Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sun Nov 18, 2018 11:49 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 164 posts ]  Go to page Previous 15 6 7 8 9
Author Message
 Post subject: Re: OpenGFX+ Industries
PostPosted: Fri Mar 24, 2017 4:56 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Sun Sep 07, 2014 2:27 am
Posts: 25
Location: Ontario, Canada
Bravo on this great set :lol: :lol: !! I was wondering if it is possible to have multiple destinations for a cargo enabled. For example, if it would be possible to enable a paper mill and a sawmill for lumber in a climate?

_________________
Cecil Cityscape is the name of an avatar in Chris Sawyer's Locomotion
Cheers from the Dominion of Canada! :lol: 8)


Top
   
 Post subject: Re: OpenGFX+ Industries
PostPosted: Thu May 03, 2018 12:32 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 03, 2018 7:35 am
Posts: 8
Would it be possible to let a bank generate valuables depending on the diamonds/gold intake?

Same as the factory does goods? Either diamonds deliverd or gold deliverd produces valuables ?


Top
   
 Post subject: Re: OpenGFX+ Industries
PostPosted: Thu May 03, 2018 7:44 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Dec 03, 2002 10:36 am
Posts: 13178
Location: The Netherlands
MrScruffles wrote:
Would it be possible to let a bank generate valuables depending on the diamonds/gold intake?

Same as the factory does goods? Either diamonds deliverd or gold deliverd produces valuables ?

That would be possible with creating a new or replacement bank industry. Since you wrote in a different post that you like to play as vanilla as possible I'm not sure that is the direction where you like to go.

And for creating a new / replacement bank industry you need to have knowlegde of GRF coding or ask someone with that knowlegde for support.

_________________
Image
Dutch Trainset for OpenTTD | Dutch Trainset Topic | Combined Roadset v0.10


Top
   
 Post subject: Re: OpenGFX+ Industries
PostPosted: Fri May 04, 2018 8:26 am 
Offline
Chairman
Chairman
User avatar

Joined: Fri Dec 29, 2006 2:05 pm
Posts: 876
Wouldn't it be possible to recode the industry in NML, with the same ID, in order to replace it in-game? Or is replacement of an object defined in another GRF only possible for vehicles?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 164 posts ]  Go to page Previous 15 6 7 8 9

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.