Transport Tycoon Forums

The place to talk about Transport Tycoon
It is currently Tue Dec 12, 2017 4:31 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 8 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 27, 2005 8:42 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive
User avatar

Joined: Mon Nov 15, 2004 7:46 pm
Posts: 643
Location: Berlin, Germany
For all of you, who want to build an airport of tiles, I suggest rying out the OTTD-version of simutrans. There you have to make all airports by your own custom layout. (see the simutrans part of the forum.)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 8:15 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive
User avatar

Joined: Mon May 31, 2004 8:22 am
Posts: 650
where can i find simutrans?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 8:23 pm 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Thu Aug 11, 2005 8:22 am
Posts: 627
Location: Localhost, 127.0.0.1, [The Netherlands: South Holland-> Westland]
Gurluas2000 wrote:
where can i find simutrans?


viewforum.php?f=22

_________________
Quote:
# Programming is like sex, one mistake and you have to support it for the rest of your life. (Michael Sinz)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 10:27 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Wed Sep 21, 2005 3:47 pm
Posts: 27
Location: Sweden
it wasn't easy to make a functional airport...

_________________
crossed runways.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 10:31 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Thu Nov 03, 2005 8:37 pm
Posts: 25
Location: Norway
In Simutrans?

This is some basic rules:

You need loading bay to allow the aircraft to get passangers/goods
You need a terminal building
You need a control tower.
You can not have a taxiway at the end of a runway!
You need a passanger stop, or a truck loading bay to accept either passanger or goods. Or the both of them.

http://www.forum.simutrans.com/

You can find some rules for airports there!
Just make a search!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 11:30 pm 
Offline
Cymedrolwr
Cymedrolwr
User avatar

Joined: Tue Dec 10, 2002 8:36 pm
Posts: 7571
Skype: Bornacorn
Location: Wrexham, Wales
Wow. Last time I tried Simutrans, pylons were an experimental feature

_________________
Image
FacebookFlickr PhotosBlogTwitterHosting


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 10:32 am 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Wed Sep 21, 2005 3:47 pm
Posts: 27
Location: Sweden
it was hard to figure out where it would be allowed to build, for instance a tower, when the error message appeared all the time.
hm. I don't know...
maybe it's still better with fixed airports. and if there would be like 8-10 different ones with different sizes it would be great, for me at least.
maybe we should make a poll:
fixed or customized airports for ottd?

_________________
crossed runways.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 11:34 am 
Offline
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer
User avatar

Joined: Mon Nov 07, 2005 5:10 pm
Posts: 188
Location: Sweden
Couldn't it be done by making the airport really small ,with only one runway, one terminal and a depot, and then allow building many of them in the same station? Maybe it would look strange, but at least it makes airports exandable.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 02, 2005 1:20 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive
User avatar

Joined: Mon May 31, 2004 8:22 am
Posts: 650
i think customisable would be best..


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 10:12 am 
Offline
Traffic Manager
Traffic Manager

Joined: Mon Dec 12, 2005 8:03 am
Posts: 180
well i say we need an airport that can move 6,000 passengers a mounth. so thats 200 (darwin 300)planes a monuth need to land there.
If we do that i don`t think we will EVER need a bigger one.
But i do think we need custom airport. every one has there own idea how an airport should be built. (eg i DO NOT want crossed runways)

_________________
Image


Last edited by KING on Sun Dec 18, 2005 10:15 am, edited 1 time in total.

Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 10:15 am 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Thu Aug 11, 2005 8:22 am
Posts: 627
Location: Localhost, 127.0.0.1, [The Netherlands: South Holland-> Westland]
KING wrote:
well i say we need an airport that can move 6,000 passengers a mounth. so thats 200 (darwin 300)planes a monuth need to land there.
If we do that i don`t think we will EVER need a bigger one.


Don't say 'we don't need any bigger' :P

Some people expected England would have in the future about 3 computers, i think there are today some houses with atleast 3 computers.... we first all had a 56k modem... what do we now have? ADSL? 100mbit lines(sweden is a good example)? And so on.... you get my point? :P

_________________
Quote:
# Programming is like sex, one mistake and you have to support it for the rest of your life. (Michael Sinz)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 18, 2005 2:06 pm 
Offline
Chief Executive
Chief Executive

Joined: Thu May 01, 2003 5:29 pm
Posts: 733
Location: Manchester, UK
Bill Gates famously said that he couldn't see any reason to need more than 640k of ram. I bet he still has trouble sleeping when he thinks about that one. ;)

If we do't nee bigger airports, then perhaps we don't need bigger stations either. And bigger trains? Nah. Bigger screen resolution? Why bother? Isn't everyone satisfied with 640x480? And forget those new graphics, new map array and... bigger maps. Who wants bigger maps?

Personally I'd like the ability to build custom airports. I'm waiting with patience. It'll come eventually. :)

_________________
Brignell’s law of consensus: At times of high scientific controversy, the consensus is always wrong.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 23, 2005 4:02 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Mon Nov 14, 2005 3:33 pm
Posts: 6
OW I need badly a bigger airort.
I am prioducing over 9 000 crates of Goods just from a Saw mill and I have a factory and all goods are from the same station and airport.

Building railways to all destination will teake me many days.

the problem is that Too many planes want to land at the same time and I havevery big queue to the airport.

There is not a problem if the planes come one ofter one, but it never happends.

So please. Could somone create a mutch bigger airport then international airport or can I som how build multiple airport (next to eachother) like train stations or bus stops?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 23, 2005 5:05 pm 
Offline
Director
Director
User avatar

Joined: Thu Aug 11, 2005 8:22 am
Posts: 627
Location: Localhost, 127.0.0.1, [The Netherlands: South Holland-> Westland]
Goose80 wrote:
...
So please. Could somone create a mutch bigger airport then international airport or can I som how build multiple airport (next to eachother) like train stations or bus stops?


Both are impossible ATM !

_________________
Quote:
# Programming is like sex, one mistake and you have to support it for the rest of your life. (Michael Sinz)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 23, 2005 5:11 pm 
Offline
OpenTTD Developer
OpenTTD Developer
User avatar

Joined: Tue Apr 05, 2005 1:48 am
Posts: 1507
Location: Deep down the deepest blue
not impossible... for anyone with a) compiler b) Darkvater documentation and c) LOTS of FREE time

i have A) sometimes, B) always on my bag and drives. Lacks C)
Eventually

_________________
If you are not ready to work a bit for your ideas, it means they don't count much for you.
OpenTTD and Realism? Well... Here are a few thoughs on the matter.
He he he he
------------------------------------------------------------
Music from the Bloody Time Zones


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Jan 08, 2006 2:42 pm 
Offline
Engineer
Engineer
User avatar

Joined: Sat Jan 07, 2006 5:23 pm
Posts: 8
why... instead of enlarging airports, why wouldn't you guys just implement train station combining for airports too?

The thing is, it would be easier to implement if you had an airport, connect it with a train station to another airport far outside of the city? that will enable many airports to act as one...

Its more realistic as most airports are enlarged by extending an existing one with one or more station parts. heard of skytrains? its possible to have 1 airport station near the city to gather resources and use a skytrain to transport those passengers somewhere else where land is cheaper...

maybe you can say 3 airport parts linked together is max... shouldn't be too hard to implement...

_________________
Come on people! Concentrate on merging ttdpatch into openttd!
Please spare a thought for those not on M$!


Top
   
PostPosted: Tue Aug 04, 2015 4:49 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Feb 22, 2012 12:21 pm
Posts: 10
Location: Ukraine
It is possible to combine railway stations to each other as a unit.
Why so few airports combined into one station still can not (forbidden)?


Top
   
PostPosted: Tue Aug 04, 2015 4:54 pm 
Offline
Engineer
Engineer

Joined: Wed Feb 22, 2012 12:21 pm
Posts: 10
Location: Ukraine
The reverse sequence of occupation terminals when the plane moves from hangar to the terminal. So better (faster), because the last terminal is closer to the hangar than the first terminal at most airports.


Top
   
PostPosted: Tue Aug 04, 2015 7:18 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Wed Jan 17, 2007 12:14 am
Posts: 6934
mainly, the way the holding loops and the approach to runways works needs to be changed for multiple airports to work as one station.

also, this thread is ancient, you should probably have started a new thread.

_________________
You might not exactly be interested in Ferion, but if you are, have fun :)


Top
   
PostPosted: Tue Aug 04, 2015 10:55 pm 
Offline
Tycoon
Tycoon

Joined: Sun Feb 23, 2014 10:02 pm
Posts: 1217
One can add and lengthen railway platforms or road vehicle bays to existing stations,but there's no way to add more runways,terminals,or hangars to an existing airport.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 8 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000-2017 phpBB Limited

Copyright © Owen Rudge/The Transport Tycoon Forums 2001-2017.
Hosted by Zernebok Hosting.