[WIP] Container Mod For Locomotion

Discuss, get help with, or post new modifications, graphics or related tools for Locomotion in this forum.

Moderator: Locomotion Moderators

User avatar
Wibble199
Engineer
Engineer
Posts: 88
Joined: 09 Mar 2010 13:19
Skype: Wibble199
Location: Cumbria (UK)
Contact:

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Wibble199 »

or you could use the official owner editor.
Image Image

User avatar
Carlostraincrazy
Engineer
Engineer
Posts: 64
Joined: 31 Oct 2009 14:54

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Carlostraincrazy »

Oh yeah,
When this gets released I should use it in one of my scenarios.
Just like blubeetle made the cajon map with space for the mod I also left some 4 it.
It's near an oil refinery.
Screenies coming up in a little while
Visit my Youtube Channel at http://www.youtube.com/user/12194Carlos

User avatar
Carlostraincrazy
Engineer
Engineer
Posts: 64
Joined: 31 Oct 2009 14:54

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Carlostraincrazy »

Here are the shots of the vacted lot near the oil refinery.
1st ones ugly so I improved it.
Last one's the result of remaking the first.
Attachments
Screenshot15.PNG
Screenshot16.PNG
Screenshot17.PNG
Visit my Youtube Channel at http://www.youtube.com/user/12194Carlos

User avatar
Plastikman's #1 Fan
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 209
Joined: 12 Feb 2010 01:05
Location: Behind the camera at Horseshoe Curve

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Plastikman's #1 Fan »

What owner editor? I was making a pack of shortline logos a few mos. ago and wasn't sure how to export them!
DO NOT FEED THE GENIUS!
Image
Murphy was an optimist.
Image
Plastikman Rules! All Hail the North American Cargo Pack!

User avatar
Wibble199
Engineer
Engineer
Posts: 88
Joined: 09 Mar 2010 13:19
Skype: Wibble199
Location: Cumbria (UK)
Contact:

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Wibble199 »

Im not sure were i got it from but i'll attach it when i find the original .zip file. I think I found it on AtariCommunity but I cant find it anymore.

Edit: I can't find the original file but ive uploaded the folder. I hope it works! :D
Last edited by Badger on 16 May 2010 13:20, edited 1 time in total.
Reason: Removed the file
Image Image

User avatar
Badger
Tycoon
Tycoon
Posts: 7039
Joined: 10 Sep 2006 19:12
Location: Adwick-Le-Street.

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Badger »

A simple search would have lead you to here. No need to repost when it's already available.
Thanks to Lighthouse for doing the donkey-work.
|||| My OTTD/TTDP pics ||||Currently slighty obsessed with getting Platinum Trophies||||Retired moderator||||

User avatar
Plastikman's #1 Fan
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 209
Joined: 12 Feb 2010 01:05
Location: Behind the camera at Horseshoe Curve

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Plastikman's #1 Fan »

Got it saved. Thanks everyone! Now, if only I could..
DO NOT FEED THE GENIUS!
Image
Murphy was an optimist.
Image
Plastikman Rules! All Hail the North American Cargo Pack!

User avatar
flint
Transport Coordinator
Transport Coordinator
Posts: 272
Joined: 17 May 2010 21:55
Location: Somewhere on the Beach

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by flint »

could what? :|
Long Live CNW!!!

User avatar
Badger
Tycoon
Tycoon
Posts: 7039
Joined: 10 Sep 2006 19:12
Location: Adwick-Le-Street.

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Badger »

Plastikman's #1 Fan wrote:Got it saved. Thanks everyone! Now, if only I could..
.... stop spamming everywhere you wouldn't have every other one of your posts reported. Only post if you have something to actually contribute.
|||| My OTTD/TTDP pics ||||Currently slighty obsessed with getting Platinum Trophies||||Retired moderator||||

User avatar
Plastikman
Tycoon
Tycoon
Posts: 3941
Joined: 24 Dec 2005 03:14

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Plastikman »

Wibble199 wrote:or you could use the official owner editor.
now that you guys hijacked a perfectly good thread... the company owner makes some of the worse quality compressions and bad code. Your bets to make your own from scratch..
North American sets and then some...
US SET Ver 3.1.0 updated ~ Amtrak Pack 3.1.0 ~ US Passenger/Metro Set 3.1.0 updated~ Auto Factory 2.6 ~ VIA Rail Pack ~ LTD ED1 Conrail Alcos ~ LTD ED2 NJ Transit ~ DBR E60 ~ TGV Duplex ~ Umbrella Corp. ~ Comboios de Portugal~ Dekosoft UP/BN/BNSF Sets ~ ICE // MegaPack = 1.0.3.
Image
Image
Image
My Trains are made from 100% recycled electrons!

User avatar
Wibble199
Engineer
Engineer
Posts: 88
Joined: 09 Mar 2010 13:19
Skype: Wibble199
Location: Cumbria (UK)
Contact:

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Wibble199 »

except i dunno how 8o
Image Image

User avatar
Illegal_Alien
Tycoon
Tycoon
Posts: 7824
Joined: 29 Sep 2004 20:07
Location: Kingdom of Far Far Away
Contact:

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Illegal_Alien »

Use your brains and your best friends, according to your signature.
:: Looking for the Locomotion section? Scroll down on the forum index or click here. :: See all releases in Locomotion section? Clicky here! :: Click here for the best tool ever! :: .datCrawler try it! ::
Following roadmap for releases: Whats a roadmap?
Releases of LocoTrains can be found by checking the posts of: LocoTrains - Goold old AMI Trains member of the first hour.
I have Private Messaging disabled, because of the stupid questions i get in my PM box.
Want to talk to me? Get on the #tycoon and #locomotion channel on OFTC thingy. :: Evolution of men: Loosing more braincells, everytime you post...

User avatar
Wibble199
Engineer
Engineer
Posts: 88
Joined: 09 Mar 2010 13:19
Skype: Wibble199
Location: Cumbria (UK)
Contact:

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Wibble199 »

please define brain ?(
Image Image

User avatar
Martin1990
Transport Coordinator
Transport Coordinator
Posts: 363
Joined: 30 Jun 2006 09:10
Location: The Netherlands

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Martin1990 »

something you are not using, or lacking?

geez, seriously?
Image

TootToot25
Engineer
Engineer
Posts: 16
Joined: 05 Oct 2009 01:04

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by TootToot25 »

Does anyone Know when its comin out???

User avatar
Illegal_Alien
Tycoon
Tycoon
Posts: 7824
Joined: 29 Sep 2004 20:07
Location: Kingdom of Far Far Away
Contact:

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Illegal_Alien »

When its done.
:: Looking for the Locomotion section? Scroll down on the forum index or click here. :: See all releases in Locomotion section? Clicky here! :: Click here for the best tool ever! :: .datCrawler try it! ::
Following roadmap for releases: Whats a roadmap?
Releases of LocoTrains can be found by checking the posts of: LocoTrains - Goold old AMI Trains member of the first hour.
I have Private Messaging disabled, because of the stupid questions i get in my PM box.
Want to talk to me? Get on the #tycoon and #locomotion channel on OFTC thingy. :: Evolution of men: Loosing more braincells, everytime you post...

User avatar
Wibble199
Engineer
Engineer
Posts: 88
Joined: 09 Mar 2010 13:19
Skype: Wibble199
Location: Cumbria (UK)
Contact:

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Wibble199 »

:idea: For an idea, i know its probably too late but, how about making the cranes like on a track and making them vehicles so that they can move around the dock.
Its just an idea.

Great work BTW
Image Image

bowlnmike
Engineer
Engineer
Posts: 10
Joined: 22 May 2010 22:52

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by bowlnmike »

For an idea, i know its probably too late but, how about making the cranes like on a track and making them vehicles so that they can move around the dock
i think that is a great idea. Maybe it could be a second model... :D I'm liking the set, and I can't wait for it's release!

Fyrefiter6
Engineer
Engineer
Posts: 3
Joined: 27 May 2010 19:26

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Fyrefiter6 »

Dus any1 hav a link to the seaport mod? (In .zip format plz)

User avatar
Badger
Tycoon
Tycoon
Posts: 7039
Joined: 10 Sep 2006 19:12
Location: Adwick-Le-Street.

Re: [WIP] Container Mod For Locomotion

Post by Badger »

Fyrefiter6 wrote:Dus any1 hav a link to the seaport mod? (In .zip format plz)
No, it had a limited beta release. For now it's still in development, which if you'd read the topic you'd know.
Also, I suggest you write in proper English, there's no excuse not to, apart from your own laziness.
|||| My OTTD/TTDP pics ||||Currently slighty obsessed with getting Platinum Trophies||||Retired moderator||||

Locked

Return to “Locomotion Graphics, Modifications & Tools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests