Transport Tycoon Forums
https://www.tt-forums.net/

Automatical signal placement
https://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=38&t=83775
Page 1 of 1

Author:  Groope94 [ Tue Sep 04, 2018 8:01 am ]
Post subject:  Automatical signal placement

Hey!
Does automatic signal placement (holding ctrl + drag) works in Locomotion or just in OPEN TTD ?

Author:  BW89 [ Tue Sep 04, 2018 9:49 am ]
Post subject:  Re: Automatical signal placement

Only in OpenTTD

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.