Best way to create railroad?

Got problems with Locomotion? Find assistance here!

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
norfolksouthern16
Engineer
Engineer
Posts: 53
Joined: 08 Mar 2020 00:27

Best way to create railroad?

Post by norfolksouthern16 »

What is the best way to create a successful railroad (aka rail network)? Without using Locomotion Trainer.
Last edited by norfolksouthern16 on 31 Jan 2021 02:24, edited 1 time in total.
Locomotion is a fun game to play!
User avatar
Walter1940
Chairman
Chairman
Posts: 881
Joined: 19 Mar 2007 01:30
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Best way to create railroad?

Post by Walter1940 »

You mean a railway network?
I take the full credit at the beginning and then build as long as possible to a coal mine or a forest. Then I still hope that this one route makes a profit before I go bankrupt. Usually this works because time doesn't matter with coal and wood.

Another approach is to connect two cities with two commuter trains and also have a few buses or trams run in the cities.
http://www.walter1940.de
Vehicles for Locomotion

Tutorials in english
- From MSTS to Locomotion ---> http://www.walter1940.de/tutorial/msts2loco/
- Wally ---> http://www.walter1940.de/tutorial/wally/
- xml-modding ---> http://www.walter1940.de/tutorial/xml-modding/
Post Reply

Return to “Locomotion Problems, FAQs and Tutorials”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest