variable loco power

Discussions about the technical aspects of graphics development, including NewGRF tools and utilities.

Moderator: Graphics Moderators

Post Reply
User avatar
jimbob
Engineer
Engineer
Posts: 76
Joined: 24 Nov 2014 21:13
Location: At a desk
Contact:

variable loco power

Post by jimbob » 18 Sep 2018 21:53

Reading up on some electric loco specs I noticed one which had different power outputs for if it was being run continuously or for an hour? Dies the grf spec allow for decaying power over a certain runtime? You could also better model the early horse vehicles and anything else reliant on muscle power.
Image
Real life transport planner
My projects:Link to my UK Scenario|Scenario Builder GS
Do check out my 3D unity transport game: transporter

Eddi
Tycoon
Tycoon
Posts: 7398
Joined: 17 Jan 2007 00:14

Re: variable loco power

Post by Eddi » 18 Sep 2018 22:49

no, you cannot change engine power based on time.

power can only change on significant location, e.g. when arriving at a station or changing railtypes. changing power on any other condition will not work properly, and cause desyncs in multiplayer
You might not exactly be interested in Ferion, but if you are, have fun :)

Post Reply

Return to “NewGRF Technical Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests