Replacing vehicles...

Are you a beginner with Locomotion? Learn the basics here.

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
aaroncp
Engineer
Engineer
Posts: 2
Joined: 13 Sep 2004 05:11

Replacing vehicles...

Post by aaroncp »

How do you easily replace a broken down vehicle or when a newer, better version is available?

Do you really have to delete the old one, buy the new one and set all its routes up again? Or can I just click on a bus/train/whatever, sell it and replace it with the upgrade all at once, keeping the old route information?

User avatar
Slace
Transport Coordinator
Transport Coordinator
Posts: 368
Joined: 15 Mar 2004 10:20

Post by Slace »

you have to sell the vehical, but only drag it into the trash can, don't click it as that will destroy the whole thing. By dragging you only get rid of the engine and save the orders and wagons

User avatar
spaceman-spiff
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 20663
Joined: 28 Jul 2002 07:08
Location: Belgium
Contact:

Post by spaceman-spiff »

Well, I've tried this

Busses: stop the bus, drag it to the bin (sell it), buy a new one while the bus window is still open
Now you have a new bus with the same orders !

Trains: the same, drag the locomotive (engine) to the bin ...
Well, back to work, lot's of it in the near future

User avatar
Slace
Transport Coordinator
Transport Coordinator
Posts: 368
Joined: 15 Mar 2004 10:20

Post by Slace »

the only time i contemplate destroying the whole train is if i need to upgrade the wagons too

but I will often just drag everything to the bin instead, saves the hassel of knowing where the train was when i sold it :P

batman
Engineer
Engineer
Posts: 14
Joined: 20 Jul 2004 12:41
Location: Lahti, Finland

Post by batman »

i buy new train first and then delete that old one...

Post Reply

Return to “Locomotion Beginners”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests