Asterisk in US Mega Pack Assets

Got problems with Locomotion? Find assistance here!

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
norfolksouthern16
Engineer
Engineer
Posts: 45
Joined: 08 Mar 2020 00:27

Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by norfolksouthern16 »

In the scenario editor some of my mods have this asterisk in the name

here is one of them. US* Dash 7 C30-7 CSX.

I have more like this (not all are like this), but it only affects some assets that come with the US Mega Pack.
User avatar
Blaxlandridge3
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 189
Joined: 24 Mar 2020 19:47

Re: Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by Blaxlandridge3 »

What are you asking?
Mac OS sucks.

......If Locomotion can't work on it......

viewtopic.php?f=39&t=87176 : Let's Play Together! US Midwest!

Subscribe to meh YouTube --> https://www.youtube.com/channel/UCFaVMm ... JfXVMrYd2A?
norfolksouthern16
Engineer
Engineer
Posts: 45
Joined: 08 Mar 2020 00:27

Re: Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by norfolksouthern16 »

this
Attachments
Screenshot2.png
(15.11 KiB) Not downloaded yet
User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3922
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by Zakos »

I have no idea; none of mine do that. I assume you got yours from https://www.locomotiondepot.net/?
norfolksouthern16
Engineer
Engineer
Posts: 45
Joined: 08 Mar 2020 00:27

Re: Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by norfolksouthern16 »

yes
norfolksouthern16
Engineer
Engineer
Posts: 45
Joined: 08 Mar 2020 00:27

Re: Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by norfolksouthern16 »

is anyone going to respond?
User avatar
Zakos
Tycoon
Tycoon
Posts: 3922
Joined: 15 Mar 2012 02:48
Location: USA but hiding it
Contact:

Re: Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by Zakos »

If we have any idea why that would happen, yes. But you got your files from the same place I got mine, and there's been no indication that any files have recently been updated, especially because those who made them haven't been active in ages.

Therefore, I have no clue.
User avatar
Blaxlandridge3
Traffic Manager
Traffic Manager
Posts: 189
Joined: 24 Mar 2020 19:47

Re: Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by Blaxlandridge3 »

could it be... A sign?
Mac OS sucks.

......If Locomotion can't work on it......

viewtopic.php?f=39&t=87176 : Let's Play Together! US Midwest!

Subscribe to meh YouTube --> https://www.youtube.com/channel/UCFaVMm ... JfXVMrYd2A?
User avatar
lrac000
Engineer
Engineer
Posts: 51
Joined: 28 Oct 2009 22:05

Re: Asterisk in US Mega Pack Assets

Post by lrac000 »

Did you run the serpent installer recently? If I remember correctly, it renames all the vehicles it uses with a *. Could be wrong though, I haven't ran that for a long while.
Post Reply

Return to “Locomotion Problems, FAQs and Tutorials”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests