Setting disable bridge max speeds

Got an idea for OpenTTD? Post it here!

Moderator: OpenTTD Developers

Post Reply
User avatar
Erato
Route Supervisor
Route Supervisor
Posts: 457
Joined: 25 May 2015 09:09
Location: The Netherlands

Setting disable bridge max speeds

Post by Erato »

Hey, I was wondering if it was possible to add a setting to remove bridge max speed, because that'd be nice for playthroughs where you just want things to look pretty.
No pics no clicks. Seriously. Also stop using Modern Maglev Trains. Use RIMS instead.
ImageImageImageImageImageImage

User avatar
jfs
Tycoon
Tycoon
Posts: 1103
Joined: 08 Jan 2003 23:09
Location: Denmark

Re: Setting disable bridge max speeds

Post by jfs »

I'm pretty sure there is a NewGRF that will do that. (If a NewGRF can change it, then it doesn't need a setting.)

User avatar
kamnet
Moderator
Moderator
Posts: 7048
Joined: 28 Sep 2009 17:15
Location: Eastern KY
Contact:

Re: Setting disable bridge max speeds

Post by kamnet »

Here's some published source code for modifying default bridge speeds. Could be handy for setting them ridiculously high.
viewtopic.php?f=67&t=52725

Post Reply

Return to “OpenTTD Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests