Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sat Sep 23, 2017 12:54 pm

All times are UTC


Forum rules


No consecutive posting in word games. If starting a new game, please check to see if there is already a similar game - such topics are likely to be locked.



Post new topic  Reply to topic  [ 23256 posts ]  Go to page 1 2 3 4 51163 Next
Author Message
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 6:42 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun May 15, 2005 3:46 pm
Posts: 4975
Location: Peterborough, United Kingdom
Rules

1) You can only post a picture of a station if you guess the previous station correctly or if somebody passes their turn to you.
2) The station must be within the UK (that's England, Scotland, Wales and NI)
3) The station must not be a) a preserved line station or b) London Underground/Glasgow Underground, Tyne and Wear etc.
4) But (in reference to point 3) you are allowed if the station has an interchange with a railway station
5) Obviously, the name of the station shouldn't be within the actual picture or the filename.
----------------------

To start:

http://img530.imageshack.us/img530/4923/station5wn.jpg

_________________
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají


Last edited by Griff on Mon Aug 15, 2011 10:03 am, edited 8 times in total.

Top
   
 Post subject: Re: Guess the station
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:06 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Mar 30, 2004 12:30 pm
Posts: 16663
Location: Almere, The Netherlands
jpmaster wrote:
-> The station must be within the United Kingdom.


Isn't that terribly unfair?

_________________
Contributor to the The 2cc Set and Dutch Trainset. Inventor of the Metro concept. Retired Graphics Artist.
Image Image
Download TT | Latest TTDPatch | OpenTTD | OpenTTDCoop | BaNaNaS: OpenTTD content system | 2048² OTTD scenario of the Netherlands
GRF Codec | GRF Crawler | GRF Maker | Usefull graphics & tools sites | NML Documentation Wiki | NFO Documentation Wiki
All my graphics are licensed under GPL. "Always remember you're unique, just like everyone else."


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:11 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun May 15, 2005 3:46 pm
Posts: 4975
Location: Peterborough, United Kingdom
Not really, most people i figure on this forum are British to some extent. If someone from france was to post a picture of a french railway station only people who live in france or someone who knows a lot about french railways would be able to get it whilst everyone else sits idly by.
The game has to lean towards one particular country for it to work.

_________________
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:14 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Dec 26, 2005 8:19 pm
Posts: 17034
Location: Harringay, North London
jpmaster wrote:
Not really, most people i figure on this forum are British to some extent. If someone from france was to post a picture of a french railway station only people who live in france or someone who knows a lot about french railways would be able to get it whilst everyone else sits idly by.
The game has to lean towards one particular country for it to work.


That's incredibly hypocritical... Since a lot of users, like Purno, are from The Netherlands.

If it's a British Station, then you should have that in the topic title.

And I'm gonna take a guess... Warrington?

_________________
Albion: A fictional Britain

Official TT-Dave Fan Club
Dave's Screenshot Thread! - Flickr


Why be a song when you can be a symphony? r is a...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:19 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Mar 30, 2004 12:30 pm
Posts: 16663
Location: Almere, The Netherlands
Oh yeah, let each country have it's own "guess the station"-topic... :roll:
Such a game is undoable at an international forum.

_________________
Contributor to the The 2cc Set and Dutch Trainset. Inventor of the Metro concept. Retired Graphics Artist.
Image Image
Download TT | Latest TTDPatch | OpenTTD | OpenTTDCoop | BaNaNaS: OpenTTD content system | 2048² OTTD scenario of the Netherlands
GRF Codec | GRF Crawler | GRF Maker | Usefull graphics & tools sites | NML Documentation Wiki | NFO Documentation Wiki
All my graphics are licensed under GPL. "Always remember you're unique, just like everyone else."


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:19 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun May 15, 2005 3:46 pm
Posts: 4975
Location: Peterborough, United Kingdom
as i said, it has to lean towards one country..

No, its not Warrington.

_________________
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:30 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Dec 26, 2005 8:19 pm
Posts: 17034
Location: Harringay, North London
s***... Wigan North-Western?

Am I in the right area? I'm discounting the South-East because that's a 3xx class and as such probably has a pantograph. I'm thinking North West - near?

_________________
Albion: A fictional Britain

Official TT-Dave Fan Club
Dave's Screenshot Thread! - Flickr


Why be a song when you can be a symphony? r is a...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:56 pm 
Offline
Graphics Moderator
Graphics Moderator
User avatar

Joined: Mon Sep 13, 2004 1:21 pm
Posts: 5184
Location: The Moon
It's a Class 365 in a terminating platform 1, so.. research suggests it may be Peterborough?

_________________
Pikkarail.com blog Image
Dev reference: NML Specs - NewGRF Specs - Savegame Internals - NoAi API - NoGo API
32bpp NewGRFs: Pineapple Trains (10cc) - Graphics Development


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 8:01 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Mon Oct 25, 2004 3:39 pm
Posts: 4349
Location: Mississauga
Isn't it a Winchester East station?

jpmaster, despite the fact that you had a nice idea, this game isn't good, because there are hundreds of stations in UK, and most people here live outside UK. So how should they know what station is that?
But oh dear, have fun English boys, I'm off :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 9:39 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun May 15, 2005 3:46 pm
Posts: 4975
Location: Peterborough, United Kingdom
heh, The area you are looking for is the East side of England. The colour of the signs may or may not be of help. lol, Not its not Peterborough, though good thinking

_________________
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 9:49 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 19, 2005 9:38 am
Posts: 108
Location: Manchester, UK (Originally Newcastle)
Wild stab in the dark, since it's obviously a terminating station, i'll go for Kings Lynn.

Since I've only been as far south as Birmingham, I can't say i've ever been down there....i'm sure it's a lovely place and all that....Kings Lynn that is, not Birmingham....too much concrete, and the experience of New Street Station put me off for life...I think i'm off topic a bit here

Not to worry... :)

Bri


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 10:03 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Dec 26, 2005 8:19 pm
Posts: 17034
Location: Harringay, North London
Just a little - and visit New Street now, they've fixed it up.

Ipswich?

EDIT: Not necessarily a terminus, since there are several tracks like that at Wigan and Warrington (hence my guess), but these are main through routes on the Cross-Country.

_________________
Albion: A fictional Britain

Official TT-Dave Fan Club
Dave's Screenshot Thread! - Flickr


Why be a song when you can be a symphony? r is a...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 10:07 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun May 15, 2005 3:46 pm
Posts: 4975
Location: Peterborough, United Kingdom
Correct geordie_bri, it is King's Lynn! Nice try Dave, you were quite close. next picture please!

_________________
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 10:22 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Dec 26, 2005 8:19 pm
Posts: 17034
Location: Harringay, North London
He wants to hurry his ass!

_________________
Albion: A fictional Britain

Official TT-Dave Fan Club
Dave's Screenshot Thread! - Flickr


Why be a song when you can be a symphony? r is a...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 11:17 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 19, 2005 9:38 am
Posts: 108
Location: Manchester, UK (Originally Newcastle)
Heres a one for you guys

http://img422.imageshack.us/img422/6058/eferqw1231d4nt.jpg

Enjoy and goodnight people!

Bri


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 11:38 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Mon Dec 26, 2005 8:19 pm
Posts: 17034
Location: Harringay, North London
Newcastle?

I think if it's NE, like where you live, it'll be one of four - Berwick, Newcastle, Durham or Darlington.

_________________
Albion: A fictional Britain

Official TT-Dave Fan Club
Dave's Screenshot Thread! - Flickr


Why be a song when you can be a symphony? r is a...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 1:23 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Mar 02, 2006 10:56 pm
Posts: 2838
Location: Some town in Pennsylvania
This doesn't look like a fun game.

I'm from the US, actually, so I wouldn't know any of these stations. You need to make games that anybody can play.

Is a padlock in order, or do people actually like this game?

_________________
Nick - Creator of the virtual railroading review series:

Image


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 7:28 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 19, 2005 9:38 am
Posts: 108
Location: Manchester, UK (Originally Newcastle)
Dave Worley wrote:
Newcastle?

I think if it's NE, like where you live, it'll be one of four - Berwick, Newcastle, Durham or Darlington.


It's not Newcastle, and theres a lot more stations in the North East than them four...

Your're on the right lines though.

I'll give u a clue, look at the train, and think about the route it takes when in the North East

Bri


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 9:13 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun May 15, 2005 3:46 pm
Posts: 4975
Location: Peterborough, United Kingdom
its not Derby is it?

_________________
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 30, 2006 10:09 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu May 19, 2005 9:38 am
Posts: 108
Location: Manchester, UK (Originally Newcastle)
jpmaster wrote:
its not Derby is it?


Nope, Derby's East Mids I think...past Yorkshire anyway.....the station is somewhere in the North East, thats as big as a clue as you guys are getting....
FYI, the North East streches from Berwick to Darlington, and from Saltburn to Haltwhistle...

And now i've said too much :-)

Bri


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 23256 posts ]  Go to page 1 2 3 4 51163 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.