sth about the x junction

Are you a beginner with Locomotion? Learn the basics here.

Moderator: Locomotion Moderators

Locked
hkpm
Engineer
Engineer
Posts: 4
Joined: 08 Sep 2004 23:56

sth about the x junction

Post by hkpm »

Image
in the picture, i tried to setup a x junction b4 the stations (at the other end of the track, same setting)
but the train, which was trying to enter the station, it didnt enter the empty station, instead it entered the station on the left which had a train in it already.
so what do i need to do if i want the train enter the empty station?
Last edited by hkpm on 10 Sep 2004 14:45, edited 1 time in total.

fsdave
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 251
Joined: 06 Sep 2004 16:54

Post by fsdave »

From the image above, you dont seem to have a station on the right bit of track

(btw your host doesnt seem to let you link straight to images )

hkpm
Engineer
Engineer
Posts: 4
Joined: 08 Sep 2004 23:56

Post by hkpm »

ah.....stupid me :shock:
i thought i built the station..
fixed now :lol:

(thx for telling me about the webspace :o )

Locked

Return to “Locomotion Beginners”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest