Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu May 23, 2019 6:02 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 1270 posts ]  Go to page Previous 160 61 62 63 64
Author Message
PostPosted: Thu Mar 21, 2019 10:25 am 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager
User avatar

Joined: Thu Jul 02, 2015 8:05 am
Posts: 186
Location: Czech Republic
Thanks a lot for the informations :)

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Mon Apr 08, 2019 9:40 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Jan 18, 2014 6:10 pm
Posts: 1160
How to fix my newgrf written in nml to display track icon in menu?
All track have icon except my 600mm set.
Where these icons are defined?
Attachment:
600mmg.png
600mmg.png [ 33.98 KiB | Viewed 4153 times ]

_________________
My experimental openTTD server: 149.156.194.203:3979 non-standard client, now testing: JGRPP http://tiny.pl/ggnch
Projects: Reproducible Map Generation patch, NewGRFs: Manpower industries, PolTrams, Polroad, 600mm narrow gauge, preindustrial houses, wired, ECS industry extension, V4 CEE train set.
Addicted to freeciv longturn.


Top
   
PostPosted: Mon Apr 08, 2019 9:43 pm 
Offline
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer

Joined: Wed Mar 30, 2005 9:43 am
Posts: 1644
https://newgrf-specs.tt-wiki.net/wiki/Action3/Railtypes

GUI Sprites (00)

This was literally the first part of the spec for railtype graphics ;-)

https://newgrf-specs.tt-wiki.net/wiki/N ... le_sprites

(Contrary to what the NML spec claims, this is not a callback, it's a "cargo" ID)

_________________
He's like, some kind of OpenTTD developer.


Top
   
PostPosted: Tue Apr 09, 2019 9:06 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Jan 18, 2014 6:10 pm
Posts: 1160
Hah, problem solved - my track sprite is displayed, but has same gray color as menu background...
Sneak 100 :)

_________________
My experimental openTTD server: 149.156.194.203:3979 non-standard client, now testing: JGRPP http://tiny.pl/ggnch
Projects: Reproducible Map Generation patch, NewGRFs: Manpower industries, PolTrams, Polroad, 600mm narrow gauge, preindustrial houses, wired, ECS industry extension, V4 CEE train set.
Addicted to freeciv longturn.


Top
   
PostPosted: Tue Apr 09, 2019 11:10 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Sun Dec 16, 2007 10:24 pm
Posts: 1660
Location: Idaho, USA
Perhaps more like: Hack 100

:wink:

_________________
Eyecandy Road Vehicles | Fake Subways | Supercheese's NewObjects

"Fashions and cultures change, but steam trains shall always be majestic."
-Professor Hershel Layton


Top
   
PostPosted: Sat May 11, 2019 12:05 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Sun Aug 24, 2014 12:20 pm
Posts: 101
Location: Kaon Prison, Cybertron
Hello, I'm trying to get compile this nightly version of NMLC in order to compile an industry that has more than 3 input and 2 output cargo types.
I followed the instructions on the github repo about installation successfully, but when I attempt to run nmlc from any folder in my computer I get the error at the bottom (I included the other commands to show that I did just install PIL and PLY is installed too).

[+] Spoiler
Image


Anybody able to help me out on this? Thanks.

_________________
Some links to stuff I've made:
-=RUKTS=- | -=NML Py-Patcher (a Python 3.0 pre-compiler)=- | -=Screenshots=- | -=Doom Soundtrack port to OpenTTD=- | -=Heightmaps collection=-


Image


Top
   
PostPosted: Sat May 11, 2019 1:07 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Wed Jan 17, 2007 12:14 am
Posts: 7350
looks like some version incompatibility to me...

_________________
You might not exactly be interested in Ferion, but if you are, have fun :)


Top
   
PostPosted: Sat May 18, 2019 3:04 am 
Offline
Director
Director

Joined: Sun Apr 03, 2016 8:19 pm
Posts: 554
Code:
=======StarRaid's NML patcher!=======

Attempting to backup IH_AddonSet.nml
Successfully backed up to "backups/IH_AddonSet-03-00-36-2019-05-18.nml"!
Output : IH_AddonSet.nml
File : IH_AddonSet.pnml
Backup : 1
Verbose : 1
Opening "IH_AddonSet.pnml" as the main header.
Patched src/header.pnml with no errors.
Patched src/cyclops.pnml with no errors.
Patched src/electra.pnml with no errors.
Patched src/quicksilver.pnml with no errors.
nmlc ERROR: nmlc: An internal error has occurred:
nmlc-version: v6379:afad0c76c40b from 2017-06-19
Error:    (UnicodeEncodeError) "'charmap' codec can't encode character '\u202c' in position 19: character maps to <undefined>".
Command:  ['nmlc', 'IH_AddonSet.nml', '-o', 'IH_AddonSet.grf']
Location: File "c:\python\32-bit\3.3\lib\encodings\cp437.py", line 19, in encode


What is wrong with my pybuild.bat?!

EDIT: NML files must be coded in ANSI to work, apparently.

_________________
Licenses for my work...
You automatically have my permission to re-license graphics or code by me if needed for use in any project that is not GPL v2, on the condition that if you release any derivatives of my graphics they're automatically considered as ALSO GPL v2 (code may remain unreleased, but please do provide it) and carry this provision in GPL v2 uses.
Please ask someone in-the-know to be sure that the graphics are done by me. Especially TTD-Scale, long story.


Top
   
PostPosted: Sat May 18, 2019 9:29 am 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Wed Jan 17, 2007 12:14 am
Posts: 7350
SimYouLater wrote:
EDIT: NML files must be coded in ANSI to work, apparently.

no, but you can't mix it.

_________________
You might not exactly be interested in Ferion, but if you are, have fun :)


Top
   
PostPosted: Sat May 18, 2019 8:57 pm 
Offline
Director
Director

Joined: Sun Apr 03, 2016 8:19 pm
Posts: 554
Eddi wrote:
SimYouLater wrote:
EDIT: NML files must be coded in ANSI to work, apparently.

no, but you can't mix it.


I didn't mix it. Nothing worked until I converted to ANSI.

_________________
Licenses for my work...
You automatically have my permission to re-license graphics or code by me if needed for use in any project that is not GPL v2, on the condition that if you release any derivatives of my graphics they're automatically considered as ALSO GPL v2 (code may remain unreleased, but please do provide it) and carry this provision in GPL v2 uses.
Please ask someone in-the-know to be sure that the graphics are done by me. Especially TTD-Scale, long story.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1270 posts ]  Go to page Previous 160 61 62 63 64

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2019 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2019.
Hosted by Zernebok Hosting.