Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Jan 16, 2018 11:46 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: missing problem
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 6:03 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sun Jul 30, 2017 5:58 am
Posts: 7
hello, i recently deleted brdgcaus.dat from the dat folder because i didnt use it at all and it didnt appear on the scenario anyway even if included and now the game wont let me choose trains to put in a custom scenario or load any scenario with normal trains because it says "this vehicle needs brdgcaus.dat!!!

help me to resolve this i dont want to install caus again because for me its useless!!


Top
   
 Post subject: Re: missing problem
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 6:07 am 
Offline
Route Supervisor
Route Supervisor
User avatar

Joined: Mon Apr 17, 2017 4:52 pm
Posts: 396
Location: S.W. London
So other than not having any apparent use, what is the problem with having this file installed? From what I can see, it is quite the opposite of useless...

_________________
Image

Maker of many GRFs, most of which are pretty poor.


Top
   
 Post subject: Re: missing problem
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 6:26 am 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Tue Mar 06, 2007 6:57 pm
Posts: 551
DDarien wrote:
hello, i recently deleted brdgcaus.dat from the dat folder because i didnt use it at all and it didnt appear on the scenario anyway even if included and now the game wont let me choose trains to put in a custom scenario or load any scenario with normal trains because it says "this vehicle needs brdgcaus.dat!!!

help me to resolve this i dont want to install caus again because for me its useless!!


Well your problem is simple, you either re install the dat or you spend time trying to work around it and you may even end up having to re install locomotion and redo every single one of your saved games as the games structure is based around the dats in the objdata folder at the time of their creation.

Your choice, personally I'd put the dat back which will take like 5 seconds when you have it and save myself a huge amount of hassle in trying to work around it.

_________________
Don't touch that rail!

Scenario's Done are

Broken Hills at the Rivers Mouth viewtopic.php?f=39&t=49627, Sinn River viewtopic.php?f=39&t=49626, Flat Lands viewtopic.php?f=39&t=37704, Mountain High River Deep viewtopic.php?f=39&t=37412, River Valley and Rock viewtopic.php?f=39&t=37135, First Attempt viewtopic.php?f=39&t=34097 Cwm Valley viewtopic.php?f=39&t=34049&hilit=cwm+valley


Top
   
 Post subject: Re: missing problem
PostPosted: Sun Jul 30, 2017 8:34 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sun Jul 30, 2017 5:58 am
Posts: 7
ok guys i solved it, i copied all the objects to another folder, used the backup tool to remove all the objects from my loco file and leave it clean, then copied the old objects back to the loco objdata without overwriting already existing objects and the game worked normal again


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2018 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2018.
Hosted by Zernebok Hosting.