.datCrawler Empty?

Discuss, get help with, or post new modifications, graphics or related tools for Locomotion in this forum.

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3881
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: IL, USA
Contact:

.datCrawler Empty?

Post by Zakos »

I've been having issues with .datCrawler; it seems to take me to registries but they appear to be empty. Perhaps it's taking too long to load and Chrome gives up. Could someone else check if it's working properly or if it's just an issue with my browser?

User avatar
Walter1940
Chairman
Chairman
Posts: 855
Joined: 19 Mar 2007 01:30
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: .datCrawler Empty?

Post by Walter1940 »

That thing doesn't work with FireFox either. :roll:
http://www.walter1940.de
Vehicles for Locomotion

Tutorials in english
- From MSTS to Locomotion ---> http://www.walter1940.de/tutorial/msts2loco/
- Wally ---> http://www.walter1940.de/tutorial/wally/
- xml-modding ---> http://www.walter1940.de/tutorial/xml-modding/

User avatar
Manuel18
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 164
Joined: 23 May 2011 15:31
Skype: mejias.manuel36
Location: Caracas, Venezuela
Contact:

Re: .datCrawler Empty?

Post by Manuel18 »

RIP database. :lol:
Image[url=steam://friends/add/76561198029896773]Image[/url]

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3881
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: IL, USA
Contact:

Re: .datCrawler Empty?

Post by Zakos »

Hopefully IA breaks radio silence. Can't remember the last time I saw him stomping around.

Post Reply

Return to “Locomotion Graphics, Modifications & Tools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests