Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Thu Mar 21, 2019 8:39 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Wed Jan 14, 2015 10:14 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Apr 07, 2011 2:17 pm
Posts: 63
hello :)

using VS2013 I've stumbled myself in couple errors too (maybe not the exact ones) and this was the solutions taken to solve the issues I had (check image comments).

Since I'm no expert on this things, if there's a better way (or more correct), please say :)
in the meantime, I hope this helps in some case ^^

Edit: forgot to mention that was when compiling 1.5.0-beta1


Attachments:
File comment: To be able to compile 32 bit versions
_11.png
_11.png [ 15.06 KiB | Viewed 549 times ]
File comment: to compile 32 bit versions compatible with Windows XP
_22.png
_22.png [ 16.37 KiB | Viewed 549 times ]
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2019 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2019.
Hosted by Zernebok Hosting.