SNDD70FA.dat missing, error 666 when installing CLW_North_American_MEGAPACK_FULL.1.1.3

Got problems with Locomotion? Find assistance here!

Moderator: Locomotion Moderators

Post Reply
User avatar
3810down
Engineer
Engineer
Posts: 4
Joined: 27 Aug 2015 11:49
Location: Sweden

SNDD70FA.dat missing, error 666 when installing CLW_North_American_MEGAPACK_FULL.1.1.3

Post by 3810down » 25 Mar 2019 16:11

Hi, everyone. As the title says, I am missing the mentioned dat file (I suppose it is sound for a vehicle) after installing dekosoft up pack and the Utah scenario. I found out that the missing file can be obtained by downloading the north american mega pack. Now, the problem is that from this pack I can't get a single thing installed. Instead I get an error message that reads: ERROR!! please report the error as Error 666 Fatal Error!

The two exclamation marks makes it look very shady, but anyhow; any suggestions on how to solve this? The easiest way would of course be to only obtain the missing file. Can it be found in another pack?

Using CD version, antivirus and firewall is deactivated.

User avatar
Walter1940
Chairman
Chairman
Posts: 798
Joined: 19 Mar 2007 01:30
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: SNDD70FA.dat missing, error 666 when installing CLW_North_American_MEGAPACK_FULL.1.1.3

Post by Walter1940 » 25 Mar 2019 22:17

This Soundfile is from robinH and me. :wink:
I attach it here as an attachment. Furthermore, I also attach the horn with the name SNDD70HO.dat too. It may be that this file is also needed.
Attachments
SNDD70FA.dat
(79.32 KiB) Downloaded 16 times
SNDD70HO.dat
(44.16 KiB) Downloaded 16 times
http://www.walter1940.de
Vehicles for Locomotion

Tutorials in english
- From MSTS to Locomotion ---> http://www.walter1940.de/tutorial/msts2loco/
- Wally ---> http://www.walter1940.de/tutorial/wally/
- xml-modding ---> http://www.walter1940.de/tutorial/xml-modding/

User avatar
3810down
Engineer
Engineer
Posts: 4
Joined: 27 Aug 2015 11:49
Location: Sweden

Re: SNDD70FA.dat missing, error 666 when installing CLW_North_American_MEGAPACK_FULL.1.1.3

Post by 3810down » 26 Mar 2019 14:44

Walter1940 wrote:This Soundfile is from robinH and me. :wink:
I attach it here as an attachment. Furthermore, I also attach the horn with the name SNDD70HO.dat too. It may be that this file is also needed.

Thank you very much, that was very kind of you. Unfortunately I am missing even more, as it seems. I managed to download the Loco SSA and got this.

DKRBGB51 : --- Not installed!!! ---
DKRBGB52 : --- Not installed!!! ---
DKUCA131 : --- Not installed!!! ---
DKUE4401 : --- Not installed!!! ---
DKUFC891 : --- Not installed!!! ---
DKUFC892 : --- Not installed!!! ---
DKUFC893 : --- Not installed!!! ---
DKUGP15 : --- Not installed!!! ---
DKUGP351 : --- Not installed!!! ---
DKUGP352 : --- Not installed!!! ---
DKUGP353 : --- Not installed!!! ---
DKUGP354 : --- Not installed!!! ---
DKUGP381 : --- Not installed!!! ---
DKUGP382 : --- Not installed!!! ---
DKUGP401 : --- Not installed!!! ---
DKUGP402 : --- Not installed!!! ---
DKUGP501 : --- Not installed!!! ---
DKUHT100 : --- Not installed!!! ---
DKUHT101 : --- Not installed!!! ---
DKUHT102 : --- Not installed!!! ---
DKULO101 : --- Not installed!!! ---
DKULO102 : --- Not installed!!! ---
DKULO103 : --- Not installed!!! ---
DKULO104 : --- Not installed!!! ---
DKUMP151 : --- Not installed!!! ---
DKUMP152 : --- Not installed!!! ---
DKUPGB51 : --- Not installed!!! ---
DKUPGB52 : --- Not installed!!! ---
DKUPGB53 : --- Not installed!!! ---
DKUSD381 : --- Not installed!!! ---
DKUSD382 : --- Not installed!!! ---
DKUSD421 : --- Not installed!!! ---
DKUSD422 : --- Not installed!!! ---
DKUSD423 : --- Not installed!!! ---
DKUSD424 : --- Not installed!!! ---
DKUSD42B : --- Not installed!!! ---
DKUSD4T1 : --- Not installed!!! ---
DKUSD501 : --- Not installed!!! ---
DKUSD60 : --- Not installed!!! ---
USFRED : --- Not installed!!! ---

So I guess my quest for other packs goes on. :lol:

User avatar
3810down
Engineer
Engineer
Posts: 4
Joined: 27 Aug 2015 11:49
Location: Sweden

Re: SNDD70FA.dat missing, error 666 when installing CLW_North_American_MEGAPACK_FULL.1.1.3

Post by 3810down » 26 Mar 2019 15:35

A quick update if anyone is having the same problem in the future: I managed to solve the problem by installing the pack again in the Steam version directory, and then manually copy the lost files to my CD version directory (don't have a clue why it wouldn't work installing on the CD version).

Post Reply

Return to “Locomotion Problems, FAQs and Tutorials”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests