Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Mar 19, 2019 10:05 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 333 posts ]  Go to page Previous 113 14 15 16 17 Next
Author Message
PostPosted: Sat Aug 09, 2008 9:51 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Dec 26, 2005 8:19 pm
Posts: 17185
Location: Harringay, North London
Also - stop being so frigging rude.

PikkaBird isn't paid to make graphics for your use.

_________________
Official TT-Dave Fan Club

Dave's Screenshot Thread! - Albion: A fictional Britain
Flickr


Why be a song when you can be a symphony? r is a...


Top
   
PostPosted: Mon Aug 18, 2008 6:36 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Oct 15, 2003 10:00 pm
Posts: 2566
Location: Jarrow, UK
Pikka, I have a question about a Class 91 train I just spotted on my server. There are two locomotives, and the second one appears to have been graphically over-ridden into something that looks like a Class 20. Is this intentional? If so, what's the story? If not, is it a bug, or is my server just being its weird self? It's OpenTTD 0.6.2.

BTW, a belated happy birthday to version 3!


Attachments:
File comment: Doubled Class 91 looking odd
double_class_91.png
double_class_91.png [ 25.42 KiB | Viewed 3777 times ]

_________________
PGP fingerprint: E66A 9D58 AA10 E967 41A6 474E E41D 10AE 082C F3ED
Top
   
PostPosted: Mon Aug 18, 2008 7:01 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Sat Jun 18, 2005 9:08 pm
Posts: 1141
Location: Here
Bug confirmed, if you dual head 91's the second looks like a class 20, better to push/pull if you want two engines.

_________________
We Am De Best

Host of ThroughTheTube site


Top
   
PostPosted: Mon Aug 18, 2008 10:16 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Aug 05, 2008 5:04 pm
Posts: 59
Location: Granby (Quebec), Canada
Dave : i hope you dont talk to me this way but someone else ...


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 1:14 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun Jul 11, 2004 2:55 pm
Posts: 2240
Location: West Midlands
PikkaBird wrote:
There are no trucks, glass factories or sand in the UKRS...

quadat wrote:
That does not answer to me at all ... :?
I you cant answer, can you redirect me to people who can please ?
Thanks
Alain Roy


He answered you perfectly. The UKRS/PBI has no affiliation to ECS. There is no point asking about any such thing as that is the only answer.

_________________
Last known as: Weirdy


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 2:46 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Aug 05, 2008 5:04 pm
Posts: 59
Location: Granby (Quebec), Canada
It seems that people playing TTDOpen are not very friendly. I see this here and i saw also that on openttdcoop IRC. The only kind people i saw up to now is Briannetta.

Im not 15 years old like a few nerds of you who look at themselves like center of the universe, but a 51 years-old man who doesnt know much about the world of TTDOpen. I dont feel welcome at all in this world and be sure that im gonna do my best to find by myself answers i need to play.

It was not a pleasure to talk with you guys.

Cya all.


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 8:54 am 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Wed Feb 14, 2007 5:48 pm
Posts: 1053
i am sorry if we hurt your feelings, but i really must say
the irc channel #openttdcoop (on the oftc network) is not around to solve your personal openttd issues! and i recall asking you to ask your question in the channel named #openttd (also on the oftc network, which is in fact the official support channel for OpenTTD).

we have never seen you (your nick) in the #openttdcoop channel before. I dont mind helping someone out if he is a regular / known player at #openttdcoop, yet i do refuse to let #openttdcoop become the OpenTTD support channel.

as i have pointed out to you a few times that day

if you feel like reading up on your chat, you can find logs of that day at
http://openttd.dihedral.de/irc-logs/?ch ... -14#463732


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 8:59 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun Jul 11, 2004 2:55 pm
Posts: 2240
Location: West Midlands
quadat wrote:
It seems that people playing TTDOpen are not very friendly. I see this here and i saw also that on openttdcoop IRC. The only kind people i saw up to now is Briannetta.

Im not 15 years old like a few nerds of you who look at themselves like center of the universe, but a 51 years-old man who doesnt know much about the world of TTDOpen. I dont feel welcome at all in this world and be sure that im gonna do my best to find by myself answers i need to play.

It was not a pleasure to talk with you guys.

Cya all.


And you think we are all self-centred fifteen year olds? Man, you need to chill.

(For the record, i'm 18 and going on a year out to train skills that i hope to use for the benefit of the local community... Self centred?)

_________________
Last known as: Weirdy


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 9:12 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Oct 15, 2003 10:00 pm
Posts: 2566
Location: Jarrow, UK
quadat wrote:
The only kind people i saw up to now is Briannetta.

That's only because I'm a patient man. When you join any community, on-line or not, you need to learn some of that community's etiquette. You didn't, and as with any community, a breach of etiquette makes you look like the impolite, unfriendly one. Accusing us of being egocentric fifteen year olds doesn't help, either.

Take a breath, read the OpenTTD wiki (and, if you're interested in cooperative play, the OpenTTDcoop wiki) and learn your way around the community. For etiquette on the various IRC chat channels, the best thing to do is settle in at a busy time and read the conversation for ten minutes. That will give you an idea of what kind of conversation is taking place, and what you can expect from it.

_________________
PGP fingerprint: E66A 9D58 AA10 E967 41A6 474E E41D 10AE 082C F3ED


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 8:24 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Sep 16, 2005 12:23 pm
Posts: 1517
Skype: the_gremnon
Location: /home
Problem is, the Wiki isn't up again yet.
At least, it wasn't last I heard.


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 9:00 pm 
Offline
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer

Joined: Thu Feb 09, 2006 7:15 pm
Posts: 3815
Gremnon wrote:
Problem is, the Wiki isn't up again yet.
At least, it wasn't last I heard.
Next time try it first before saying this. The wiki has been working again for like 12 hours already.


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 9:20 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Sep 16, 2005 12:23 pm
Posts: 1517
Skype: the_gremnon
Location: /home
If you read my post, you'll note that it was last time I checked. I don't habitually check the wiki, and my comp still says it's down. So you'll forgibe me for making that mistake, I'm sure.


Top
   
PostPosted: Tue Aug 19, 2008 11:49 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Dec 26, 2005 8:19 pm
Posts: 17185
Location: Harringay, North London
quadat wrote:
Dave : i hope you dont talk to me this way but someone else ...


What Brianetta said.

_________________
Official TT-Dave Fan Club

Dave's Screenshot Thread! - Albion: A fictional Britain
Flickr


Why be a song when you can be a symphony? r is a...


Top
   
PostPosted: Mon Sep 29, 2008 8:48 am 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Tue Feb 28, 2006 3:29 pm
Posts: 133
Location: Johannesburg, South Africa
I've been trying different train sets these past few months and i must say.... I keep coming back to UKRS :-D

Definitely one of the best sets out there.

Excellent work Pikka :-D

_________________
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?


Top
   
PostPosted: Mon Jul 27, 2009 1:51 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Mon Jul 27, 2009 1:45 pm
Posts: 2
I can't get the UK Renewal set to appear. I am sure I am being very stupid. When I start a new game, and try to buy new vehicles, I always have the normal inbuilt ones.

I have created a folder "newgrf"

In it is "pb_ukrs.grf" (amongst others)

My TTD Patch config is as follows:

"[ttdxconfig]
roadvehs=off
ships=off
trains=off
planes=off
rvqueueing=1
mammothtrains=0
trainrefit=0
nonstop=0
mountains=1
curves=1
loadtime=1
fullloadany=1
selectgoods=1
presignals=1
multihead=1
enginespersist=1
keepsmallairport=1
moreairports=off
planecrashcontrol=off
spread=100
largestations=1
longbridges=1
extradynamite=1
officefood=1
bribe=0
signcheats=1
showspeed=1
noinflation=0
morevehicles=2
reducedsave=1
servint=off
autorenew=off
debtmax=1
feederservice=1
aiboost=off
lowmemory=0
verbose=1
generalfixes=1
diskmenu=1
forcerebuildovl=1
win2k=1
newships=on
newtrains=on
newplanes=on
newrvs=on
saveoptionaldata=on
loadallgraphics=off"

My Graphics config is:

"#newgrf/newshipsw.grf
#newgrf/tempsetpw.grf
newgrf/signalsw.grf
newgrf/elrailsw.grf
newgrf/trkfoundw.grf
newgrf/pb_ukrs.grf 0 1 0
#newgrf/pb_viaduct.grf
#newgrf/ukrsap1w.grf 0
newgrf/pikbrikw.grf
newgrf/pikkindw.grf 0"

and my Graphics debug gives (excerpt)
"# UK Renewal Train Set v3.04
newgrf/pb_ukrs.grf
# 44440111
# By PikkaBird Sound samples courtesy of http://www.brdw.co.uk Additional graphics by DanMacK
# Active A:01 F:00
#
# Parameter 0x02: 0x00000000
# Parameter 0x01: 0x00000001
# Parameter 0x00: 0x00000000
# "

Help!

Thanks

Andrew


Top
   
PostPosted: Tue Jul 28, 2009 2:59 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Wed Dec 18, 2002 6:00 pm
Posts: 3420
Location: High Wycombe, England
I would try to get rid of the quotation marks (") at the beginning and end of the newgrf section:

Code:
[newgrf]
#newgrf/newshipsw.grf
#newgrf/tempsetpw.grf
newgrf/signalsw.grf
newgrf/elrailsw.grf
newgrf/trkfoundw.grf
newgrf/pb_ukrs.grf 0 1 0
#newgrf/pb_viaduct.grf
#newgrf/ukrsap1w.grf 0
newgrf/pikbrikw.grf
newgrf/pikkindw.grf 0


Is how it should look using the grf's you've listed.

On another note, it is important that you place (as far as Im aware) all your .grf files in the data directory within your ottd folder. You do not then need to preface the newgrfs with data/

For example:

Code:
[newgrf]
#newshipsw.grf
#tempsetpw.grf
signalsw.grf
elrailsw.grf
trkfoundw.grf
pb_ukrs.grf 0 1 0
pb_viaduct.grf
ukrsap1w.grf 0
pikbrikw.grf
pikkindw.grf 0


Hope this helps

_________________
(British) Modular Stations Set - Thread: | Website:
Swiss Set - Thread: | Website:
Route Map Creator
Image


Top
   
PostPosted: Tue Jul 28, 2009 3:34 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Mon Jul 27, 2009 1:45 pm
Posts: 2
Working fine now, thanks


Top
   
PostPosted: Tue Jul 28, 2009 4:43 pm 
Offline
Director
Director

Joined: Thu Jul 28, 2005 9:31 am
Posts: 539
Title of this topic says '1st of August' - 2006, that is. Could someone add that, in order not to confuse people?


Top
   
 Post subject: Probbs.
PostPosted: Thu Dec 03, 2009 1:14 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Dec 03, 2009 12:24 pm
Posts: 2
Skype: labiosus
Location: Norrköping, Sweden
Hello!

Im really like your fabilous trainset!

But when im playing with your graphics in LAN with my girlfriend on the snowy map it does not work.
The Addon pack for version 3.04 works fine - but not the original pack. I have tried running only the original (UK Renewal Set 3.04) but same problem,
doest work alone or with the addon.

Im running latest stable version of OpenTTD 64bit, and my girlfriend the same but 32bits.

Need some help. ?(


Top
   
PostPosted: Thu Dec 03, 2009 3:01 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive
User avatar

Joined: Sat Mar 07, 2009 12:48 pm
Posts: 644
Location: Szeged, Hungary
Modify the parameterts. Set the second parameter to 3 if you want to use the set in arctic.
So, if you don't want to change any other thing just write this to the parameters:
0 3 0
Don't forget the spacebars between the numbers.

_________________
Image


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 333 posts ]  Go to page Previous 113 14 15 16 17 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot], skummel and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2019 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2019.
Hosted by Zernebok Hosting.