Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sun Oct 21, 2018 3:38 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Language
PostPosted: Mon Mar 01, 2010 3:42 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun Feb 08, 2009 6:36 pm
Posts: 2377
Location: Alberta, Canada
I hope someone here can help me. I bought this game off of Ebay, but it seems to be in Italian! Is there any way I can change this? I cannot find an in-game setting anywhere.

_________________
Image
Total Alpine Replacement Set: Industry, Town, Objects
**ATTENTION**: If anyone would like me to help draw snow stages in any of their GRFs let me know. I genuinely enjoy drawing them.


Top
   
 Post subject: Re: Language
PostPosted: Wed May 26, 2010 6:39 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2004 6:31 pm
Posts: 2092
Location: Wisconsin, USA
Don't remember about RRT3, but I am pretty sure RRT2 and before, do not change language.

I think you might be SOL.

_________________
Without Trains America Stops

Image
Image


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.