Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Wed Jan 16, 2019 11:16 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 84 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5
Author Message
PostPosted: Fri Nov 17, 2017 5:52 am 
Offline
Transport Coordinator
Transport Coordinator
User avatar

Joined: Fri Nov 21, 2014 12:39 pm
Posts: 270
Location: The Granite City.
Haldir wrote:
Hello, do someone know if this patch is included in a patchpack? I play the JGR-32 pack. In this the patch is not included.

Thanks for help and forgive me my bad english.

I use JGR'S 0.22.0 , Load up your favourite house set grf,load up scenario editor , choose Landscape - in the far right corner is a small house choose ,this allows the placing of buildings .


Attachments:
screenshot.png [582.79 KiB]
Not downloaded yet
Top
   
PostPosted: Sat Nov 18, 2017 10:03 am 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Sat Aug 12, 2017 12:13 pm
Posts: 6
Thank you, piratescooby. I think, I misunderstand how to use. I think, I can use it while playing a game, not only in the szenario editor.


Top
   
PostPosted: Wed Jan 09, 2019 10:53 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon
User avatar

Joined: Sat Nov 27, 2004 3:05 pm
Posts: 5426
Location: Canada
There seems to be a bug.
In the image below we see a cottage as Zone 5 and an office tower as Zone 1.
Attachment:
zoneBug.png
zoneBug.png [ 38.83 KiB | Viewed 200 times ]

The cottage properly builds in the outer most zone and the office tower properly builds in the inner most zone.
The bug is with the zone numbers.
Town zones are concentric rings around the centre of each town. A town can have up to five town zones where zone 0 is the outer most zone and the zone with the highest number the inner most.

Town zone where the building is situated. The value is between 0 and 4, where 0 is the outermost zone of the town. Smaller towns have fewer zones. Roads are plain in zone 0 and 1, paved in zone 2, have trees in zone 3 and streetlights in zone 4

Where you describe Town Zones as 1 2 3 4 5, shouldn't that be 4 3 2 1 0?

I noticed this while working in JGR Patch Pack v27.1

_________________
wallyweb on tt-forums: Screenshots - Projects - Releases
wallyweb on Simuscape: Projects - Releases
Other Stuff: TTDPatch 2.6 "Nightly" download - cirdan's OpenTTD branch (New Map Features)
Screenshot Of The Month Contest Winner: August 2015 - Tied May 2016 - January 2018 - December 2018


Top
   
PostPosted: Wed Jan 09, 2019 11:30 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Wed Jan 17, 2007 12:14 am
Posts: 7260
towns have two zone configurations
  1. small towns: (inner) 2 1 0 (outer)
  2. large towns: (inner) 4 3 1 0 (outer)
note that the large towns have no zone 2.

_________________
You might not exactly be interested in Ferion, but if you are, have fun :)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 84 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Gliptal, Google Adsense [Bot] and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2019 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2019.
Hosted by Zernebok Hosting.