Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Jun 19, 2018 2:31 pm

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: London Underground Pack
PostPosted: Tue Aug 31, 2010 5:28 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Aug 31, 2010 3:53 pm
Posts: 20
Location: Copenhagen,Denmark
I was wondering if anybody could make a 'London Underground Pack' because i got the British Rail set and the this is the only thing i need to make London in my Locomotion Game, I know there is 2 or 3 underground stock in the British rail set,but they are very poor and I can't make them by myself because I'm very bad to use all that programs. :oops: So if anybody could make them for me I would be very,very happy... :wink:

List of Underground Trains:
1973 Tube Stock,80 mph Piccadilly Line
1968 C69 & C77 Underground Stock 85 mph Circle line
1995 Tube Stock 80 mph Northern Line
1976 D78 Stock 85 mph District Line

New Underground Trains:
2009 Tube Stock 90 mph Victoria Line
S Stock 90 mph Hammersmith & City,Cicle and Metropolitan Lines

I know that the speed is very high but I like it.You can change it if you don't think it is a good idea.
I'm not sure how many passengers there can be on a train,but 100 seems to be enough
I know it's many trains but I think it would be one of the best packs! :tongue:


Attachments:
File comment: 1973 Tube Stock
Piccadilly Line Stock.jpg
Piccadilly Line Stock.jpg [ 127.38 KiB | Viewed 5328 times ]
File comment: 1968 Stock C69 C77 Circle Line
Circle Stock.jpg
Circle Stock.jpg [ 98.6 KiB | Viewed 5328 times ]
File comment: 1995 Tube Stock Northern & Central Lines
Central Line Stock.jpg
Central Line Stock.jpg [ 162.37 KiB | Viewed 5328 times ]
Top
   
PostPosted: Tue Aug 31, 2010 8:41 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive

Joined: Sun Nov 20, 2005 12:10 pm
Posts: 675
Location: Australia; Melbourne
in the last image.. the trains winking at you... :wink:

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Tue Aug 31, 2010 11:22 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Oct 05, 2009 4:36 pm
Posts: 1985
Location: Leeds, UK
Underground! wrote:
List of Underground Trains:
1973 Tube Stock,80 mph Piccadilly Line
1968 C69 & C77 Underground Stock 85 mph Circle line
1995 Tube Stock 80 mph Northern Line
1976 D78 Stock 85 mph District Line

New Underground Trains:
2009 Tube Stock 90 mph Victoria Line
S Stock 90 mph Hammersmith & City,Cicle and Metropolitan Lines

I know that the speed is very high but I like it.You can change it if you don't think it is a good idea.


The fastest LU train is the A-stock from 1960, which had a top speed of 70mph until around 2000 when it was capped to 50mph for reliability. The S-stock design speed is 62mph, and most of the deep lines go around 30-45mph I think. Basically the speeds are way too high :P .

_________________
Screenshots

Formerly Class 165


Top
   
PostPosted: Wed Sep 01, 2010 5:09 am 
Offline
Chairman
Chairman

Joined: Wed Apr 09, 2008 5:19 pm
Posts: 779
Location: Stockholm, Sweden
The last pic is not the 1995 stock, that is the already made 1992 stock for the Central Line. The 1995 is Northern Line only.

For comparison:
1992(Central Line): http://www.squarewheels.org.uk/rly/stock/1992tubeStock/
1995(Northern Line): http://www.squarewheels.org.uk/rly/stock/1995tubeStock/
1996(Jubilee Line): http://www.squarewheels.org.uk/rly/stock/1996tubeStock/


Top
   
PostPosted: Wed Sep 01, 2010 7:40 am 
Offline
Chief Executive
Chief Executive

Joined: Sun Nov 20, 2005 12:10 pm
Posts: 675
Location: Australia; Melbourne
im surprised no-one has noted its in the wrong topic...(I.A. and Badger ; you on holiday's?)

_________________
Image


Top
   
PostPosted: Wed Sep 01, 2010 8:50 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Aug 31, 2010 3:53 pm
Posts: 20
Location: Copenhagen,Denmark
Like i said,I know it's very high speed but if there is too many passengers and the train is preatty slow...
You can change it if you want to make the set.But do some of you know who I can contact or ask on this website there could make this pack :?:


Attachments:
London Undergrond, S.Stock.jpg
London Undergrond, S.Stock.jpg [ 150.59 KiB | Viewed 5267 times ]
2009 Tube Stock, Victoria Line.jpg
2009 Tube Stock, Victoria Line.jpg [ 96.46 KiB | Viewed 5267 times ]
Top
   
PostPosted: Wed Sep 01, 2010 8:59 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 8:07 pm
Posts: 7821
Location: Kingdom of Far Far Away
Part of BRset. (And no i am not on Holiday, i reported it ;))

_________________
:: Looking for the Locomotion section? Scroll down on the forum index or click here. :: See all releases in Locomotion section? Clicky here! :: Click here for the best tool ever! :: .datCrawler try it! ::
Following roadmap for releases: Whats a roadmap?
Releases of LocoTrains can be found by checking the posts of:
LocoTrains - Goold old AMI Trains member of the first hour.
I have Private Messaging disabled, because of the stupid questions i get in my PM box.
Want to talk to me? Get on the #tycoon and #locomotion channel on OFTC thingy. :: Evolution of men: Loosing more braincells, everytime you post...


Top
   
PostPosted: Wed Sep 01, 2010 1:29 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Oct 05, 2009 4:36 pm
Posts: 1985
Location: Leeds, UK
Underground! wrote:
Like i said,I know it's very high speed but if there is too many passengers and the train is preatty slow...
You can change it if you want to make the set.But do some of you know who I can contact or ask on this website there could make this pack :?:


I don't see the point in making a pack of real trains if you then make up the stats for the trains, you should use the real stats in my opinion.

_________________
Screenshots

Formerly Class 165


Top
   
PostPosted: Fri Sep 03, 2010 4:57 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 07, 2004 1:51 am
Posts: 5463
Location: East Coast MainLine
Lol, this guy has obviously never been on the tube, because the tube actually is slow, and there's nowhere on the tube that 80-90mph running would make sense. Nor would it in a tube like Loco scenario. Also, capacity is probably more like 4-500, but most tube travellers tend to think its infinite, because they keep piling in even when the train is full. :lol: Sadly not a possibility in the game.

_________________
Soccer Mad Boffins
Watch my YouTube Channel


Top
   
PostPosted: Fri Sep 03, 2010 6:58 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Oct 05, 2009 4:36 pm
Posts: 1985
Location: Leeds, UK
Kevo00 wrote:
Lol, this guy has obviously never been on the tube, because the tube actually is slow, and there's nowhere on the tube that 80-90mph running would make sense. Nor would it in a tube like Loco scenario. Also, capacity is probably more like 4-500, but most tube travellers tend to think its infinite, because they keep piling in even when the train is full. :lol: Sadly not a possibility in the game.


Thats what I keep trying to tell him :wink: , but it doesn't seem that it fits to what he wants :roll: . It would be quite interesting to see how well any tube train would hold up going 80mph :lol: .

_________________
Screenshots

Formerly Class 165


Top
   
PostPosted: Fri Sep 03, 2010 11:28 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sun Sep 10, 2006 7:12 pm
Posts: 6975
Location: Adwick-Le-Street.
BlenderUser wrote:
im surprised no-one has noted its in the wrong topic...(I.A. and Badger ; you on holiday's?)

Yep, and very nice it was too.

_________________
|||| My OTTD/TTDP pics ||||Currently slighty obsessed with getting Platinum Trophies||||Retired moderator||||


Top
   
PostPosted: Sat Sep 04, 2010 7:39 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Feb 07, 2004 1:51 am
Posts: 5463
Location: East Coast MainLine
Class 165 wrote:
Kevo00 wrote:
Lol, this guy has obviously never been on the tube, because the tube actually is slow, and there's nowhere on the tube that 80-90mph running would make sense. Nor would it in a tube like Loco scenario. Also, capacity is probably more like 4-500, but most tube travellers tend to think its infinite, because they keep piling in even when the train is full. :lol: Sadly not a possibility in the game.


Thats what I keep trying to tell him :wink: , but it doesn't seem that it fits to what he wants :roll: . It would be quite interesting to see how well any tube train would hold up going 80mph :lol: .


Anyone in Cockfosters High Street better get out of the way!

_________________
Soccer Mad Boffins
Watch my YouTube Channel


Top
   
PostPosted: Sat Sep 04, 2010 11:18 am 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator

Joined: Sat Oct 03, 2009 9:30 am
Posts: 350
I used to have the interest to make them, but I'm very busy on my job now so nothing is achieved until now, and I really hope there will already be an open source clone of Loco at that time when I have finished them :lol:

_________________
Visit Nanyue Express for my railway car drawings


Top
   
PostPosted: Sat Sep 04, 2010 11:29 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 8:07 pm
Posts: 7821
Location: Kingdom of Far Far Away
There are plenty of them in the BR set, they only need some love.

_________________
:: Looking for the Locomotion section? Scroll down on the forum index or click here. :: See all releases in Locomotion section? Clicky here! :: Click here for the best tool ever! :: .datCrawler try it! ::
Following roadmap for releases: Whats a roadmap?
Releases of LocoTrains can be found by checking the posts of:
LocoTrains - Goold old AMI Trains member of the first hour.
I have Private Messaging disabled, because of the stupid questions i get in my PM box.
Want to talk to me? Get on the #tycoon and #locomotion channel on OFTC thingy. :: Evolution of men: Loosing more braincells, everytime you post...


Top
   
PostPosted: Sat Sep 04, 2010 8:36 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Aug 31, 2010 3:53 pm
Posts: 20
Location: Copenhagen,Denmark
Yes I have been in the Underground :evil: and the only answer i wanted was K.Y.Chung's! :D


Top
   
PostPosted: Sat Sep 04, 2010 9:08 pm 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Mon Jul 27, 2009 10:53 am
Posts: 217
Skype: Matt Harbon
Location: Burton on trent, Staffordshire, England
Underground! wrote:
Yes I have been in the Underground :evil: and the only answer i wanted was K.Y.Chung's! :D

What that he's busy? :lol:

I agree with IA, a lot of the LU trains are the same from the detail of locomotion.


Top
   
PostPosted: Sat Sep 04, 2010 11:42 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Oct 05, 2009 4:36 pm
Posts: 1985
Location: Leeds, UK
Underground! wrote:
Yes I have been in the Underground :evil: and the only answer i wanted was K.Y.Chung's! :D


Ahh, see that gives it away, a British person would never say I have been 'in the Underground', they would say I have been 'on the Underground', as they have been on the bus, whereas in Germany for example you would say I have been in the bus :wink: .

_________________
Screenshots

Formerly Class 165


Top
   
PostPosted: Sun Sep 05, 2010 1:44 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Aug 31, 2010 3:53 pm
Posts: 20
Location: Copenhagen,Denmark
I have only got english in four years i Denmark where i come from, and Denmark is not far away from Germany and in Denmark you say: "in" the bus or Underground and i'm sorry if you dont understand my English but i try the best i can :(


Top
   
PostPosted: Sun Sep 05, 2010 3:29 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Mon Oct 05, 2009 4:36 pm
Posts: 1985
Location: Leeds, UK
Your English is great - no need to worry about people not understanding it.

_________________
Screenshots

Formerly Class 165


Top
   
PostPosted: Mon Sep 06, 2010 1:24 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Tue Aug 31, 2010 3:53 pm
Posts: 20
Location: Copenhagen,Denmark
Okay thanks,you seems to be kind :tongue:


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.