Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Sat Sep 23, 2017 2:15 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 17, 2017 5:02 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Mon Jul 17, 2017 4:44 pm
Posts: 2
Hello there. I am an avid CSL player and while not being new to the forums, I am a new user of the forums.

I have been playing it for several years now and I have constantly run into the same problem while making ro-ro stations.
If I build more than 2 platforms, the trains won't notice the other ones, example below:
http://www.mediafire.com/file/1ygtb4sw1wl21dz/Station_problem.png
My question is, why does this happen? I have tried rebuilding the stations to solve the problem, but it just won't go away.


Top
   
PostPosted: Mon Jul 17, 2017 7:15 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sun May 10, 2015 11:42 am
Posts: 44
The signals direct before the platforms schould be normal. (two way signals)


Top
   
PostPosted: Mon Jul 17, 2017 8:34 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Mon Jul 17, 2017 4:44 pm
Posts: 2
Thanks, it's working now


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.