question on expert track layout

Are you a beginner with Locomotion? Learn the basics here.

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
CEOOFNYC
Engineer
Engineer
Posts: 13
Joined: 04 Jul 2012 03:09

question on expert track layout

Post by CEOOFNYC »

I have been playing locomotion for some time and i keep seeing on youtube giant track layouts when i tried all the trains just stood at the signals, any help would be nice.

User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3913
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: question on expert track layout

Post by Zakos »

There aren't as many trains as you think on those layouts, and they're massive not only in the amount of adjacent track lines, but also in length. The trains you see are always very spread out.

User avatar
Zimmlock
Tycoon
Tycoon
Posts: 2109
Joined: 02 Dec 2003 16:01
Location: Belgium
Contact:

Re: question on expert track layout

Post by Zimmlock »

LocoRoller wrote:There aren't as many trains as you think on those layouts, and they're massive not only in the amount of adjacent track lines, but also in length. The trains you see are always very spread out.
I do not agree there are many 275+ 30 tile trains on my layouts.

@CEOOFNYC can you show us some screenshots, i guess you just have a signaling problems
Hodie Mihi Cras Tibi

Post Reply

Return to “Locomotion Beginners”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest