Page 1 of 1

locomotion us 1.76 patch/ long station patch

Posted: 10 Oct 2018 21:16
by starcraftguy1
where do i find the patch number in locomotion?

i also got an error when using the LSP tool
locomotion was open when i applied the patch

Re: locomotion us 1.76 patch/ long station patch

Posted: 10 Oct 2018 22:36
by Walter1940
Click on the big logo left ......
Screenshot1.png
(1.16 MiB) Not downloaded yet

.... and read the number ....

Screenshot2.png
(1011.53 KiB) Not downloaded yet

Re: locomotion us 1.76 patch/ long station patch

Posted: 10 Oct 2018 23:29
by starcraftguy1
[quote="Walter1940"]Click on the big logo left ......

ok, I have confirmed that my version is US 1.76

I just don't understand why the LSP patch is not working...

Re: locomotion us 1.76 patch/ long station patch

Posted: 11 Oct 2018 09:59
by Greyfox
@starcraftguy1 Follow this link http://www.tt-forums.net/viewtopic.php?f=38&t=50627

follow the instructions to "the letter"...and you should be good to go

Hope this helps,

Cheers.

Re: locomotion us 1.76 patch/ long station patch

Posted: 11 Oct 2018 16:24
by starcraftguy1
i followed the instructions and it still did not work....