Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu Jun 29, 2017 2:07 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 10:46 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Fri Nov 21, 2008 4:12 pm
Posts: 91
Location: Bonn / Germany
The locomotion fanpage users Speedy and AZUWSK and I made new stations. Three items : one piece with time shedule, one with a ticket machine and one with a station sign, all in the typical new german railway standard design.
The stations maybe look very close to the tracks, but in real life the distance between train and platform is not bigger than 30 cm (roundabout 0.98 ft).
(the hight of the platform is exactly 76 cm (2.49ft) - the (new) german standard hight for platforms)

Image


Attachments:
RKM Bahnsteige.zip [41.01 KiB]
Downloaded 494 times

_________________
If you want to ride fast http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=40&t=45422
and:
viewtopic.php?f=40&t=47569


Last edited by MartinMundorf on Sun Feb 28, 2010 12:15 pm, edited 1 time in total.
Top
   
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 5:32 am 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Tue Mar 25, 2008 10:11 am
Posts: 1889
Location: A house in Australia...
MartinMundorf wrote:
ticket automat


As a German-speaking Australian, I understand that, but it's not an english word :wink: . so yeah ticket machine.

_________________
Locomotion err... stuff: Brisbane Scenario~~~noofnoof's room scenario~~~Saunders-Row SR-N4 mark I hovercraft~~~Alpine Island Scenario
Project: Australian buses
Image Image


Top
   
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 12:27 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Fri Nov 21, 2008 4:12 pm
Posts: 91
Location: Bonn / Germany
:D we never had the word for this at school and my oxford dictionary wasnt a real help at this point - so its the result of the google-translator ("the do-no-evil-but-sometimes-wrong- translation-company") :mrgreen:

_________________
If you want to ride fast http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=40&t=45422
and:
viewtopic.php?f=40&t=47569


Top
   
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 10:12 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Thu Feb 11, 2010 6:09 am
Posts: 62
Location: Middle America
Quote:
...so its the result of the google-translator ("the do-no-evil-but-sometimes-wrong- translation-company")

Since we're already a bit off topic, could one of you kind gentlemen translate the word "veroffendlichen"?

I'm trying to use the (german-only) LocoGUI v2.0 and all the translators on line are completely stumped by this.
It's a menu/dialog item that shows up in two places.

Thanks

PS the letter "o" actually has two dots high above it (umlaut??) but using it didn't help the translators.

_________________
Corral those nutty peeps with a Boundary Fence
Replace wimpy steamer sounds with Steamer Sound Kit


Top
   
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 10:59 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Wed Sep 29, 2004 8:07 pm
Posts: 7814
Location: Kingdom of Far Far Away
"Publication" according to my dictonary to Dutch and then English :P

_________________
:: Looking for the Locomotion section? Scroll down on the forum index or click here. :: See all releases in Locomotion section? Clicky here! :: Click here for the best tool ever! :: .datCrawler try it! ::
Following roadmap for releases: Whats a roadmap?
Releases of LocoTrains can be found by checking the posts of:
LocoTrains - Goold old AMI Trains member of the first hour.
I have Private Messaging disabled, because of the stupid questions i get in my PM box.
Want to talk to me? Get on the #tycoon and #locomotion channel on OFTC thingy. :: Evolution of men: Loosing more braincells, everytime you post...


Top
   
PostPosted: Sat Feb 27, 2010 11:23 pm 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Thu May 08, 2008 7:01 am
Posts: 574
Location: /home/root
So I guess that might be to "publish" or compile the dat? (something else?) just a wild stab in the dark - it would depend on the context.

_________________
In exile until I have time to live again.

[WIP] (on hold) - QLD Narrow Gauge Set/Sugar Cane Plantation
[WIP/Beta] (on hold) - Sydney Cityrail Platforms
[WIP]NSW Rollingstock


Top
   
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 10:33 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Fri Nov 21, 2008 4:12 pm
Posts: 91
Location: Bonn / Germany
"veröffentlichen" means "to publish". the "umlaut" (letters a u and o with two dotts above) can be subscribed in english (and german as well) with a following "e"
-> veroeffentlichen
(examples: to change = ändern / aendern ; to open = öffnen / oeffnen)

but lets close the german-lesson now, back to topic: AZUWSK fixed up the graphics - the files are online ! :D

_________________
If you want to ride fast http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=40&t=45422
and:
viewtopic.php?f=40&t=47569


Top
   
PostPosted: Tue Mar 02, 2010 5:02 pm 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Sun Dec 09, 2007 10:29 pm
Posts: 223
MartinMundorf wrote:
German LRT stations RELEASED!!!


You should probably follow forum formatting and proper punctuation.




Stations:

They feel like they are missing heart and soul. There is no shadowing or weathering.
Just a very bright "thing".

Also, there is a 7 station limit. to use 3 for one platform is not resource effective.

_________________
_______________________________________________________
Member of Chicago Locomotive Works.
Image


Top
   
PostPosted: Thu Mar 04, 2010 11:41 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Fri Nov 21, 2008 4:12 pm
Posts: 91
Location: Bonn / Germany
I know what you mean - these stations are my first own created stations. I´ll maybe make a repaint.
But the "missing heart and soul" is a little bit part of the concept: most german suburban railway stations all look the same, there is no local typical "spirit". In the north of Germany or in Bavaria, in the outer west or in the far deep of east-germany, all stations look like these - "cloned" with out heart and soul...
but the bright grey is not the top of creating, I´ll care about that.

_________________
If you want to ride fast http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=40&t=45422
and:
viewtopic.php?f=40&t=47569


Top
   
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 8:01 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sun Oct 18, 2009 1:44 pm
Posts: 55
the zip file has been broken.
Did you known that?


Top
   
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 8:13 pm 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Sat Jan 03, 2009 6:17 pm
Posts: 597
Location: Chicago
djhieronymus wrote:
the zip file has been broken.
Did you known that?

I just downloaded it now and it's works fine here. Try downloading it again.

_________________
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
: : = FYRA v250 = : : = AU NSW 86 Class Electric Locomotive = : : = AU QR EDI Bombadier IMU/SMU Trainset = : : = B-Class & VicPass = : : = MSTS Scotsman = : : = US Semi Trucks Pack = : :
: : = Steel Bridge = : : = Tube Bridge = : : = 2 New Earth Slopes = : : = Default Bridges w/ New Slopes added = : : = Camera Angles for Shape Viewer = : : = EU Semi Trucks Pack = : : = US Tank Cars 56' = : :
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Top
   
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 8:16 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sun Oct 18, 2009 1:44 pm
Posts: 55
well i have winzip.
and i will get this error.
Also when i download the file first and than to unzip it


Attachments:
winzip.jpg
winzip.jpg [ 8.8 KiB | Viewed 3070 times ]
Top
   
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 8:20 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Dec 24, 2005 3:14 am
Posts: 3941
and did you do what it says? :P

i just tried it. zip is fine you just hiccuped in your DL.

_________________
North American sets and then some...
US SET Ver 3.1.0 updated ~ Amtrak Pack 3.1.0 ~ US Passenger/Metro Set 3.1.0 updated~ Auto Factory 2.6 ~ VIA Rail Pack ~ LTD ED1 Conrail Alcos ~ LTD ED2 NJ Transit ~ DBR E60 ~ TGV Duplex ~ Umbrella Corp. ~ Comboios de Portugal~ Dekosoft UP/BN/BNSF Sets ~ ICE // MegaPack = 1.0.3.
Image
Image
Image
My Trains are made from 100% recycled electrons!


Top
   
PostPosted: Wed Apr 07, 2010 8:23 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sun Oct 18, 2009 1:44 pm
Posts: 55
Whaha i try winrar now , that's works LOL


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.