Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sun Nov 18, 2018 1:21 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 146 posts ]  Go to page 1 2 3 4 58 Next
Author Message
 Post subject: AuzBridges
PostPosted: Mon Sep 12, 2016 1:02 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
Wallyweb and I started making a bridge set.

The set will basically be common bridges that are in use in Australia and have been seen in other parts of the world.

It a steel girder bridge commonly seen in many countries. The railways never to my knowledge paint their bridges .. hence the rusty look.

The Road Traffic Authority painted their bridges with a grey rust proof paint .. hence the grey road bridges. The road bridges can be placed side by side as shown here so look good for busy highways.

I tested it with Total Bridge Renewal and Urban Transit System Bridge and placed it after both of these and it works fine. Did not work when I placed it before them.

This issue only has one bridge at the moment .. the steal girder bridge.
Attachment:
AuzBridges_SteelGirders.png
AuzBridges_SteelGirders.png [ 597.95 KiB | Viewed 5203 times ]

I tested it with NuTracks and unfortunate there is a white dot top of ramp not noticed when making the set. Haven't tested at moment with other track sets see if same problem.

CREDITS:

"AuzBridges"
"GarryG's Australian Bridge Set"
"© 2016 GarryG"
"Coded by Walter Bamberger (wallyweb)"
"Code suggestion by OzTrans"
"Bridge tables by FooBar"

also had help from Quast65 for finding faults for us during construction.

Visit http://www.simuscape.net/simutalk/viewt ... &start=520 for more info.

Those who like to try:

Attachment:
AuzBridges.grf [42.16 KiB]
Downloaded 222 times

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Last edited by GarryG on Mon Sep 12, 2016 10:59 am, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Mon Sep 12, 2016 1:16 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
Other bridges in the pipeline:
Attachment:
construction site4.png
construction site4.png [ 9.46 KiB | Viewed 5202 times ]


The bridge with the trestles .. The trestles will be objects that can be placed under the bridge to get that effect.

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Tue Sep 13, 2016 8:27 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
Found a few problems with the steel girder rail bridge.

Problem with the pillars at each end of the bridge when it is more then 1 level higher.

And the catenary poles sticks out the bottom of the bridge .. which means the bridge isn't wide enough.

Default bridges and TBR sets are 20 pixels wide. Mine is only 14 wide. So need to buy some more steal to widen it.

EDIT:

I got my thinking cap on .. my steal girder bridge based on this design.
Attachment:
railroad-steel-girder-bridge.png
railroad-steel-girder-bridge.png [ 91 KiB | Viewed 5111 times ]


What if I leave the tracks narrow like they are, but only widen the pillars and the steal girder sections. As can see by this pic the girders are wider then the rails.

Maybe could make pillars default width of 20 if like.

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Wed Sep 14, 2016 5:50 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Jul 02, 2012 2:53 pm
Posts: 1682
Location: Russia, Samara
Gorgeous set of bridges. I really like it. Looking forward to the next update. I wish you luck and success in development. Well done. :))

What types of bridges are you planning to add? How many bridges? These bridges will be replaced as standard with the same restrictions on speed?

_________________
[OpenTTD] STD screenshots
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[OpenTTD] STD saved games - My finished scenarios and saves from the game
My Youtube channel - OpenTTD | Wiki xUSSR set (RU) | Wiki xUSSR set (EN) | Download the latest version of the xUSSR set
TT Screenshot of the Month - the page editor | Screenshot Of The Month Contest Winner: August 2017


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Thu Sep 15, 2016 1:02 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
STD wrote:
Gorgeous set of bridges. I really like it. Looking forward to the next update. I wish you luck and success in development. Well done. What types of bridges are you planning to add? How many bridges? These bridges will be replaced as standard with the same restrictions on speed?


Thanks pal .. only plan to make a few types that are in common use on most railway systems.

The steel girder working on now.
Wooden Bridge (2nd and 3rd from left shown above) .. and make the trestle objects (4th from left) so can have that effect if like under the wooden bridges.
1st on left above often seen where railway crosses roads .. brick pylons and abutments with iron spans between the pylons.
Concrete bridges .. haven't tried to design these yet .. These not be very long in length as mainly for crossing culverts, causeways and creeks .. hope these be similar to the culvert in the object sets.

Haven't sort of speed limits yet, but nearly all wooden bridges in my country have a 60 km/ph speed, and many steel girder have 80. So maybe do same. Concrete bridges will have maximum speeds what ever that is.

Hope can use them with the default bridges or TBR Sets .. these will replace the first 5 or 6 in those sets. Hope the Tied Arch, Truss Bridge, Viaduct and the Suspension bridges from TBR can still be used.

See if I can find some pics display her of bridges I like to try design.

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Thu Sep 15, 2016 4:16 am 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager
User avatar

Joined: Fri Nov 21, 2014 12:39 pm
Posts: 254
Location: The Granite City.
GarryG wrote:
Wallyweb and I started making a bridge set.

The set will basically be common bridges that are in use in Australia and have been seen in other parts of the world.

It a steel girder bridge commonly seen in many countries. The railways never to my knowledge paint their bridges .. hence the rusty look.

The Road Traffic Authority painted their bridges with a grey rust proof paint .. hence the grey road bridges. The road bridges can be placed side by side as shown here so look good for busy highways.

I tested it with Total Bridge Renewal and Urban Transit System Bridge and placed it after both of these and it works fine. Did not work when I placed it before them.

This issue only has one bridge at the moment .. the steal girder bridge.
AuzBridges_SteelGirders.png
I tested it with NuTracks and unfortunate there is a white dot top of ramp not noticed when making the set. Haven't tested at moment with other track sets see if same problem.

CREDITS:

"AuzBridges"
"GarryG's Australian Bridge Set"
"© 2016 GarryG"
"Coded by Walter Bamberger (wallyweb)"
"Code suggestion by OzTrans"
"Bridge tables by FooBar"

also had help from Quast65 for finding faults for us during construction.

Visit http://www.simuscape.net/simutalk/viewt ... &start=520 for more info.

Those who like to try:

AuzBridges.grf

On the subject of Painting bridges , not far from me is one of the most famous bridges in the world , Painting of the bridge is a never ending task until a new type of paint was applied , here is a newspaper article from 2011 http://www.dailymail.co.uk/news/article ... years.html.


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Thu Sep 15, 2016 5:05 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
GarryG wrote:
On the subject of Painting bridges , not far from me is one of the most famous bridges in the world , Painting of the bridge is a never ending task until a new type of paint was applied , here is a newspaper article from 2011


Nice story ..

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Thu Sep 15, 2016 1:23 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Jul 02, 2012 2:53 pm
Posts: 1682
Location: Russia, Samara
GarryG wrote:
STD wrote:
Gorgeous set of bridges. I really like it. Looking forward to the next update. I wish you luck and success in development. Well done. What types of bridges are you planning to add? How many bridges? These bridges will be replaced as standard with the same restrictions on speed?


...

See if I can find some pics display her of bridges I like to try design.

It will be interesting to see pictures of bridges. Waiting for these photos. I think that you will succeed in this project :))

Thanks for the detailed response to the questions. And you now are developing a set of bridges or other projects is also doing? :)
Are you planning to make a set of roads of Australia (AuzRoads) such as the American set of roads (ARRS)?

_________________
[OpenTTD] STD screenshots
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[OpenTTD] STD saved games - My finished scenarios and saves from the game
My Youtube channel - OpenTTD | Wiki xUSSR set (RU) | Wiki xUSSR set (EN) | Download the latest version of the xUSSR set
TT Screenshot of the Month - the page editor | Screenshot Of The Month Contest Winner: August 2017


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Thu Sep 15, 2016 1:38 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
STD wrote:
See if I can find some pics display her of bridges I like to try design.


Never got chance yet to find those bridge pics as had a lot of power brownouts and blackouts here today .. 5 in total lasting a few minutes to over an hour.

STD wrote:
Are you planning to make a set of roads of Australia (AuzRoads) such as the American set of roads (ARRS)?


Not really as the UK Roads are good enough for Australia as much the same.

Would like eventually try do some railway lines .. Basically Main Line, Branch Line and sidings. High speed be shinny on top and slower the speed make them not so shinny to a rusty look .. but that idea is months away .. most likely be in the new year.

Having a few minor problems with the steel girder bridges .. hope have them right soon.

They need to be a bit wider to cater for the catenary and a glitch with the pylons.
Attachment:
Auz_Rail_Steel20widepylons2.png
Auz_Rail_Steel20widepylons2.png [ 7.18 KiB | Viewed 4914 times ]

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Sun Jul 22, 2018 10:37 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
Been working on bridges today and have 3 types of rail bridges so far.

Iron Plate, Wooden and Wooden Trestle bridges.
Attachment:
AuzBridges.png
AuzBridges.png [ 47.68 KiB | Viewed 1787 times ]


Closer view of the wooden trestle.
Attachment:
Wooden Trestle Bridge.png
Wooden Trestle Bridge.png [ 28.92 KiB | Viewed 1787 times ]

A bit of a graphic problem with the trestles on the slopes, but think that minor.
This bridge not designed for roads and ships to pass under it.

Main problem I have not learnt yet is the "Images in the "Select Rail Bridge" in game menu. I don't know how to place images of the actual bridge there yet. So read the names to find the bridges.

Much thanks and credit goes to those who made the American Bridge set as used their codes and graphics to practice with.

Also thanks to Wallyweb who started to teach be bridges earlier.

If you like to try here the file.


Attachments:
australian_bridges.grf [95.32 KiB]
Downloaded 24 times

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691
Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Sun Jul 22, 2018 11:06 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Oct 17, 2005 8:56 pm
Posts: 3358
Location: Estonia
They are nice.

Did You try to make them brownish rusty?

_________________
TT-Screenshot Of The Month - 2012 July, winner!
TT-Screenshot Of The Month - 2013 May, winner tie with Purno!
TT-Screenshot Of The Month - 2014 February, winner!
TT-Screenshot Of The Month - 2014 June, winner tie with alluke!
TT-Screenshot Of The Month - 2014 April, winner!

My screen shot thread ---> Have a look


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Sun Jul 22, 2018 11:25 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
ISA wrote:
Did You try to make them brownish rusty?


No not yet .. The Iron Plateing needs a bit of rusty look especially the pylons .. the colours I used at the moment a bit easier to see when testing.

The wooden bridges, see photos of them with the brownish look (as if it new timber) and also seen grey weathered look. Not sure which on to use yet.

Cheers

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Mon Jul 23, 2018 2:41 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
Next Rail Bridge is based on one at East Maitland, NSW, Australia.
Attachment:
East Maitland031.png
East Maitland031.png [ 291.77 KiB | Viewed 1716 times ]

Attachment:
East Maitland-1.png
East Maitland-1.png [ 49.14 KiB | Viewed 1716 times ]

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 1:09 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
Added these bridges to the AuzBridge set.

These bridges Wallyweb taught be to make and now I learning to code them.

Hope to make most of the road bridges of different designs wide like these ones so they can be placed side-by-side for duel lane roads.

Still need to work on the pylons for road bridges.

I had a experiment with wide railway bridges but they looked ugly.

It is my intention to replace all the cantilever, tubular and Silicon bridges with bridges that are in my country.


Attachments:
Steel-Truss Rail Bridges.png
Steel-Truss Rail Bridges.png [ 65.9 KiB | Viewed 1598 times ]
Steel-Truss Road Bridges.png
Steel-Truss Road Bridges.png [ 55.9 KiB | Viewed 1598 times ]

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691
Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 10:23 pm 
Offline
Route Supervisor
Route Supervisor

Joined: Fri Apr 13, 2007 7:52 pm
Posts: 423
Location: Den Haag, The Netherlands
these look wonderful Garry. look forward to all the bridges you'll come up with.

_________________
All my projects are GPLv2 License.

Dutch landmark Object Set Workshop viewtopic.php?f=26&t=75071
My stations workshop viewtopic.php?f=26&t=74749


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Fri Jul 27, 2018 5:25 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
Silverx50 wrote:
these look wonderful Garry. look forward to all the bridges you'll come up with.


Thanks for complements.

My idea is to have bridges we see regular.

A few different wooden types .. some have the wooden approach with metal spans across the rivers.

Some different metal types such as Iron Platting, steel girders, and like those in pics above.

Improved the trestles on the wooden one today. They still a little rough on the slopes but not sure how to fix that yet. Maybe just put up with that minor problem.


Attachments:
Wooden Trestle Bridge2.png
Wooden Trestle Bridge2.png [ 59.1 KiB | Viewed 1525 times ]

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691
Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Fri Jul 27, 2018 7:44 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
These the bridges I done so far:

7 Rail Bridges: (L to R)

Steel Trestle
Brick
Iron Platting
Wooden with Steel Trestle
Wooden with Iron Platting
Wooden Trestle
Wooden

3 Road Bridges:

Steel Trestle
Brick
Iron Plate

Changes yet to be made:

All the bridges with wooden pylons the pylons will be 1 tile apart .. the rest I hope to make them 2 or 3 tiles apart. When I see bridges with metal, brick and concrete type pylons they span 2 and some places 3 railway tracks so hope to allow these to do simular.

You can have a try if like .. there also a test bridge in the set I use for aligning what I make.


Attachments:
Bridges to date.png
Bridges to date.png [ 101.53 KiB | Viewed 1514 times ]
australian_bridges.grf [211.47 KiB]
Downloaded 25 times

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691
Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Fri Jul 27, 2018 2:01 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Nov 03, 2017 6:57 pm
Posts: 1619
Location: Courbevoie, near Paris, France
Could you add a parameter to switch between UKRS road surface and ARRS road surface ? The American roads fit better for Australia.

_________________
NewGRFs by Tony Pixel :
North American Passenger Railroads
Not Enough Subways


My screenshots


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Fri Jul 27, 2018 11:17 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 14, 2015 12:44 am
Posts: 2594
Location: Newcastle, Australia
acs121 wrote:
Could you add a parameter to switch between UKRS road surface and ARRS road surface ?


I'm not sure of how to code to allow this but if some one can help me with that idea shall see what can be done.

acs121 wrote:
The American roads fit better for Australia.


Australian Roads originally designed on UK and European roads.

What I could do so will suit all is the surface I use for the bridges.

Instead of using a road style, maybe make the surface on concrete bridges concrete, Timber bridges timber, just the old brick bridges be a problem but could use a concrete here too.

How would that suit?

_________________
Soot Happens
All my projects are GPLv2 License.
AuzTrains & NSWTrains: http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74193
AuzInd (Industry Set): http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=26&t=74471
AuzObjects: viewtopic.php?f=26&t=75657
AuzBridges: viewtopic.php?f=26&t=75248
AuzStations: viewtopic.php?f=26&t=76390
AuzTracks: viewtopic.php?f=26&t=82691


Top
   
 Post subject: Re: AuzBridges
PostPosted: Fri Jul 27, 2018 11:53 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Fri Nov 03, 2017 6:57 pm
Posts: 1619
Location: Courbevoie, near Paris, France
Do first, we will see and i can tell you improvements to do ;)

_________________
NewGRFs by Tony Pixel :
North American Passenger Railroads
Not Enough Subways


My screenshots


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 146 posts ]  Go to page 1 2 3 4 58 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.