]
No 4%  4%  [ 9 ]
Total votes: 201
Author Message
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 3:44 pm 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Sat Sep 25, 2004 3:18 pm
Posts: 217
Location: Germany
Look at the picture the NEW one is it
And if you wanna have it vote for YES
because i only made a exclusive version for locomotionfanpage.net and if enough (lets say 25) people say yes it will be also published here.

Please also say, what you think of it

25 YES so now all questions will be answered and a download link is available
Quote:
Is it just platform for one side of the track or does it need double track?

it is a single side platform but you have to choose whih side you wanna build so you have Double Station 1 and Double Station 2 (dont rotate through building or you will be a little bit confused but will be fixed in version 2 hehehe)

Quote:
It's exactly what i asked for.

i know and that was my intension to think about a possible solution

Quote:
is it a addon or will it replace the standard station type?

if you know my mods you would know that all mods are addons!!!
Quote:
why is there no station name above it? are they just dummy stations so the trains don't stop?

there is no name because i switched it off, to give you a better look on the design and its no dummy station its real

Download http://snirc.sytes.net/


Attachments:
File comment: the station above is it (NO GRAFICS TRICK its really a screenshot)
newstation.JPG [103.12 KiB]
Downloaded 1268 times
File comment: the stationtype with normal tracks
newstation2.JPG
newstation2.JPG [ 51.46 KiB | Viewed 21235 times ]


Last edited by Loewe13 on Mon Apr 04, 2005 9:22 pm, edited 2 times in total.
Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 3:51 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 8:07 pm
Posts: 7814
Location: Kingdom of Far Far Away
I cant find the maybe. Looks a bit odd :shock:

But ok, i will say Yes


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 4:38 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive

Joined: Mon Oct 04, 2004 10:20 am
Posts: 713
Location: Rotterdam, The Netherlands
Cool!

_________________
So long and thanks for all the fish.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 5:41 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Sep 20, 2004 10:45 pm
Posts: 11470
Location: Black Mesa Research Facility - New Mexico
Neat, I will ask you for the download if I get my computer back online.

_________________
Image
Authority is something you deserve, not something you impose. -Wile E. Coyote

Closet troll that got locked inside and accidentally left the keys outside.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 5:56 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sat Jan 08, 2005 4:35 pm
Posts: 127
Location: Netherlands, Enkhuizen
I realy love that staion, it looks so real.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 6:07 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun Dec 21, 2003 11:30 pm
Posts: 5596
Location: Atlantic Ocean
allright, if this is possible, there's a lot more possible. i see a cool new project in this.

_________________
"On the other hand, I have different fingers" -- The rascal formerly known as astath, loathing you and more specifically your religion. Anti-theist, be like it. -- Last.fm -- Official TT-Dave Worley Fan Club -- Good times.

Image

Image

<orudge> make love to me while I surf, dear lobster


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 6:24 pm 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager
User avatar

Joined: Tue Jan 25, 2005 8:08 pm
Posts: 159
Looks great :!: ,

Is it just platform for one side of the track or does it need double track?
(if you understood that U R smart.)

_________________
Image


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 7:29 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sun Nov 28, 2004 12:41 pm
Posts: 8
Location: Bollington, Cheshire in the UK
Such a simple thing can be such a good thing. :)

_________________
Chaz - http://ukrailscene.fpic.co.uk


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 7:33 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 9:52 am
Posts: 3285
Location: Amersfoort The Netherlands
That's great Loewe13.
It's exactly what i asked for. :wink:
See my request:
viewtopic.php?p=249735#249735

_________________
-
-
39 years experience with trains and still driving.
-
-


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 7:58 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Feb 23, 2005 4:03 pm
Posts: 42
chevyrider wrote:
That's great Loewe13.
It's exactly what i asked for. :wink:
See my request:
viewtopic.php?p=249735#249735


Finally we can have a sort of dutch stations!

_________________
Dutch trains for locomotion rulez :D
NL Pack <= Oppie & Scrat


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 8:08 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed May 12, 2004 7:20 am
Posts: 123
Location: Italy, EU
That's a really cool idea! Real stations are all like that with platforms every two tracks. One question: is it a addon or will it replace the standard station type?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 8:34 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Wed Dec 22, 2004 4:51 pm
Posts: 47
Location: Barnoldswick, Lancashire
why is there no station name above it? are they just dummy stations so the trains don't stop?

_________________
L J Craig


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 8:34 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive

Joined: Mon Oct 04, 2004 10:20 am
Posts: 713
Location: Rotterdam, The Netherlands
LorenzoDV wrote:
That's a really cool idea! Real stations are all like that with platforms every two tracks. One question: is it a addon or will it replace the standard station type?

Doesn't really matter, imo. Currently there are 3 small station types and 2 large one. Hand up anyone who uses *all* of them at the same time. :-)

_________________
So long and thanks for all the fish.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 9:57 pm 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Sat Sep 25, 2004 3:18 pm
Posts: 217
Location: Germany
.-------------


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 10:03 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 8:07 pm
Posts: 7814
Location: Kingdom of Far Far Away
scrat wrote:
LorenzoDV wrote:
That's a really cool idea! Real stations are all like that with platforms every two tracks. One question: is it a addon or will it replace the standard station type?

Doesn't really matter, imo. Currently there are 3 small station types and 2 large one. Hand up anyone who uses *all* of them at the same time. :-)


ok:

Image


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 11:53 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun Dec 21, 2003 11:30 pm
Posts: 5596
Location: Atlantic Ocean
seconded, i always enable (and use) them all.

_________________
"On the other hand, I have different fingers" -- The rascal formerly known as astath, loathing you and more specifically your religion. Anti-theist, be like it. -- Last.fm -- Official TT-Dave Worley Fan Club -- Good times.

Image

Image

<orudge> make love to me while I surf, dear lobster


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 05, 2005 1:06 am 
Offline
Chief Executive
Chief Executive

Joined: Mon Oct 04, 2004 10:20 am
Posts: 713
Location: Rotterdam, The Netherlands
I guess everyone plays the game in his own way. ;-)

Loewe,
I just downloaded your mod and integrated it with my own modded trackst. It works perfectly and it looks absolutely great. But -- there always is a but -- when cargo/passengers are piling up, the game evenly displays them on both side of the rails and it cares not if there are two platforms or only one. The city station I tried this on looked like Jedi Central, with half my passengers levitating each other and the mail. :-)

_________________
So long and thanks for all the fish.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 05, 2005 8:48 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Feb 23, 2005 4:03 pm
Posts: 42
Hi Loewe13,

i have a problem!
when i'm on the website and press download it says it can't find the website or something!
So everytime i try i get that error!

_________________
Dutch trains for locomotion rulez :D

NL Pack <= Oppie & Scrat


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 05, 2005 9:34 am 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Sat Sep 25, 2004 3:18 pm
Posts: 217
Location: Germany
Mitchell wrote:
Hi Loewe13,

i have a problem!
when i'm on the website and press download it says it can't find the website or something!
So everytime i try i get that error!


i tried every download link after i put it in the text so it works for everyone, but it could be that yout browser doenst support redirection so that could be the problem, i tested with internet explorer 6 and firefox 1.0.1 and it works.
if it doenst works still, i have send you a pm with the direct link to the file


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 05, 2005 12:35 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 9:52 am
Posts: 3285
Location: Amersfoort The Netherlands
The stations don't stay on the right side of the tracks.
When i have a piece of double track, and want to place the station platforms on the out side, then i can place only one platform on the outside of these and the other one can only be placed between that two tracks.
Besides when i turn the map 180 degrees the platforms flip over to the other side.
The outer platform is drawn between the tracks now and vise versa.
I would like to build this configurations.
Outside platforms.
.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
====================
====================
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
.
Island platforms.
.
=====================
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
=====================
.
Now this happens

Town side
^

======================
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
======================
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
.
Turning 180 degrees.

Town side
^
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
=====================
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
=====================
.


X>platform.
=>track.

_________________
-
-
39 years experience with trains and still driving.
-
-


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 79 posts ]  Go to page 1 2 3 4 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.