problem with setting train route

Got a problem with OpenTTD? Find some help here.

Moderator: OpenTTD Developers

Post Reply
Koreanottd
Engineer
Engineer
Posts: 3
Joined: 16 Mar 2020 07:50

problem with setting train route

Post by Koreanottd »

this problem led me to this forum, but couldn't find the answer.
When i click the station to set the route, it show up as different station.
for an example, when i click station A, station B appears on order.
i demolishing the station B or restarting my computer didn't help.
Did anyone experienced the same trouble? Can anyone help me to solve this :(

User avatar
Hyronymus
Tycoon
Tycoon
Posts: 13210
Joined: 03 Dec 2002 10:36
Location: The Netherlands
Contact:

Re: problem with setting train route

Post by Hyronymus »

Do you have a screenshot? And are you using any grf's?

_dp_
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 161
Joined: 18 Dec 2013 12:32

Re: problem with setting train route

Post by _dp_ »

Sounds like a known bug in 1.9.3, use 1.10.0 or CityMania patchpack for 1.9.3

Alternatively you can rebuild your stations to make sure that a tile that station sign is on always have a part of same station on it as well.

Koreanottd
Engineer
Engineer
Posts: 3
Joined: 16 Mar 2020 07:50

Re: problem with setting train route

Post by Koreanottd »

Hyronymus wrote:
16 Mar 2020 08:32
Do you have a screenshot? And are you using any grf's?
Here it is. I installed CC trainset after creating this map. I removed it because it wasn't my taste.
Attachments
캡처 2.PNG
(1.32 MiB) Not downloaded yet
캡처 3.PNG
(1.58 MiB) Not downloaded yet
캡처 4.PNG
(1.57 MiB) Not downloaded yet

Koreanottd
Engineer
Engineer
Posts: 3
Joined: 16 Mar 2020 07:50

Re: problem with setting train route

Post by Koreanottd »

_dp_ wrote:
16 Mar 2020 09:15
Sounds like a known bug in 1.9.3, use 1.10.0 or CityMania patchpack for 1.9.3

Alternatively you can rebuild your stations to make sure that a tile that station sign is on always have a part of same station on it as well.
YES! Updating to 1.10 solved the problem. Thanks A LOT! :D

Post Reply

Return to “OpenTTD Problems”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests