Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu Sep 20, 2018 1:50 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 8:47 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Apr 26, 2012 8:44 am
Posts: 2
Hi guys

I am not able to place a turner turbo engine at the end of the train....i can only place 1 that is at the starting


Top
   
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 9:17 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Apr 26, 2012 8:44 am
Posts: 2
http://img440.imageshack.us/img440/637/ttdbug.png

image of my problem


Top
   
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 9:26 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Apr 24, 2007 9:37 am
Posts: 2992
Location: Straya
Welcome to the forums!

Firstly, that is not OpenTTD, it appears to be TTDPatch; please post in the correct forum. AFAIK that is a bug when the vehicle limit is reached, only one of the double ended unit is actually built (correct me if I'm wrong).

Also, it is preferred to use the forum's built in attachment feature to add screenshots (and you could have cropped it)

_________________
--Stuff I made (or helped make)--
ImageImageImageImage

--My Award-Winning Screenshots and Videos--


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.